Új hozzászólás Aktív témák
-
atila4
senior tag
Sziasztok! Szeretnék egy gamer notbookot. Nem a legújabb játékokkal akarok játszani. Én csak lol-ozok meg max ki próbálni gta 5 meg hasonlókat.
Ezt néztem ki. Mindenképp Asus-t szeretnél és ezt a Rog-os stílust. Ebben az árban van jobb választási lehetőség? És, hogy megéri-e ez a laptop?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
NTonee
veterán
válasz atila4 #25904 üzenetére
,,Mindenképp Asus-t szeretnél és ezt a Rog-os stílust."
Akkor most mi a kérdés? Az asusnak nincs más ilyen árfekvésű ROG gépe jelenleg, csak a G771 (lényegében már nem kapható), ami ugyanez 17-es méretben. Illetve az N551 is ugyanez, csak arra nem borult rá a fekete festék.
Én egy dell 7559-et néznék meg a helyedben, ami ugyan drágább valamivel, de szerintem jobb is.
Egyébként ez a ROG stílus nem az a ROG stílus. Ez és ez az igazi ROG stílus.,,Én csak lol-ozok max ki próbálni gta 5 meg hasonlókat." Arra jó lesz, de csodákat nem kell várni a komolyabb játékoknál.
,,És, hogy megéri-e ez a laptop?" Nem nagyon van más. Egyedül a fentebb említett dell lenne jobb egy kicsit. Ezt a G551-et már viszont láttam máshol korábban olcsóbban. Nem tudom, hogy épp mennyi az annyi és mennyi van még belőle, mert lassan érkeznek az újabb gépek.[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
válasz atila4 #25904 üzenetére
Van a típusnak saját topikja, ott nézz szét szerintem, sok infót találsz. A hűtésére elég sokan panaszkodnak, bár az i5-ös talán jobb egy fokkal, a 960M-et meg az is kihajtja.
-
rx8pencz
tag
Sziasztok!
Van egy k501L típusú gépem,kb 1 hónapja vettem.Eddig csak az idegesített,hogy teljesen okvetlenül zajong egyfolytában a ventilátor,most viszont akadt egy másik problémám is.Youtube videók akadoztak,gondoltam a flash playerrel lesz valami.De nem,mert a hdd-men lévő filmek lejátszása is szakadozik kb 20 másodpercenként.Esetleg valami tippetek lenne,hogy mi lehet a problémája?
PSN: istone94
-
konyi79
addikt
válasz rx8pencz #25907 üzenetére
Korábban az intel IGP-k hasonló hibát produkáltak, mivel nem ment nekik a kadencia helyes lejátszás, de ezekkel már tudtommal ennek rendben kellene lenni. Ha a dGPU-val kényszeríted videózni akkor is csinálja?
Én a driverek körül keresném először a megoldást.[ Szerkesztve ]
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Végül... egy hónapos huzavona után sikerült szert tennem erre a gyönyörűségre:
ASUS ROGAzt hiszem nem csalódok benne i5 változatot vettem, úgy gondoltam, hogy bőven elég lesz, hogy meghajtsa, és a túlmelegedés esélyét ezzel legalább minimalizálom. Még csak egy OP rendszert pakoltam rá, és ámulok az FHD kijelzőn ^^...
Alig várom, hogy kicsit teszteljem, köszönöm a segítséget, akik írtak a választás miatt
-
Tekergek
csendes tag
válasz bprubin #25898 üzenetére
Add csak a tanácsokat.
"Jótállási felelősség nem áll fenn, ha a kereskedő, vagy a jótállási javítások elvégzésével
megbízott szerviz bizonyítja, hogy a hiba
- rendeltetésellenes használat,
- szoftveres vagy hardveres átalakítás (bővítés),
- szakszerűtlen kezelés vagy szervizelés,
- helytelen tárolás,
- nem megfelelő csomagolásban történő szállítás,
- külső elektromos zavar, baleset, elemi kár vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett
okból következett be.A fenti jótállási felelősséget kizáró esetekben jelen megállapodás „JÓTÁLLÁSON
KÍVÜL ESŐ JAVÍTÓSZOLGÁLTATÁS” pontjának feltételei érvényesek. "Szerinted a szervizesek nem szokták a fórumot nézegetni?
-
winamp2
csendes tag
Vettem egy X555LB FullHD kijelzős notit. Hát a kijelző betekintési szöge 0-vál egyenlő és a színek sem mozognak túl értékelhető tarmonyában.
K501LX-el szemeztem ezelőtt, de az ára miatt az olcsóbbnál landoltam. Ha viszont ezt tudom, inkább kipengetem a pénzt a K501-re. Bár lehet annak is ilyen a kijelző minősége.Van valakinek tapasztalata a K501LX kijelzőjével kapcsolatban?
Illetve tipikus az az ember vagyok, akinél minden újonnan vásárolt cucc elromlik. Kíváncsi vagyok, hogy a bizalom program léte megtöri-e ezt az átkot.
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
A napokban írtam, hogy vettem egy G551JW lapost i5-el.
Olvasgattam mielőtt megvettem, és láttam, hogy i7nél volt panasz a melegedésre.
Miután ennek tudatában vettem, Aida64 megy folyamatosan, és figyelgetem.
Netezés letöltés (bizonyos programmal ) + teljesítménycentrikus állapotban 59-60 fokos lesz a proci az még teljesen normális? Játszani még nem is játszottam vele - Witcher 3-al szeretném megizzasztani majd kicsit a mai napon.
Meleg levegőt fúj bal oldalról, de ugye hűt, persze hogy meleg.
Hány foknál van probléma? Esetleg van valami tesztelő program, amivel meg tudom nézni, kimaxolni a proci teljesítményét, és az az által kibocsátott melegedést? Kicsit parázok tőle, mert nem két Ft volt.. És nem szeretném, hogy tégla legyen belőle a második napon... :/Köszönöm előre is a segítséget,
Dia -
Gergosz2
veterán
válasz csibusz0314 #25915 üzenetére
~85°C-ig teljesen normális.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
csibusz0314
aktív tag
válasz Gergosz2 #25916 üzenetére
Úúú, akkor megnyugodtam. Ettől függetlenül azért nézegetem
Mint egy hímes tojás, még olyan
A kijelzője valami gyönyörű *.* Ég és föld az előző notebookomhoz. A Tv-re alig akarom kiküldeniEttől függetlenül tudsz esetleg tényleg ilyen izzasztó programot ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz csibusz0314 #25917 üzenetére
Valamelyik újabb játék megteszi.
(#25913) winamp2
Azért TN és TN között is van különbség. Nem csodálkoznék azon, ha az X-es gépek tényleg a legalja került volna bele, mert ez az ASUS spórolós szériája. A helyedben besétálnék valamelyik laptopkereskedésbe és ott is megnézném, hogy mit tud egy K501 kijelzője.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
konyi79
addikt
válasz csibusz0314 #25915 üzenetére
No para, proci bírja. Van gépem, ami aidával 105C-on throttlingol aidával.
-
bprubin
tag
Szerintetek mennyire vállalható készülék az ASUS GL752VW-T4207D ?
Ezekbe már tényleg IPS panel van?
[link] -
Skatysuti
tag
Sziasztok szèp napot.
Asus x555ld m van.
Szeretném gyári állapotra húzni már kicsit lassúcska.
Sajnos f9 billentyüvel nem jön elő a recovery menű.
Sem a boist nem tudom előhívni.
Tudna nekem ebben valaki segíteni?
Nagyon hálás lennékASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro Galaxy Watch 6 class
-
őstag
Sziasztok
Adott egy ASUS X550LNV-XO296D notebook, ami online streameléskor recsegő, szakadozó hangot ad, illetve olyan játékokat érdemben nem tudok futtatni, amivel korábban semmi gond nem volt (NFS MW, GTA 5). Teljesítményben is messze elmarad a korábbiaktól, illetve a hang recsegése itt is folyamatosan jelen van. LatencyMon-nal monitorozva legtöbb esetben az ndis.sys-re hivatkozik, hogy ez a ludas, de van h storport.sys, HDAudbus.sys, szóval vmit mindig talál és megugrik a latency. Egyszer már megjárta a szervizt, akkor HDD-t cseréltek benne, de miután visszaérkezett a gép, a hiba változatlanul jelen volt (a szerviz által nyomtatt papíroson ott volt h asus teszt, 3d tesz ok, de hát mégse). Most ismét visszaküldöm. Win 8.1 64bit van rajta, a szerviz által driverezve, de korábban már ezeregy driverrel próbálkoztam. Win 10-zel ugyanúgy probléma volt. Végsősoron windows 10-et használnék, így remélem nem az a megoldás, h mivel nincs a win10-hez driver, maradni kell 8.1-en.
[ Szerkesztve ]
-
Skatysuti
tag
Sziasztok. Köszönöm szépen a válaszokat.
Valóban engedèlyezve volt.
Elő is jött a kívánt menű akkor jött a következő probléma nem talál particiót ahonnan helyre állithatná.
Pedig disk managerrel láttam hogy van recovery partició.ASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro Galaxy Watch 6 class
-
szupersanyi
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek/tapasztalataitok az ASUS K501LX DM047D laptopról? Nincs semmi hibája? Mai játékok azért elfutnak rajta? Főleg a Fifa 16 érdekelne, hogy hány FPS-el megy.
-
Dictator^
veterán
Mitől lehet, hogy bekapcsolás után kb 4mp-el kikapcsol a laptop.
2. indításnál pöccre bejön a Windows 10.
A fastboot okozza?
Csak mostanában van ilyen pár hete..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
csd820
újonc
Sziasztok!
Vettem egy Asus K501LX laptopot, amin van billentyűzet háttérvilágítás. Első oprendszer telepítés után és DVD-s driver telepítés után működött a fény, most viszont újra raktam a rendszert Asus honlapos driverekkel de nem működik a háttérvilágítás.
Tudjátok esetleg milyen driverrel működne, vagy hogy lehetne bekapcsolni?
(Érdekesség, hogy az fn+F4 bekapcsolójára, böngésző kezdőlapot hoz be, kikapcsolójára Outlockot nyitja meg, idk why...) -
szaboi6512
őstag
Sziasztok!
Ez lenne a gép ASUS K501LX-DM116 D free dos-sal vettem
Milyen m.2 ssd kerülhet bele ide?[url]http://i.imgur.com/VWv6yxk.jpg?DirtyWindows.jpg[/url]
[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
apcsa65
csendes tag
Sziasztok!
Asus X553m laptopban behalt a hdd,hogy tudom másik hdd-re újra telepíteni a win 8.1-et?
Letöltöttem a netről egy 8.1-est, de hol találom meg a termékkulcsot? -
NTonee
veterán
válasz apcsa65 #25936 üzenetére
sehol. Ha előtelepített windowsal vetted, akkor volt egy recovery partíció az előző hdd-n, amiről vissza lehet állítani a kezdeti állapotot. Új hdd-re, ha fel akarod rakni az op.rendszert, akkor pontosan ugyanazt a verziót telepítsd fel, ami eddig volt és akkor be fog aktiválódni automatikusan.
-
fuze
őstag
Megbeszéltem, hogy hozzák helyre úgy, hogy megvárom. Hiszen apróság meg amúgy is szerelési hiba. Valami szöszmösz a ventire tekeredett és az zörgött. Oké, leellenőriztem. Szépen csendesen üzemelt. Hazahozom, és még itthon csendben is jónak tűnt. Estére megint zörög... Bár nem úgy mint a szerviz előtt, de minimálisan még mindig hallom. Pont ugyanígy kezdődött előtte is, aztán egyre hangosabb lett. Mi van már megint vagy csak én képzelődök?
adms.hu | UI Designer
-
NTonee
veterán
válasz apcsa65 #25939 üzenetére
Ha a gép regisztrálva lett az asus oldalán, akkor meg lehet nézni, hogy letelt e már a 2év, egyébként nem. Az Asus üfsz tud segíteni ebben, vagy a tulaj legyen szíves emlékezni, hogy mikor vásárolta. Az elromlott hdd visszarakása után be lehet vinni a márkaszervizbe (fixdirect kft), ahol valószínűleg cserélni fogják a hdd-t, ha még garanciális. Viszont ebben az esetben sem biztos egyébként, hogy visszakapja a windowst.
Ha tényleg volt windows 8.1 a gépen eredetileg (és nem rámókolva lett), akkor a sima windows 8.1-nek (nem pro, nem enterprise, nem egyéb) fel kell mennie. A regisztrációs kulcs megadását telepítéskor át lehet lépni, befejeződik a telepítés, aktiválódni fog az internetes csatlakozás után biztosan. -
hunterrop8
tag
Sziasztok!
A 3 közül melyik a jobb notebook? (Akár sorrendet is mondhattok, sőt az még jobb lenne)
ASUS K501LX-DM173D vagy ASUS X555LB-DM455D vagy ASUS X555LB-XO101D?nVIDIA 940M és 950M között mekkora különbség van?
Intel i3-5010U és i5-5200U és i7-5500U mekkora különbség van?Az első kettőnek az az előnye számomra, hogy HDD és SSD is van benne. (Bár lehet a harmadikba is be lehet tenni az optikai meghajtó helyére? Erről nem találtam leírást az oldalon. Ötlet?)
A RAM annyira nem lényeges, 12GB szeretnék bele, akármekkora is az alap.
A CPU-k és GPU-k közötti különbség azért lenne lényeges számomra, hogy megéri e a felár az egyiknél, vagy annyira nincs nagy különbség? Mert akkor természetesen az olcsóbb jönne szóba.
Köszi a segítséget!
-
őstag
[link] Sziasztok, a videón 35 mp-nél bal szélen a 2.5-es sata vinyót szerelik ki? Jól láttam hogy a cseréhez csak pár csavar kiszedése szükséges és nem kell a bankkártyás trükk? Segítségeteket köszönöm.
Találtam egy másik videót is, jól látom hogy a szerviz is nehezen venné észre a cserélgetést? [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
buresz8
tag
Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, hogy az új notebookom egy ASUS gép lenne. Az ASUS X és K szériás gépek között vannak olyanok, amik igényben és árban is megfelelnének. Ezekről mik a tapasztalatok?
-
buresz8
tag
válasz Gergosz2 #25949 üzenetére
3 ASUS gép van most, ami között vacilálok:
Ő, Ő és végül Ő.A különbség CPU, VGA, RAM és a tárhelyben van. Ezek közül melyik lenne a legjobb választás? (RAM és SSD méretet tudom, hogy lehetne változtatni, de akkor már jóval túllépné a rászánt keretet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest