- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
Adott egy HP Compaq CQ56-160SH noti, ami alaplaphibás.
Mennyiért lehetne szerezni bele új alaplapot illetve valaki tudna-e linkelni egy oldalt/webshopot ehhez kapcsolódóan? Vagy kuka a gép? Ezalatt azt értem, hogy nem éri meg anyagilag új alaplapot venni hozzá.
War Thunder: Gelesztaa
-
kemszi
csendes tag
Ez a hiba volt újraindulás előtt WMI
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
meg a szokásos kernel power ,a nem megfelelő leállítás miatt -
Vasinger!
nagyúr
Le lehet tiltani átmenetileg a beépített billentyűzetét a notinak Windows alól? Mondjuk egy bill. kombinációval lehessen csak feloldani?
-
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Lenovo G580AH laposra tettem szert i3-as verzió(Windows nélkül). Kérdésem az lenne, hogy aki csinálta már, leírná kicsit szájbarágósabbat a gép üzembe helyezését?
Az előző notebookom is FreeDos-os volt, de ott csak DVD-vel ment fel a win7, majd netről pár driver és kész.
A topicot olvasgatva itt már ilyen "recovery"-kről is volt szó, meg mindenfélérőlSzóval a lényeg, hogy kézbevételtől kezdve milyen lépéseket kell megcsinálnom ahhoz, hogy win7-tel pöccre menjem a FIFA 13 tévén
Remélem megszán valaki! Privátban is küldheti, ha valaki megtenné
Köszönöm!
• Honor Magic5 Pro •
-
félisten
-
alázógyík
addikt
Sziasztok!
HP G62-es notiba ha bedugom a töltőt(többet is próbáltam), a power led gyorsan villog. Nem lehet bekapcsolni, semmire se reagál. Ventit se pörgeti fel.
Elemet már lehúztam több percre, ramokat kivettem, de a hiba ugyanígy fennáll.
Teljesen halott? -
őstag
Sziasztok,
Tudna nekem szaki segíteni?
Haveromnak van egy notija: Asus F5V-AP074
Ehhez kellene neki szereznem egy optikai meghajtót. A típus alapján milyen lehet benne? IDE, Sata?
Illetve mindegy mit rendelek, vagy ezekben van eltérés?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
kmisi99
addikt
Hogy tudom beállítani, hogy egy laptopon egy adott alkalmazás a dedikált vgat használja? Ne pedig az integráltat. Van olyan játék ahol az intel gagyi vgat használja nem pedig a dedikált geforce vgat.
-
ravail
senior tag
válasz JoceeHunt #3678 üzenetére
Szia!
IDE (ATA)!
Illetve mindegy mit rendelek, vagy ezekben van eltérés? <-- Ezt nem teljesen értem. Elméletileg el fog fogadni minden ATA ODD-t. Annak idején amikor a laptopokban a HDD és az ODD is ATA (IDE) volt, elő fordult, hogy "összevesztek", amint kellő szakértelemmel egyszerű volt javítani, mert valamelyiket jumper-elni kellett (Master vagy Slave-re). Ez után már működött rendesen. A szakértelmet azért bátorkodtam megemlíteni, mert egyes esetekben az ODD-t kellett átállítani, ami pedig csak úgy lehetséges, hogy le kell a tetejét venni, és belül át kellett forrasztani a másikra (ha Slave volt Maserre és fordítva), ugyanis forrasztott és nem lehúzható volt a beáállítás (ami nem jumper-elés).
Sok sikert! -
őstag
Értem, köszi.
Az eltérést arra érteném, hogy ahogy a laptopokat elnézegettem eddig, mintha formavilágban nem lennének azonosak ezek az optikai meghajtók. Gondolom, hogy a méret szabvány lehet, de kinézetben kívülről min más és más, egyik négyzetes, egyik lekerekített stb...
Szóval erre gondoltam. Egyébként az övé elöregedett, nemigen olvassa már be a lemezeket és ezért bízott meg egy új meghajtó beszerzésével.joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
-
ravail
senior tag
válasz JoceeHunt #3681 üzenetére
Azt nem írtam, de ha szabványos -és úgy gondolom, hogy már jó pár évvel korábban áttért az Asus is a szabványos ODD-kre-, akkor csak az előlapot kell a régiről levenni, és áttenni az "új"-ra. Nem hiszem, hogy lehet még újat venni. De ki tudja. Viszont a tesztelt használt is megjárja. Esetleg egy jó tanács: Gondolkodjon el a barátod egy külső slim USB-s ODD vásárlásán a belső, elavult ATA helyett. Ezt ugyanis a bármihez, többek között a következő laptopjaihoz is szabadon használhatja.
-
őstag
A gépét kellene újratelepíteni elsődlegesen. Erre alkalmas az usb-s külső optikai meghajtó? Nem kell hozzá speckóbb alaplap ami tud USB-ról bootolni? Bocsi kicsit üres a tudatom ezen a téren.
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
ravail
senior tag
-
kovadika
őstag
Sziasztok,
Dell 5521-es notimhoz szeretnék billentyűzetvilágítást? Hol tudok ilyet találni? Nézegettem pár helyen, de semmi.
-
tajcsi
őstag
DV6500 apecial editionra feltettem digitalpersona újlenyomat olvasó programot. Amikor jön a login képernyő, megjelenik az én accountom és még egy accunt. A saját accountomhoz jelszóval és újlenyomattal is hozzá tudok férni, míg a másikhoz, ami valójában nem is account, kizárólag újlenyomattal.i
Próbáltam a felhasználói fiók módosításainál kitörölno a másik login lehetőséget de ott nem nincs is nyoma második accountnak...szerintetek mi ez?
ti milyen újlenyomatolvasót használtok, ha használtok? tökre idegesít ez a két belépési lehetőség...MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
félisten
-
tajcsi
őstag
válasz szabonagyur #3690 üzenetére
Kosz a gyors valaszt!
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Vasinger!
nagyúr
Mennyire szabad egy notinak az akksiját ki-be rakosgatni használat közben úgy, hogy rá van kötve a hálózatra?
-
nagyúr
válasz Vasinger! #3693 üzenetére
Lehet bármikor. Csak pontosan kell a helyére rakni mindig. És ügyelni kell, hogy a notebook-ból kilógó érintkezőkhöz ne érjen hozzá semmi, ha nincsen bent a gépben az akku.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Szakiii
addikt
Clevo M570TU laptopba mennyi a max memória? Nem találtam erre választ legalábbis olyat nem ahol biztosan eldönthetem.Valaki aki hozzáértő megmondaná hogy milyen és mekkora a lehető legjobb amit bele lehet tenni?
-
reallalesz
csendes tag
Sziasztok! Lassan 4 hónapja meg van ez a Laptop(Asus k55vd, nvidia, 500gb,i5). Eléggé meg vagyok vele elégedve, de mégis van egy baki... Az a fránya videókártya. Esetleg cserélhető, vagy valami? 3D technikával foglalkozok, de játékra sem ártana!
Iphone 5 16GB, Asus K55VD, ASUS MemoPad 10 (ME102A)
-
Shokkolo
addikt
ÜDv uraim,
van tipetek arra hogy egy noti nem bootol be ?!
kapott nem,rég új procit és memóriát, kb 2 hete, de hibátlanul ment.
egész tegnapelőttig amikor is hol bebootolt, hol nem.
Elkezd tölteni az XP és egyszercsak pácsá' megáll.Most raktam újra a wint, semmi eredmény. Leáll ugyanúgy.
Játszottam a memóriákkal, lepróbálgattam a foglalatokat is, eredménytelen."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest