- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
oettinger01
őstag
Nem biztos, hogy alaplapi kérdés de hátha tudtok rá válaszolni.
Teljesen váratlanul a gépem elkezdett furán viselkedni. Nem kapcsol ki ha leállítást kezdeményezek /win7/, hanem kikapcsolja a monitort de a ventilátorok pörögnek tovább, csak ha az elosztót lekapcsolom úgy tudom kikapcsolni az egészet, valamint bekapcsoláskor bekapcsolom ugye az elosztót és nem tudom elindítani egyből, hanem ahogy be van dugva a fejhallgatóm az elkezd apró pukkogásokat hallatni ütemesen jó párat, majd amikor ez befejeződik akkor tudom elindítani a gépet.
Mi lelte szegény rendszert?A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
oettinger01
őstag
Sziasztok!
Olyan jelenséget produkál a gépem, hogy ha leállításra megyek akkor kilép a rendszerből és kikapcsolja a monitort, a gép viszont nem áll le, mennek a ventik stb, a házon a led folyamatosan világít, szóval kb olyan mintha alvó módban lenne de nem villog a led. Amikor magától hagyom, hogy alvó módra váltson a rendszer akkor pedig az van, hogy villog a led a házon, de elindítani sehogy nem tudom a gépet sem egér mozgatással, sem pedig billentyűzet megnyomásával. Mi lehet a probléma?
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
oettinger01
őstag
válasz szallasi007 #51861 üzenetére
Köszönöm a segítségedet, ez win8-as probléma, nekem win7 van fent, attól még ez működhet?
-
oettinger01
őstag
A jó öreg 775-ös lapomat szeretném a csúcsra járatni, ami egy Abit IP35. Van hozzá Intel Xeon X5460 proci és Geil Black dragon 4x2Gb 1066-os ramok. Szerintetek ki lehet hozni 4Ghz körüli stabil futást így?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest