- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
mi902102000
csendes tag
Sziasztok! Nokia E7 telefonnal exchange levelezőt használok (emailek, naptár bejegyzések szinkronizálódnak). DE a naptár bejegyzéseket a telefon CSAK két hétig őrzi meg, utána törli automatikusan. Keresem a beállítást, hogy miért, hogyan őrizhetem meg a telefonban is korlátlan mennyiségben a naptári bejegyzéseket, de nem sikerült még. Segítség?
-
-
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Használt teló vásárláshoz kérnék segitséget :
10 000 ft körül keresnék érintőképernyős telót !
Ami fontos hogy aránylag jó képeket , és ha lehet vga 640x480 -as videót !
eddig a Samsung S5230 , és a LG KU990 - at találgattam....ami szóba jöhetne.
de várnám ötleteiteket !
Esetleg tudtok valami jó helyet, eladót akitől tudnék venni ?Elöre is köszi a segitségeteket !
-
maxika2004
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz maxika2004 #26506 üzenetére
Nem javasolnám resistive érintős készülék vásárlását használtan. Sajnos elég könnyedén meghibásodnak ezek a típusú érintők. Inkább szánj rá egy kicsit többet, és vegyél egy jobbat, vagy újat. 20000-ért már lehet kapni ZTE blade-t. A kettő közül az KU990 megbízhatóbb .
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
fuximaxi
senior tag
válasz maxika2004 #26509 üzenetére
Ugyan az, mint az előzőek. Még mindig az LG-t mondanám, ha tényleg csak ezek jönnek szóba.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Bluetooth az ugye visszafelé kompatibilis?
Ez érvényes a Smart logóval ellátott eszközökre is? Vagyis tudok 4.0-ás Smart Ready (karórát) használni a 2.x telefonommal? -
draco31
veterán
Hello!
Samsung L700-ashoz melyik a jobb program számítógéphez? A Samsung PC Studio, vagy a Kies? Nem ismerem egyik sem igazán, vagyis egyáltalán nem ismerem egyiküket sem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Sony Ericsson mobiltelefonoknál lehet hibaforrás koszolódás? Lehet, hogy attól nem működik rendesen a joystick a két készüléknél? Ha így van, akkor vennék egy műszerész készletet és itthon kitisztítanám.
Kösz!"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
draco31
veterán
válasz JetiRulez #26519 üzenetére
Konkrétan melyik készülékre gondolsz most? Én a K800-amat mindíg úgy tisztítottam, hogy szétszedtem teljesen, és a porszívót ráraktam a joy-ra maximális teljesítménnyel. Aztán kicsit mozgattam a joy-t, utána ismét kicsi szívás, valamikor meg is fújkáltam. Utána egy darabig ismét egész jól működött.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
thug
tag
Szia mindenki!
Nem tudom, hogy itt tudna-e valaki az alábbi kérdésemre válaszolni:
Van nekem egy Nokia E52-m, eddig nem nagyon foglalkoztatott a gondolat, de most bekapcsoltam rajta, hogy a képekhez a gps koordinátákat is társítsa.
Ezek után megnézve egy így készült képet, semmi különbség nem látható.
Ehhez valami program kell esetleg, ami megmondja a képről, hogy hol készült?
Vagy hogy is van ez?Köszönöm előre is a válaszokat!
Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?
-
JetiRulez
őstag
válasz draco31 #26520 üzenetére
Kösz! Működnek rendesen. Vannak tartalék telefonjaim.
A következő majd egy Nokia 3310-es lesz, ami rejtélyes módon ki szokott kapcsolni magától véletlenszerűen. De nem ma!
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Felimi
csendes tag
samsung omnia2 i8000 taperolása nem működik(digitalizáló panel hiba)telefonos javító eredeti samsung panelt 8ezerért árul,de a kinai 2000Ft-os állítólag nincs rajta a szalagkábelén alkatrész és nem is müködik ha beszerelik!
IGAZ EZ???? -
fuximaxi
senior tag
válasz Felimi #26527 üzenetére
Szvsz az eredeti jobban megéri. A nem gyáriaknál előfordulhat könnyen, hogy csak valami tákolással lehet a helyére pakolni, és a működése kérdéses
-
thug
tag
Viszont lenne még egy olyan kérdésem, hogy az E52-höz használnék egy igen jó Blackberry agybadugós fülest...
De ha teljesen bedugom, akkor nem sztereó, illetve torzít.
Ha benyomom a felvevő gombot, akkor jól szól, vagy ha nem dugom be teljesen a jack-et...
Ez normális jelenség?
Inkompatibilis?
Van rá megoldás?Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?
-
thug
tag
válasz spurika #26530 üzenetére
Rendben, akkor beszerzek valamit hozzá...
Senheiser-ek vállalhatók?Szívesen veszem, ha ajánlanátok hozzá valami típust, vagy ha valakinek éppen lenne eladó hozzá...!
Valami komoly bass-os agybadugós lenne nekem jó![ Szerkesztve ]
Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Ma vettem egy ilyen telót : (LG KU990)
lécci segitsetek milyen progival lehet pc-vel összekötni,
és honnan lehet letölteni?
Ha szedek le játékokat azt csak inditani kell vagy telepiteni is ?
...jar- okelöre is köszi !
-
draco31
veterán
válasz maxika2004 #26533 üzenetére
Itt vannak hozzá a gyári dolgok.
Kell telepíteni a játékokat igen.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
A praktikumos "telenor R228" dual sim-es telefon független? Más szolgáltató kártyájával is működik, vagy mind2 kártyának telenorosnak kell lennie?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Buster17
addikt
Hali!
Vennék előlapot de nem tudom eldönteni, hogy EZEKEN benne van e az plexi vagy nincs. Ebben kérnék egy kis segítséget.
Kicsit karcos a plexi és az miatt vennék rá, gyárit meg nem akarok 9-10 ezerért. -
fuximaxi
senior tag
válasz Buster17 #26538 üzenetére
Lehet kapni érintős telefonokhoz polírpasztát, de nem tudom megmondani hogy mennyire hatékony. Amúgy érdemes fóliát használni, azok megvédik a karcoktól. Ha elhasználódott, akkor feldobsz egy másikat és kész, szóval ha sikerült megoldani a karcmentesítést, akkor tetess fel egyet valahol.
[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz Buster17 #26543 üzenetére
Sajnos nem tudom, hogy miben tér el. Biztosan van olyan, aki ezzel kapcsolatban rendelkezik információval.
-szőke-: Nem igazán értem a kérdésedet. Elméletben minden androidon a beállítások/kijelző v. megjelenítés menüpontban tudsz beállítani háttérképet. Amikor kiválasztod a képet azt is meg tudod adni, hogy scrollozható legyen vagy fix. Ha arra gondolsz, hogy minden képernyőhöz külön, olyanról nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
jobb ötlet híján teszem fel itt a kérdést.
Mobil vásárlást tervezek. jelenleg 1 jöhet szóba, mégpedig a Lumia900.
új hír hogy nyáron jöhet a WP8. Szerintetek érdemes lenne megvárni azt és a hozzá készülő nokia telefont, vagy vegyem meg most ezt?
egyáltalán nem sietős a dolog, szóval várni tudok.Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Chosen
addikt
Upadte: Kipróbáltam egy SGSII-t és ott is van utánhúzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest