- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
Április 1 van
Nekem viszont konkrét kérdésem lenne.
Van egy Lg optimus Gt540 es telóm.
A felső sávot ahol a wifi meg stb elérhetőség van egyszerűen macera lehúzni. kb 4-5 próbálkozásból ha egyszer sikerült. Ez csak állítva van így fektetve 10/10 siker.
Ez típushiba vagy én vagyok idióta?Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
transmission
tag
válasz iphoneresell #26305 üzenetére
Te most egy hat éves hsz-ra válaszoltál
http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!
-
fuximaxi
senior tag
válasz transmission #26306 üzenetére
Úgy gondolta, hogy neki kell egy szakmai hozzászólás az adatlapjára.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani a Samsung Corby készülékhez valami Füles átalakítót ( Samsung - Jack 3.5mm)? Eddig 1-et találtam, de remélem valaki tud ajánlani 4.000ft alattit. -
transmission
tag
Lenne egy Nokia C2 és a gmail azt írja ki, hogy Váratlan hiba történt, próbálja újra. Ez mitől lehet?
http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Tud valaki egy jó zenelejátszó programot Nokia 6710 Navigator-ra a gyárin kívül? (Nokia N70, és N90-re van a Powermp3, ehhez hasonlót keresnék) (ugye ez nem warez?)[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok! Tudtok ilyen technikáról?
Van a faluba egy mobil erősítő torony. Nem lehet valami erős, mert kb. 1,5 km-re lehet a domb teteján, de a völgybe már alig van térerő. A ház előtt még van mobil vétel, de benn a lakásban már alig, az ablakok közelébe még van, de hátrább a szobákba nincs térerő. Aránylag olcsón van ilyen jelerősítő dolog? Vagy bármi ötlet amivel egy kicsit több térerő lenne benn a lakásban.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
fuximaxi
senior tag
válasz rebugra #26312 üzenetére
Szia!
Olvasd el az itt leírtakat, sajnos az eszközökre mutató linkek már nem élnek, de nagyjából képbe kerülsz, hogy mit is lehet tenni az ügyben.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
fuximaxi
senior tag
válasz fuximaxi #26313 üzenetére
Sajnos lejárt a szerkesztési időm így újat kellett írnom.
A van egy úgynevezett vodafone mini bázis, amit internet alapon működik, egész olcsó és jó megoldás, csak kell hozzá egy széles sávú internet, valamint vodafone hálózatot kell használni.
-
transmission
tag
válasz transmission #26310 üzenetére
na senki?
-
DS39
nagyúr
válasz transmission #26315 üzenetére
gmail kliensről van szó, vagy böngészővel mész fel a gmailre? ha utóbbi, gyárival vagy Opera Minivel?
-
meroly
veterán
válasz transmission #26317 üzenetére
Úgy érted email kliens?
Vagy van benne külön gmail is?Neked nem X2-d van?
Megj: a 3720-on nekem is második nekifutásra sikerült beállítani a gmailt. Meg számgépen engedélyezni kell az IMAP-ot, az megvolt?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy ilyen telepfon: link. Ezzel kellene egy sima akármilyen szövegfájlt megnyitni. De nem tudom mit támogat?
Vagy le kell tölteni hozzá programot? Ha igen hogyan?
Bocsi, hogy ennyire lame vagyok, de 10 éve csak telefonálok mobilról semmi extra.
il sole non sorge più ad Est!
-
jancseey85
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy Samsung Chat 3350em. Eddig hiba nélkül működött rajta az msn, de két napja ez a hibaüzenet jelenik meg (yahoo-nál úgyszint)"the security certificate needed to use this service appears to be invalid. one common reason for this is that time and date are not set correctly on your device- please ensure that they are correct and then try again. if the problem persists please contact samsung"
Mi lehet a hiba? Az időt már megnéztem, minden okésnak tűnik.
Előre is köszi!
Jani
-
fuximaxi
senior tag
válasz jancseey85 #26322 üzenetére
Lejártak a tanúsítványok. Sajnos nem találtam hirtelen semmit, ami segítene megoldani, de a samsung support szerintem tud neked segíteni.
-
ikiviki
aktív tag
Szoft..
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
transmission
tag
Egy szoftverfrissítés/csere lehet nem ártana neki
-
meroly
veterán
-
transmission
tag
-
fuximaxi
senior tag
válasz transmission #26327 üzenetére
Ha van hozzá frissebb sw, mint ami rajta van akkor azért érdemes megcsinálni.
-
fuximaxi
senior tag
válasz transmission #26329 üzenetére
Arra figyelj, hogy ha jelenleg van benne magyar nyelv, akkor az később is megmaradjon. Nem tudom a készüléked beszerzési helyét, de ezeknél gyakran fordult elő, hogy külföldi a készülék és az sw után eltűnt a magyar nyelv.
-
fuximaxi
senior tag
válasz transmission #26331 üzenetére
Ez esetben nem hinném, hogy fennáll az ilyenek a lehetősége.
-
iuwan
csendes tag
Sziasztok! Bocsi, ha rossz helyre írok, új vagyok (és lány és szőke...)
Szerintetek megéri megvenni egy hero h7000-et? Nincs magyar menüje, valahogy tudok majd bele telepíteni? Köszönöm! -
jancseey85
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat. Mivel még garanciás a telefon így valószínűleg a szoftwerfrissítést a szervízre bízom.
Mégegyszer köszönöm!
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Hogy kutassak fel egy korrupt fájlt az SD kártyán?
Android-dal belefutottam egy hibába, miszerint soha nem ment alvó módba. Kutatás után kiderült, a media server (android.process.media) ha belebotlik egy korrupt fájlba, ébren tartja a telót, leszívva az aksit. Reset-elve a médiatárolót ideiglenesen helyreállt a rend, de csak ideiglenesen.
Meg kellene találnom az(oka)t a fájl(oka)t vhogy.Milyen segédeszköz lenne erre alkalmas? (PC-ről nyílván)
Köszönöm!
-
fuximaxi
senior tag
válasz Teasüti #26341 üzenetére
Talán egyszerűbb kilőni a processzt, mint a fájlokat keresgetni.
Amúgy nem is nagyon értem mit takar ez a korrupt fájl szó, még soha nem futottam bele hasonlóba. Milyen készülékről van szó?Nem lehet, hogy ezek valami fajta hibás fájlok?
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz fuximaxi #26343 üzenetére
...
Igen, ezek sérült fájlok általában. Nem ritka, hogy másolás közben sérül meg, lemarad a vége, kiürül a cache, hirtelen leválasztják az usb-t, megszakad a vezeték nélküli átvitel, hibát dob a bluetooth, kifagy a progi, ami írta éppen, ezer oka lehet.Nem ezen van a hangsúly.
A process meg hasznos (godolom én), nem az a megoldás, hogy fc, amúgy is újraindul.
[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz Teasüti #26344 üzenetére
Ebben az esetben format sd, és felmásolni mindent ami kell. Olyanról nem tudok, ami ezeket a fájlokat magában ki tudná szűrni (lehet, hogy van), de ha meg van az eredetijük, akkor már sok program tud olyat, hogy a kettőt összehasonlítja és ha valami különbözik, akkor ezeket jelöli.
Nekem is volt már ilyen fájl, és nem okozott problémát azt leszámítva, hogy nem lehet lejátszani vagy megnyitni, azon felül, hogy a készülék jelzi részemre, hogy hiba van, nem futtatja a végtelenségig a process-t (GS2). Magában az operációs rendszeredben érzem inkább a hiba valódi okát nem a fájlokban.
-
addikt
válasz Teasüti #26341 üzenetére
"Android-dal belefutottam egy hibába, miszerint soha nem ment alvó módba"
Cső! Szerintem nem android hiba! Valamelyik mostanában telepített alkalmazásoddal van a gond! Szarul van megírva ill. a készülékeddel nem működik tökéletesen együtt. Én is és más is járt már így!
Mióta megjelent a hiba azóta telepített alkalmazásokat vedd szemügyre, főleg a videó lejátszó és játék alkalmazásokat.
Nálam a Mobo Video Player Pro volt a hunyó, de más program is okozhat hasonló problémát.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
fuximaxi
senior tag
Igen, ezek is, illetve a custom rom is lehet a hiba forrása. Azzal tisztában kell lenni, hogy a custom romok a legtöbb esetben instabilak a gyáriakhoz képest, még akkor is, ha arra épülnek. A legtöbb custom rom mögött nem áll valós programozói tudás, csak ki szednek egy két alkalmazást a gyári romból és ráhúznak új témákat. Nagyon sok custom rom készítőnek nincs tényleges ismerete az adott rendszer teljes felépítésével kapcsolatban, és lehet, hogy kiszed valami alkalmazást ami közvetett módon befolyásolja egy másik működését is.
-
Teasüti
nagyúr
Na de ha nem rom telepítés óta áll fenn a dolog, hanem menet közben jött elő, akkor a rom talán nem hibás.
Telepített programnál is csak Quickpic jöhetne szóba, ami a médiatárolót használhatja, de azt is korábban telepítettem már, minthogy észrevettem az akku merülést - úgy, hogy nem a megemelt üresjárati órajelhez volt köze. Akkor vált gyanússá, mikor visszaállítottam az órajeleket, de az akku merülés megmaradt.Most csináltam egy sd formázást, chkdsk-val is átmentem a kártyán, de hibátlannak érzi a windows. Ami fura - bár nem ismerem a process működését -, h kísérletképpen kivettem az sd kártyát, de nem szűnt meg vele a hiba (kb 15 percet vártam kikapcsolt képernyővel, h megjelenjen a statisztikában) első ránézésre. Gondoltam, ha eltávolítom a kártyát, akkor a process magától leáll. Talán rosszul gondoltam.
De a Médiatároló adatainak törlésével a hiba átmenetileg eltűnik.
Talán ütemeznem kéne a tároló adatainak törlését?Amúgy mit csinál ez a process pontosan? Nem találtam róla infót.
Ha jegelem TB-vel, akkor az hátrányos nekem?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz fuximaxi #26348 üzenetére
Ez amit mondasz, csak általánosságban érvényes, de van kivétel is, komoly profi programozók, akik kimondottan erre gyúrnak, még olyat is hallottam, hogy meghívtak pl. a Samsung fejlesztőihez is.
Egyébként nem izgat a főzött ROM, szenvedély betegség kategóriájába sorolom, olyan mit a kávé, nem okoz semmi hátrányt, de még is csak rabja vagy.Teasüti
Nem tudom, hogy milyen készüléken jött elő a hiba, de SE X8-on és SE Xperia Minin tökéletes a QuickPic képnézegető. Szerintem más alkalmazás okozza ezt a hibát. Egy apk frissítés is előidézhette!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest