Hirdetés

Hirdetés

  • Decadent - Az őrület határán

    gp A jövőre érkező játékban egy veteránt irányíthatunk, aki a fiát szeretné megmenteni a rémségektől.

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

  • E61 blog 2. rész

    lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz .mf #32234 üzenetére

    Majdnem ott volt, lehetett volna meg nem is, de mindegy. Asszem érdekes hely volt ez is, aztán megnézzük, hogy képeken mennyire adja vissza magát, mert nekem ez nem szokott működni.

    Eleve a kezdés megadta a lendületet. Dohányboltban nem volt kávé, szivar, csak minimál cigi ellátmány és kész. Mellette lévő mindenes helyre beestünk, ott 160 forintért rendes kávét adtak. Gyorsan végigfutottam a kőműveskifli választékon és a 250 forintos italok felett a 2 dekás Royal volt a legminőségibb cucc, szóval itt már sejtettem, hogy megérkeztünk :-D

    És megbámultak egy csomóan meg kérdezősködtek, hogy mit szeretnénk. Egyszer majd bepróbálkozok valami rendes válasszal is, pld. azt mondom, hogy hát nem tudják? Nekünk azt mondták, már rég benne volt a kerületi újságban, hogy a szocialisták privatizálják ezt a területet és 3 éven belül irodaházas parkot csinálnak az egészből :-D Vagy valami hasonló. Mittomén.

    Fényképeztem egy csomó ablakot meg rozsdás vasajtót, aztán csak győzzem letörölni. Többieknek bejött, majd alkalomadtán lesz egy szokásos éves Csepel Művek, ott jó ideje nem jártunk.

Új hozzászólás Aktív témák