- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz bmwk1200s #40047 üzenetére
E mellé a proci mellé felesleges HD3850, valszeg a proci miatt nem fog semelyik új játék jól futni.
Még esetleg betolhatsz a gépbe egy X1600-ot, de ez a max amit érdemes. Hidd el, ha ebbe a gépbe teszel egy 3850-et, akkor majd a falba fogod verni a fejed, hogy miért játszhatatlan egy csomó játék. Sőt, sok játék már el sem indul a procidon, mert kell nekik SSE2 parancskészlet, amit nem ismer a procid.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
scope2007
addikt
na feltettem a gyári cd drivereit... nem a netről letöltöttet..
most műxik a smart doctor is
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
bmwk1200s
őstag
Szerintem azt még tudja !
AMD Athlon 64 3200+ proc. OEM részletes termékismertető
Tulajdonságok:Órajel: 2000 MHz
System Bus: 2000 MHz
Gyártástechnológia: 90 nanométer, SOI technológia
Tranzisztor (millió): 68.5
Magméret (mm2): 112.9
L1 cache: 64 KB adat, 64 KB utasítás (2-utas)
L2 cache: 512 KB (16-utas)
L3 cache: Nincs
SIMD: 3DNow!, MMX, SSE, SSE2, AMD64, Cool'n'Quiet, NX Bit
Hyper-Threading: Nincs
Hyper-Transport: van, 1GHz
Foglalat: Socket 939Sajnos nincs sok választásom, hacsak nem tud valaki egy 939-es foglalatba illeszkedő jobb amd procit!
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
lizakattila
senior tag
válasz bmwk1200s #40056 üzenetére
Vannak 939-be illeszkedő x2-esek is, de elég borsos áron mérik őket.
Esetleg egy olyannal már van értelme a 3850-nek.[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
katt777
félisten
válasz lizakattila #40057 üzenetére
De akkor még a VGA is jóval drágább lesz! Szóval sztem spór + használt AM2-es lap használt, de tuningolható X2 procival (3GHz-képesség ajánlott), Tomboy1986 bizonyosan tud segíteni. Persze Intelben is lehet gondolkodni, abból is lehet olcsón jó cuccot beszerezni. De erre az alapra minden fejlesztés ráfizetés. Persze ez csak az én véleményem.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
peterzonex
tag
Sziasztok.
Melyik a legjobban működő driver msi 3850hez?
Ehhez a kártyához milyen programot kell még a driveren kívül felrakni? -
Lujgi
tag
Hali!
Ez mitől lehet szerintetek?
[link]
már mint hogy csak ennyi FPS-t tudHa valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
WesTM
őstag
válasz peterzonex #40059 üzenetére
8.12vel nem volt még semmi problémám, szépen szaladnak vele a gamek is.
Nem feltétlen kell más programot felrakni, elég ha a ccc-t felrakod, amit 1X kell beállítani aztán rendbe lesz minden. -
finest
addikt
3850 512MB DDR2-es kari mellé milyen hibrid CF lapot ajánlanátok, van értelme egyáltalán?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
subaruwrc
félisten
Valaki lenne olyan kedves és kölcsön adná vasárnapra a 3870x2-kariját egy pár órás 3dmark tesztelésre? Ha igen küldjön rám egy püt. köszönöm.
-
Bernyó84
aktív tag
Nekem is 3850 van... és 745/1024-en ment, de kidobott ,amint túlmelegedett... Kicsit visszavettem 740/1019-re és vígan megy... Igaz, hogy Sapphire és a hűtő végi fut az egész kártyán...
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
katt777
félisten
válasz ADAM1337 #40066 üzenetére
Azt nem tudtam, én csak a saját VGA-imhoz szoktam megnézni őket. Mindenesetre egy újabb rossz pont a TPU-nak.
Hyper Z600 teszt, ha érdekel valakit.
[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
Helló!
Ma beüzemelet a TV kimetet, és a TV-n, csak az asztal látszik. se ikonok, se videók, szóval csak a háttérkép
Hogy tudnám beállítani, hogy jó legyen? Olvastam már, hogy Clón módba kellene kapcsolni, de nemtalálom hol lehet -
katt777
félisten
válasz Hurkafej #40068 üzenetére
Mit akarsz a TV-re tenni? Ha csak videót, akkor pont jó a beállítás, mert színház módban vagy (akkor látszik csak a háttér). Klón módot kereshetted volna a topicban is, de legegyszerűbben CCC egyszerű módban, varázslóval tudod beállítani a 2. monitort (vagy persze kiterjesztett módban is lehet az erre vonatkozó alpontban).
-
Hurkafej
aktív tag
válasz katt777 #40069 üzenetére
Köszi a segítséget! Marad a színház mód, így ha más ül a gépnél, akkor is mutatja a TV-n a képet
Kérdés:
A videokártyába megy egy S-Video kábel, abból jön 3 RCA kábel. A kék a videó, a piros és a zöld, azok a hang lennének?Power DVD-be be kell állítani, hogy mutassa a TV-n? Mert csak a Win Media Player classical lejátszott cuccokat mutatja. Vagy power dvd-ről térjek át nero show time-re?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Hurkafej #40070 üzenetére
Nem, amiről te beszélsz, az az RGB csatlakozó. Azt akkor használd, ha ilyen bemenete van a monitornak. Amire te gondolsz RCA annál a csatlakozó sárga(video)-piros-fehér(hang jobb és bal), nekem a videómon van ilyen.
Színház módban aut. TV-re kéne menni a video jelnek, mert video jel, lejátszótól függetlenül. Elméletileg persze. Nero ShT egyfolytában codec-aktiválást fog kérni, ha ezzel tudsz élni, használd azt. De én kipróbálnám a helyedben az MPlayert.
-
gtasystem
őstag
Éééés tádáááám...
HD 3850-es 10089 pont
igaz itt már feszt kellett adnom a ramoknak és a procinak is hogy végigfusson..ez 18,9%-os tuning 8485-ről..
mindez 8,12-es catalyst-al úgyhogy nem úgy tűnik hogy rosszabb lenne mint az előző..
[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
chrisnorman
csendes tag
HAli!
A múltkorában már írtam hogy nem tudom a HD3870 VGA-mat beüzemelni mert valamiért nem érzékeli a gép. Amit írtatok az már mindent kipróbáltam, BIOS, VGA más gépben, stb, stb., a tápnál( DEER 400W) pedig lehúztam róla mindent és még úgy sem indul el a gép. Szerintetek lehet olyan hogy az alaplapom nem támogatja a kártyát???? -
gtasystem
őstag
válasz chrisnorman #40073 üzenetére
van ilyen..meg kell nézni az alaplapod gyártójánál..asrocknál tudom hogy van támogatott kártyák lista..de ha kitöltenéd a cuccaidat egyszerűbb lenne..
-
katt777
félisten
válasz chrisnorman #40073 üzenetére
Ki tudja? Legalább töltenéd ki az adatlapodat. A táp sem egy izom.
-
gtasystem
őstag
válasz chrisnorman #40076 üzenetére
nincs kártyalista csak agp-nél van gondolom..pcie nél vinnie kellene..de ezt már kitárgyaltátok itt hogy nem jó a tápod nem?
nem úgy volt hogy kipróbáltad másik gépben és ott ment?
ha nem bírja a tápod akkor hiába erőlteted..[ Szerkesztve ]
-
chrisnorman
csendes tag
-
válasz chrisnorman #40076 üzenetére
Már miért kéne elbírnia a tápnak? A 12V-s ágain mennyi teljesítményt tud leadni a táp? Nézd már meg mi van ráírva.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
katt777
félisten
válasz chrisnorman #40078 üzenetére
Hiába ugyanannyi Watt-ban, nézd meg, hány A megy a 12V ágakon. Ha a Deer csak szétoszt valamennyit, a CM meg külön ágakon is biztosítja ugyanezt, már nagy eséllyel megvan a hiba oka.
Na, látom minden kérdésedre 2-en is válaszolunk.
[ Szerkesztve ]
-
gtasystem
őstag
hát ez az hogy az egy cooler master volt és nem deer..állítólag ezekre a tápokra írnak mindent összevissza és a felét sem tudják..de egyébként sem az számít hogy hány w-os hanem hogy mennyit ad le..de javaslom a táptopikot ha nem hiszed..
-
lsc
nagyúr
Nem ötlet hanem tanács, cserélj tápot, már egy fsp 350 is elég .
Az élet kegyetlen .
-
chrisnorman
csendes tag
----------------------------------------------------------------------------------------------
I +3.3V I +5V I +12V1 I +12V2 I -12V I +5 VSB I
I---------------------------------------------------------------------------------------------
I 20A I 14A I 14A I 13A I 0.3A I 2.5A I
I----------------------------------------------------------------------------------------------
I 130W I 168W I 156W I 3.6W I 12,5W I
-----------------------------------------------------------------------------------------------[ Szerkesztve ]
-
gtasystem
őstag
válasz chrisnorman #40084 üzenetére
szerintem nyiss egy táptuning topikot..olyan még úgy sincs..
hátha valaki beír hogy mit csinálj azzal a deerrel hogy elbírja a kártyát..http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
gtasystem
őstag
válasz chrisnorman #40086 üzenetére
persze..crossfire-be kötöd őket oszt had szóljon..
de előtte feltétlen szólj valakinek hogy ha lecsapnád a biztosítékot a házban, akkor gyorsan hívja a mentőket..http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
katt777
félisten
válasz chrisnorman #40088 üzenetére
A 13A nagy eséllyel kevés. GB vsz. jó, de tényleg nézz körül ár/teljesítmény (főleg áramerősség) tulajdonságokat illetően, és persze táp topic. Még jobb lenne előbb egy jó táppal tesztelned a cuccot, mert az alaplapot továbbra sem zártuk ki. Én legalábbis nem zárnám ki, amíg nem teszteltem. Persze rosszul nem jársz, ha veszel egy jó tápot.
[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
válasz chrisnorman #40088 üzenetére
mennyi az a giga táp hogy igy rá vagy izgulva?
-
proper
őstag
válasz chrisnorman #40093 üzenetére
ennyiért kapsz 400w fsp tápot is böven
-
gtasystem
őstag
válasz chrisnorman #40093 üzenetére
ennek bírnia kell..
de aztán ne engem szidj ha a lap a hibás..http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
katt777
félisten
válasz chrisnorman #40092 üzenetére
Legalább 16A-t adjon le a 12V-okon, de azt aztán tényleg, mert amúgy határeset.
-
gtasystem
őstag
válasz chrisnorman #40098 üzenetére
ebben igazad van azért van a topik..de használt helyett én az újat javaslom inkább, mert azt még ki tudod cserélni egy erősebbre ha nem elég..ezt neked kell tudni hogy mennyire előre tervezel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...