- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
embe
nagyúr
válasz Blue Thunder #41859 üzenetére
Köszi! Majd meglesem. Szerdán melózok legközelebb.
-
embe
nagyúr
válasz Blue Thunder #41859 üzenetére
Igazából nekem bios frissítési gondom van. Ez meg driver pack nem?
-
BigDarkJoy
aktív tag
Sziasztok.
Hütés topicban már érdeklődtem, de választ nem kaptam igy segitségért már hozzátok fordulok.
Vann 1 Xeon procis lapom 771s az érdekelne hogy erre jó lenne 775s hütés?
Köszi a segitséget előre is
"megölni megtudnak....de megtörni soha.."
-
windlord
őstag
válasz BigDarkJoy #41864 üzenetére
Innen lettel oda iranyitva
-
-
pcgamer01
senior tag
válasz BigDarkJoy #41864 üzenetére
Szia!
Mi a konkrét tipusa?Lemérhetnéd a lapon a furattávokat abból könnyebben kiindulhatunk
Közben olvasom hogy Dell Precision 490-es akkor nem, nem jó rá[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10+
-
oettinger01
őstag
Nem biztos, hogy alaplapi kérdés de hátha tudtok rá válaszolni.
Teljesen váratlanul a gépem elkezdett furán viselkedni. Nem kapcsol ki ha leállítást kezdeményezek /win7/, hanem kikapcsolja a monitort de a ventilátorok pörögnek tovább, csak ha az elosztót lekapcsolom úgy tudom kikapcsolni az egészet, valamint bekapcsoláskor bekapcsolom ugye az elosztót és nem tudom elindítani egyből, hanem ahogy be van dugva a fejhallgatóm az elkezd apró pukkogásokat hallatni ütemesen jó párat, majd amikor ez befejeződik akkor tudom elindítani a gépet.
Mi lelte szegény rendszert?A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
pcgamer01
senior tag
-
nbg
senior tag
Sziasztok,
tudtok olyan 1155-os alaplaprol, az sem baj, ha mini itx vagy micro atx, amin van m.2 foglalat? Az sem lenne hatrany, ha tamogatna a K-jelzesu processzorok egyszeru tuningjat.
Elore is koszonom!udv,
nbgI'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
hovika37
újonc
Üdv!
MSI P45 Platinum alaplapom van. A problémám az lenne hogy (AMI bios-a van) bekapcsoláskor egy rövid egy mélyebb (s talán hosszabb) és megint egy rövid sípolást ad. Néztem a neten mit jelentenek a bios jelzések de ilyennel nem találkoztam. Segítsetek mi lehet a baj?!!
Köszi! -
törölt tag
Sziasztok.Az adatlapomon látható alaplappal rendelkező számítógépen a telepített programok között van egy ilyen nevű program:Intel engine management components ennek a programnak mi a szerepe? És menyire fontos, hogy fel legyen telepítve? Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
pcgamer01
senior tag
válasz oettinger01 #41872 üzenetére
Az elem a bios beállításait tartsa meg, ilyen komoly hibát nem produkál ha le is merül.
Samsung Galaxy S10+
-
tigipuf
senior tag
sziasztok ellőttem az alaplapomon 1 hibás külső usb hub miatt az összes hátlapi usb kimenetet.Most az egyetlen előlapiról pötyögök virtuális billel.kérdésem az lenne 1 pci-s usb adapter megoldás,vagy inkább alaplap csere?
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Mekkora esély van rá, hogy a ma vásároandó új Asrock H97m pro4 csak BIOS frissítés után fog elindulni az i5 4590 CPUval? Szerezzek egy g3220ast a biztonság kedvéért? -
Sandpa
csendes tag
Helló Mindenki!
Egy gyors kérdés: mi okozhat olyat hogy ram csere után bekapcsnál gép kiírta hogy overclocking sikertelen kikapcs és azóta se kép se hang. A ventik pörögnek de képet nem ad..?
Előre is köszi!
Üdv! -
Joker88
őstag
van nekem egy Asrock Z87 Extreme3 alaplapom.
Egy szintén frissen vásárolt Intel Core i5-4670K processzorral.
A régi gépből átraktuk a videókártyát, merevlemezeket,tápot,stb.
Azonban a kit-ben vásárolt ddr3-as , 2x4 GB verziójú memóriákat nem nagyon akarja elfogadni. csak az egyiket látja a BIOSban, ahogy a mellékelt képeken látszik. Ha egymás mellé, a b1 és b2 be rakom a RAMokat, szintén a mellékelt képpel leáll az indulás..Képgaléria : [link]
Valaki tud nekem segíteni ? Teljesen új az alaplap és CPU is.... A memóriamodulok az előző konfigban egy Asus m5a97 evo r2.0-ban tökéletesen működtek..
A segítséget előre is köszönöm :-)
In loving memory of Garrett Lockhart
-
trancemusic
senior tag
válasz Joker88 #41887 üzenetére
Szia!
Gondolom a cserélgetésen túl vagy,minden variációt kipróbáltál...
Cmos resetet csinálj.
Ha ua. a hiba,próbálj xmp profilt betölteni.
Ha nem jó,tedd 1333 mhz-re,1.5 voltra,többi érték auto-n.
Ha így se jó,akkor foglalat lábakat nézzd át,nincs e görbült.Nálam akkor van ez a hiba,ha a fesz kevés az egyik modulnak (bár a másik tökéletesen működik,pedig kitt,s mégsem egyformák 100%-ig... )
Szvsz nem kompatibilitási gond lesz,asrock lapok "bevesznek" bármilyen ramot[ Szerkesztve ]
-
BlackPriest
őstag
sziasztok!
adott egy foxconn blackops alaplap, amit használtam, majd eladtam. a vevő jelezte, hogy nála nem akar menni, memória hibára hivatkozik. bios reset, stb megvolt, mondtam, hogy hozza vissza, megnézzük. én beleraktam az első, kezembe kerülő memóriát (geil 1333-as) és szó nélkül ment. aztán kivettem a gépemből 4 gigás modult (kingston hyperx), azzal sem volt gond, majd egy másik gépből egy 4 gigás 1333-ast (geil evo), azzal is ment, az általa vett új rammal nem. az ő memóriája simán ment az én gépemben. az okozhat gondot, hogy az új memórián kevesebb, de nagyobb kapacitású chip volt? az új csak 4 chipes, 2 gigás modul, az enyémek régebbiek és több chipesek.
köszi!
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Ilyen AM2+-os lapocska.
Az lenne a kérdésem hogy pontosan mely CPU-kat támogatja?A honlapon lévőben nem vagyok biztos hogy az tartalmazza mind mert pl bios-nál a v1.8 már a 6magost is támogatja ami a listában nincs benne..
Másik pedig pusztán az hogy ez magfeloldást tud?Köszönöm.
Samsung Galaxy S10+
-
Saccco
nagyúr
Szeretné vajon egymást
2×4GB Kingston 99U5403-050.A00LF
Elvileg 1600MHz-en mennek, nem értem a kép miért mutat mást.+
Kingston HyperX Savage HX324C11SRK2/8 2X4GB 2400MHz XMP memória
(hivatalos oldal)Tudom, hogy 1600MHz-en mennének együtt.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
moonguru
őstag
válasz BlackPriest #41890 üzenetére
Igen, sajnos van ilyen, néhány alaplap user manuálja leírja, ( a memória korlátozásokat is) némelyik meg nem!
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
corevalue
csendes tag
Nem találtam megfelelő topikot erre, ezért próbálkoznék itt...
A gépem random fagyásokat produkál, ami terheléstől független. Előfordult már idle és terhelés alatt is...
Konfig
Alaplap: Giga H87-HD3
Proci: i5 4570
Ram: CRUCIAL 8GB Ballistix Sport DDR3 1600MHz CL9 KIT
HDD: WD Red 2TB
SSD: Samsung 64gb (pontos típus nincs)
Hangkártya: x-fi xtreme gamer fatality pro
Táp: SEASONIC S12 II 520WVan esetleg bármilyen windows log/program ami eltárolná mi okozta a hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest