- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodhi9
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani 1-2 olyan üzletet, ahol kamatmentes részletre tudok venni új mobiltelefont? -
fuximaxi
senior tag
válasz bodhi9 #26603 üzenetére
Akkor viszont passz, a nagyobb multiknál szokott néha ilyen akció lenni. Auchan, Extrem Digital, Media Markt, Saturn stb reklám anyagait érdemes nézegetni, hátha belefutsz valami ilyesmibe.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
-
ramon77
csendes tag
sziasztok!valaki tud segiteni?nokia e51 mikrofon halk,szerintetek érdemes cserélni egyet rajta és ha igen mennyibe kerül?
-
-
izomhod
őstag
sziasztok!
symbianra tudtok olyan remote progit, mint pl a team viewer?
köszi
-
Bastee
tag
Samsung E250 IMEI száma ha elmászik, mit tudok vele kezdeni?
-
transmission
tag
Hívásátirányításnál melyik percdíjak élnek? Mert lenne egy 30-as kártyám amit egy bizonyos személy ingyen hív, de ezt átszeretném irányítani egy 20-as kártyára.
http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!
-
fuximaxi
senior tag
válasz transmission #26612 üzenetére
A legtöbb esetben olyan mintha szimplán hívnád az adott számot, van 1-2 előfizetéses díjcsomag amiben külön tarifa van meghatározva az átirányításra.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
béke
aktív tag
sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem Iphone 3G 8Gb-om van elszerettem volna adni mai napon leszedtem róla a képeket meg ami kellet és nyomtam egy vissza állítást )azelőtt még nem csináltam csak mondták hogy igy töröljek minden személyes adatott róla) szóval rányomtam irta hogy szoftver töltése meg stb... végig csinálta és a végén hiba üzenetként előjött hogy nem tudta végre hajtanai a szoftver vissza állítást ennyi. utána néztem leszedtem a 4.2.1-es softot (ekkor már nem kapcsolt vissza az iphonom csak a logot mutatta meg az usb kábelt.) Bal oldalt az Iphonom az itunes programban rákattint SHIFT lenyom restore előjött az ablak kiválasztottam a softot OK és indult a szoftver feltöltése ujra végig ment de megint hiba üzenet a végén és most már nem is lehet bekapcsolni csak a logoig jut el Az itunes pedig ha rádugom érzékeli és ki irja hogy vissza állítás szükséges ...stb de ennyi most KU.... nem tom mit csináljak és eladás elött állok ez szar ügy van kaphatnék valami gyors megoldást? Előre is köszönöm.
Alá írás :)
-
béke
aktív tag
Az iphone nem tölthető vissza ismeretlen hiba lépet fel (1015) és ennyi kakukk.
-
fuximaxi
senior tag
Újra kell rakni rajta az SW-t, sajnos már nem emlékszem hogyan, de meg lehet oldani. A telefon topikjában bitosan gyorsabban kapsz pontos segítséget.
-
béke
aktív tag
Megpróbálok mindent azóta is csinálom átmentem a megfelelő topicba de sajna nem vagyok hozzá értő meglátjuk mi lesz leszedtem 100programot és meg van nyitva 15 ablak egyszerre neki állok talán van annyi eszem de azért jól jönne a segítség azért köszi mindenkinek béke.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Nokia E71 telefont. Ezzel kapcsolatba lenne pár kérdésem.
1.: Alapjában ebben nincs zseblámpa funkció mint az E72-ben. Esetleg lehet rá tölteni?
2.: Kezdő képernyőn a háttérképet ki lehet tenni teljes képernyőre is vagy csak úgy hogy alul/felül marad egy csík?
3.: Megéri-e lecserélni E72-re?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
jól tudom hogy van E72 és E72 Navi Edition? Ha igen, ezek miben különböznek?
-
meroly
veterán
válasz wolfman #26625 üzenetére
Olyan is van. Töltsd le ezt, elvileg érintősre van optimalizálva, de be lehet állítani hogy a program indításakor egyből bekapcsoljon a LED.
Egyébként egy E72-ről tudok csak, a navigation edition valószínű abban különbözik hogy teljes térképcsomagot tartalmaz, így még a térképek letöltésére elhasznált adatforgalmat sem kell generálni, ergo tényleg totál ingyenes.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm kérdezi tőlem, de nem tudok értelmes választ adni rá. A DivX "képes" tehát ennek a formátumnak a lejátszására képes telefonja, ha egy az egybe rámásolja a DivX filmet számítógépről akkor nem játssza le. Gép igen telefon nem.
User fail?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
meroly
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #26628 üzenetére
Konvertálja át a felbontást, könnyen elképzelhető hogy egy 800-1000MHz-es proci nem játszik le HD felbontást
Impossible is nothing
-
fuximaxi
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #26628 üzenetére
Kérdés, hogy milyen készülékről van szó, lehet, hogy a a lejátszó által támogatottnál újabb a lejátszandó divx verzió. Továbbá meroly kolléga által említett dolog is közbe szólhat, illetve lehet az is, hogy maga a fájl típus nem megfelelő.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm szépen Magam is korábban azt hiszem a Format Factory nevű programmal kimondottan a kijelző típushoz konvertáltam a filmeket.
Tehát hiába a DivX lejátszó ha újabb a film akkor nem megy?
Csodás.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
fuximaxi
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #26631 üzenetére
Attól függ, hogy milyen a lejátszó és a film divx verziója. Ha új film, de egy régi divx-vel van kódolva, akkor le lehet játszani, egy azt a verziót támogató lejátszó programmal.
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz meroly #26626 üzenetére
leszedtem korábban a netről egy phonetorch-ot, azt nem engedte telepíteni! Leszedtem most ezt, ezt feltelepíti(bár nem kompatibilis a telefonnal, mondja), de már nem lehet elindítani! Ezek alapján E71-re nincs olyan progi ami nekem kell!
-
meroly
veterán
válasz wolfman #26633 üzenetére
C5-ön teszteltem csak, de állítólag sok telefonra jó. nokiaprogramok.hu-n nézd még meg.
Impossible is nothing
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Ha beléptem egy Androidos telón a saját google fiókommal, akkor hogyan tudok kilépni onnan és törölni "magam". Nem az én telcsim, csak 1x beléptem. Ez az egy fiók van rajta és nem akarja törölni, valami olyasmit mond, hogy reselteljem a telcsit. Na ,de e miatt mindent kellen törölni?? Nem hiszem...!
-
manoarc
senior tag
Sziasztok !
Szerintetek igaz, hogy a T-nél Júniustól megszűnik az ingyenes facebook szolgáltatás ?
{。^◕‿◕^。}
-
eksunmen
csendes tag
Sziasztok!
Sürgős segítséget szeretnék kérni!
Jó múltkor írtam, hogy kikapcsolgat az E52-es mobilom. Elvittem szervizbe és azzal fogadtak, hogy nem tudják életre kelteni. Van ilyen, kérdezem tőletek? Hát ha már szerviz akkor nekem csinálja meg. Nem valami jó üzlet volt, mert használtan vettem március elején. Most csak azt csinálja, hogy ha be akarom kapcsolni, csak rezeg. Hogy lehetne ezt megjavítani? Illetve ki tudná ezt nekem megjavítani?Köszönöm előre is a válaszokat
-
-szőke-
tag
válasz Viktor0610 #50 üzenetére
Heló.
Xperia Arc telcsin hogyan tudom kikapcsolni hogy amikor netre csatlakozom ne frissítse a programokat?Netre csatlakozom azonnal elkezd mindenféle frissítéseket szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest