- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgsm
tag
válasz medvezsolt #25900 üzenetére
Ilyen netes himihumi dolgokat felejtsd el,ez bb5 ,nem megy ilyen ingyéguglis dolgokkal.Szervízkábel és box kell.
-
nuklearis
csendes tag
Szép napot! Szeretném a segítségeteket kérni. egyik Barátomnak C3-00-ja van és még a 04.60-as verzió van fenn. És frissíteni akartuk tegnap a 08.70-re a nokia suite-al. és szépen el is indult, majd a 3. szakasznál amikor már elindult a úgymond a frissítés kiírja hogy nem lehet frissíteni. Szerintetek mi a problem? Előre is köszönöm!
-
fuximaxi
senior tag
-
imi290
aktív tag
üdv emberek !
hogy lehetne megoldani egy nokia telefonon ami symbianos,és fizikailag eléggé le van épülve,hogy megtudjam az imei számát ? ha bekapcsolom azonnal kéri a biztonsági kódot szóval nem tudom beírni a *#06#-t
valami progi amit ha rátennék gépre nem tudná nekem azt megmondani ??? + nincs hozzá se papír se semmi. -
degu
senior tag
válasz imi290 #25904 üzenetére
Van egy gyari kod,amit egy szakboltban be tudnak irni Neked.Vagy ha meg tudod adni a SIM kartyad adatait,/lehet,hogy eleg a neved,meg valami szemelyes adat,amit tudsz/akkor ki tudjak kodolni a biztonsagi belepest!/Elvileg benne van a rendszerukben,ha nem osoreg a kartyad./
[ Szerkesztve ]
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Krisz79
őstag
Üdv Nektek!
Az lenne a kérdésem,hogy hogyan kell itt keresni az oldalon,egy mobilos barátom kéne megtalálnom,hogy irni tudjak Neki.
Köszönöm a gyors reagálást!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
sgsm
tag
válasz medvezsolt #25908 üzenetére
Használd a fejedet és fantáziádat,keress meg egy mobilboltot,vagyy egy élelmesebb barátodat kérdezzél meg ha másképp nem megy .A többi részbe ne menjünk bele ,sorry ,vasszigor van ...
-
fuximaxi
senior tag
Itt nem a jóindulatról van szó, hanem a törvényekről. Ennyire egyszerű a dolog, nem én találtam ki, felőlem csinálhatod is, bár illegális. Viszont a ph elhatárolódik tőle. Szerintem ilyen hülyeségért nem szeretnél kitiltást.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
törölt tag
Hali, életembe elősször van Androidos telóm, amiért leginkább kértem az az , hogy netezhetek vele az otthoni hálózaton belül. (és pl csak azért mert msn-eznék vagy fészbukoznék ne kelljen a laptopot "koptatni") Vírustól kell félni ha 1 ilyen telón netezek ? Nyílván nem a telefonon óhajtok mindent csinálni, szintén nem 18+ stb oldalakra mennék fel, csak index, origo , prohardver ecetera. Ha hülyeséget kérdeztem botsi de még nem volt ilyenem
[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
üdv
Venni szeretnék egy 2 éves Sony Ericsson Satio-t, aminek már lejárt a 2 éves hűsége T-mobile-nál, tehát már nem tiltható majd le(?). Papírokat mindent ad vele. Céges telefon mellett használták, nagyon keveset csak telefonálásra néha, gépre sosem volt kötve, tartozékok ki sincsenek bontva. Mindezt 27-ért megkapnám, karcmentesen, egyedül a kijelzővédő fólia nincs rajta, de karcmentes. Az lenne a kérdésem, hogy a kijelző meddig birhatja még? Mivel 2 éves gondolom a digitizernek is van egy időtartama amig jol megy, nem nyom félre stb..Nem tudom mit befolyásol, hogy alig volt használva, nyomkodva. Érdemes megvenni vagy nem? Nem szeretnék 1-2 hónapon belül digitizert cseréltetni ami gondolom nem olcsó... Nagyon kellene, mert tetszik.ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
fuximaxi
senior tag
válasz #27441408 #25914 üzenetére
Ha ilyeneket csinálsz, akkor nem kell tartanod a vírusoktól. A múgy nem tudom mennyire kényelmes egy telefonról msn-ezni, de szerintem nem igazán. Még nem próbáltam, de a facebook chat is érdekes. Amúgy szinte biztos, hogy itt a ph-n van olyan topik ami a telefonoddal foglalkozik, tehát ha többet szeretnél megtudni akkor a pontos típusnak megfelelő topikot olvasgasd.
Storms: Már feltetted korábban is ezt a kérdést, teljesen fölösleges volt ismét beírni ide. Mint korábban is mondtam, nem tudod kiszámítani, hogy mennyi ideig fog működni az érintő. Sok minden befolyásolja köztük a használat is. Többet is megtudhatsz, ha a ezeket olvasgatod, talán vannak tapasztalatok.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Storms
őstag
válasz fuximaxi #25916 üzenetére
Jó tudom hogy feltettem, ara akartam kilyukadni, hogy az befolyásolja-e az érintő életkorát , hogy mennyit volt nyomogatva, és hogy sok-e az a 2 éves kor és hogy Kb. mennyi az életkoruk, meg hogy érdemes-e e keveset használt 2 éves telefont megvenni.
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Storms
őstag
válasz kaller1 #25919 üzenetére
Akkor okés! Ha netán tönkremenne az érintő , például fél centit arrébb érzékel, akkor mit kell cserélni benne? digitizer vagy érintő? Ezt sose tudom. Ugyanaz az érintőképernyő mint a digitizer?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
degu
senior tag
válasz Storms #25918 üzenetére
Hat meg lehet venni!
Kb. olyan a kockazat,mint 50 eves not elvenni...
Jol be van jaratva,jol mukodik,minden pillanatnyi szuksegletet ki tud elegiteni...de mar nem versenykepes a fiatalabb tipusokkal,es a varhato uzemideje kerdeses...verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
faragobence
csendes tag
Sziasztok !
Olyan problémám lenne, hogy van egy samsung corby txt, ellet nyomkodva ( hugomé ) , és azóta bármilyen sim kerül bele, kér pin kódót, ezzel nem is lenne baj. De akkor is kéri, ha nincsen kód hozzá, vagy ha van és azt beütöm, nem fogadja el.
Nekem valami olyasmit mondtak, hogy szoftveresen teljesen újra kéne húzni.
Ebben esetleg tudnátok segíteni ? Vagy ha van itt olyan aki Pesten megtudná csinálni ( persze fizetnék érte ) , vagy ismertek olyat, akkor az nagyon jó lenne.
Előre is köszi. -
fuximaxi
senior tag
válasz faragobence #25923 üzenetére
Indítsd el sim nélkül és üsd be a tárcsázóba a *2767*3855# kódot (factory format)
Amúgy biztos, hogy pin-t kér és nem telefonzárat?
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Nokia 6120 telónál tönkrement a töltő csatlakozó. A kérdésem az lenne, hogy kb mennyiért javítanák?
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
-
Storms
őstag
Az hogy lehet , hogy 16gb-os memóriakártyára (640*480-ban) 1ó:15 perc video fér rá? Sony E. Satio-ról van szó. Ez igy kicsit fura.
-
Storms
őstag
válasz spurika #25933 üzenetére
Semmi ilyen nincs. Sztem alapból oda menti ha van benne memória kártya. Most leformáztam a kártyát újra. a telefon fájlkezelőjébe 15.2gb-ot ír üres helynek. Hát ez így durva, ki is számoltam hogy menyire jönne ki fél perces videofájl az 20mb, 1 perces 40mb. 60*40mb= 2400MB lenne az 1 órás. Tehát 6 órás felvételnek rá kellene férnie. Limitálva van 1 ó: 30 percre? Mert kereken ennyit ir rögtön formázás után (640*480-ban),840*480-ba meg 1 óra.
-
sgsm
tag
válasz faragobence #25923 üzenetére
Ha nem oldottad meg ,tudok segíteni.A samsungnál van 5 féle kód,ki kell olvasni ha nem 8db nulla,azt próbáld meg.
-
kaller1
veterán
válasz dvdbackuper #25937 üzenetére
kínai memókari?
Tudtommal ott gyártják mindet.
Egyébként meg ha fake kártyára gondolsz, a készülék nem tudja megállapítani a valós méretét..::> <::.
-
szityi76
csendes tag
Sziasztok! Remélem jó helyen kérdezek: tudtok olyan zárt rendszeres (nem android stb) telót amin lehet az e-mailt automatikusan frissíttetni, nem kell külön mindig manuálisan megnyitni az e-mail klienst, ha meg akarom nézni jött e levelem? Esetleg fizikai querty van rajta?
Más: nokia e72, illetve e52 tudja-e ezeket. Tehát frissül-e az e-mail valós időben, tudom, hogy ezek már symbianosak, de nem tiszta a kép előttem teljesen. -
Storms
őstag
válasz dvdbackuper #25937 üzenetére
Ezt adták Satio-hoz mellékelve...Made in china van ráirva. USB kártyaolvasó is 15.2GB-os nak látja. beleraktam egy 8gb-ost ott is 1 órát ír hátralevő időnek. Hogy mi a gond itt azt nem értem
szerk.: 2gb-os kártyával is 1:04 perc[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
Ezek szerint nem hamisítvány?! LINK
Ha jól tudom ez a program direkt erre van.ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
kokoato
aktív tag
Hali,üdv minden fórumozónak!
Vettem egy Nokia c5-03-at,a kérdésem a következő:lehetséges-e,ebben a telóban,nem kivánatos számok elutasítás listába tétele,mert nem találtam eddig ilyen opciót.A régebbi széttolós Samsumgom is tudta ezt,nem hiszem hogy ebben nincs.
Segítséget előre is köszönöm.... tudok .sys fájlt javítani csavarhúzóval! /by cockerel/
-
spurika
senior tag
válasz kokoato #25945 üzenetére
Hali!
Nokia Ovi Store áruház.Ha regisztrált felhasználó vagy akkor töltsd le ezt a programot és működni fog.
Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Volna egy vodafonos készülékem. Ebbe szeretnek egy nemet vodas kártyát belerakni( németben vagyok) de hálózat korlatra hivatkozva nem működik.
Ez lehetséges? Van erre valami kod vagy valami amivel működésre tudnám bírni?Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest