- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
prmcsk
addikt
válasz spiercell #41167 üzenetére
Kísérletezz.
A lap biosában szinte biztos, hogy az USB funkcióknál találsz ilyen lehetőséget. Ha nem tudod biztosan, hogy melyik, olyat keress, ami enabled-en van. Azt tedd disabled-re és próbáld ki. Persze jegyezd meg, hogy mit és hova tettél az eredményig és ha megtaláltad, a többit tedd vissza ugyanoda, ahol volt.
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
HoaryFox
őstag
válasz spiercell #41174 üzenetére
Szia!
Nekem is ez volt a gondom otthon, én úgy tudtam elérni, hogy a legalacsonyabb energiaelérési szintet (asszem C6) lelőttem UEFI-ben és azóta, ha kikapcsolom a gépet, akkor egy pár másodpercig még világít, majd elalszik.
Ja, és ugyanúgy AsRock deszka (A75M-HVS), csak AMD alapokon, Win 8.1
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
prmcsk
addikt
válasz spiercell #41174 üzenetére
És mindegyik USB ad ki ilyenkor állandó feszt ? Már olyat is el tudok képzelni, hogy nem mindegyik USB kimenő fesze szabályozható.
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
moonguru
őstag
válasz spiercell #41721 üzenetére
Szia!
Technical Reference
Q: After I shut down the system, my USB keyboard and mouse are still light on. How could I turn them off?
A: If your motherboard has PS2_USB_PWR1 jumper, please adjust the PS2_USB_PWR1 header to pin 1-2(+5V),
If not, please set [Deep SX] to [Enable] in BIOS. Or set [On/Off Play] to [Disabled] in BIOS
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest