Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
üdv.
mitől lehet, hogy az asus g771jw notebookon windows 10 bootnál fogja magát és leáll az egész gép?
utána bekapcsolom van, hogy bekapcsol és bebootol, de van, hogy egyből leáll.
töltőn is, meg töltő nélkül is ez a jelenség vanÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kérdésem:
-Garancia idő alatt lehet-e RAM-ot vagy vinyót cserélni notebook-ban?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
következő a problémám
Asus X552 noti, Intel 4400 és Nvidia 820M
HDMI összeköt a TV-vel, oké
BIOS bejön a TV-n
egy Live CD (Hirens Boot) bejön a TV-n
Windows 10 boot: a logó megjelenik, majd amikor bejönne az asztal, akkor a TV-n: "nincs jel" és ennyi
ha eltávolítom magát a kártyát az eszközkezelőben, nyomok egy restartot, akkor megjelenik a Windows asztal kb. 20 másodpercre, majd amint újra felismeri, hogy ez egy Intel HD 4400 kártya, egyszer csak eltűnik a kép a TV-ről és "nincs jel"
már mindenféle driverrel megpróbáltam, semmi változás... kitöröltem a drivereket, mindent mókoltam vele, semmi... régebbi, újabb driver... semmi
úgyhogy újra fogom húzni a win10-et, ha úgy se jó, akkor visszarakok egy win7-et... ha úgyse jó , akkor nemtom
valakinek valami hasonló probléma vagy ötlet?
(ja, még annyi, hogy a Windows látja a TV-t, mint másodlagos képernyőt, tudom is állítani, hogy kiterjesztés, tükrözés, de nem reagál rá semmit a TV, úgyan úgy "nincs jel")
előre is köszi
-
-
fuze
őstag
Ezt nem hiszem el. Szervizben volt a laptopom és most halkan zörög a ventillátor Mi a francot művelnek ezek? Billentyűzet+felsőrész csere volt
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
_Berci_
aktív tag
Röviden: sz@rul rakták össze
Tippre mondom, hogy elfelejtették a venti csavar(jait) vissza tenni rendesen (vagy csak kihagyták)
Attól, h palmrest és billentyű cser volt, lehet,hogy a szervizes jobban szétkapta!
[ Szerkesztve ]
Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Ha valaki esetleg egy G751JT-T7107D-n GTA V-özik, le tudná írni a beállításait, ami a legmaxabb még úgy, hogy smooth (~40+ fps) a játék Online-ban?
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Ez milyen hang és mi adja? yt link Az biztos, hogy nem a HDD. Ha a HDDhez rakom a fülem hallani a forgást és a szokásos alapkerregést, de ez a sípolás teljesen más és a gép közepe felől jön.
Köszi: Simi37
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
m4tyik4
csendes tag
Üdv mindenkinek. Rendelkezek egy Asus UX305 ultrabookal és az utobbi idoben ezek a problemak jelentek meg nala. Valoszinusitem hogy alaplaphiba.Lefagy a monitor bármit csinálok. Előfordul hogy be se kapcsol. Ugrál a kép. Ha be is bootol a windows a bejelentkezèsi képnél kifagy. Vagy kék-halàllal indul. Csökkentett mód se jelentett megoldást ha véletlenül elindult. Olyanokat írt ki hogy: INACCESSIBLE BOOT DEVICE. Már az Asus feliratnál bekapcsoláskor kifagy. Előfurdul hogy a bekapcsológomb csak világít és ennyi. Első bekapcsolás után amint lehetett frissítettem windows 10re. Eleinte nem jelentkezett a hiba de szépen lassan egyre gyakrabban. Bármilyen program futott, olyan hangot adott mintha kihúztam volna egy usb-t, a kép villant egyet és ment tovább, de pár pillanat múlva megfagyott a kép. Mindig a legfrissebb driverek voltak telepítve. Előfordult hogy felnyitás után sem indult el a gép.
A gep mar uton van a szervizbe csak gondoltam megkerdezem itt is.
[ Szerkesztve ]
-
Norbee833
csendes tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy tudja e valaki h az Asus rog G56JK laptopba lehet rakni PCI-e M.2 SSD-t?? Vagy nincs neki hely?
Köszi
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy ismerőstől egy ASUS K50Ab notebookot javításra, tünet: nem bootol be a win7, bevillan a kék halál és újraindul a gép. Gondoltam mielőtt tolok rá egy új win7-et, lementem róla menthetőt. Első meglepetés, hogy nem bootol Hirens Cd-ről, próbáltam Hirens pendrive-ról is, hátha az optika szar, de arról se hajlandó. Ezek után már meg se lepődtem, hogy a windows 7-es dvd ről sem bootol, folyamatosan azt írja hogy tegyek be bootolható mediát. Természetesen a boot sorrent be van állítva a BIOSban. Szerintetek merre tovább?
-
-cobra-
aktív tag
válasz ivógéptanács #25819 üzenetére
Nem UEFI-s még. Toltam egy BIOS resetet, az sem segített. Olvastam ennek a notinak a típushibájáról, miszerint az alulméretezett hűtés miatt szeret meghalni benne a déli híd vagy a vga, ami furcsa anomáliákat okozhat. Lehet ezzel szívok most én is...
-
Matrixka
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy használt Asus g51j.
Semmi gond vele eddig.
Csak most telepítettem volna és a BIOS kódot kér.
BIOS elemet le húztam de nem felejtette el.
Mit lehet tenni.
Akitől vásároltam külföldről már nem tudom az elérhetőségét.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy az Asus G550JK laptopomra feltelepítettem a windows 10-et (másodszorra, reménykedve, hogy időközben javították), és ha elindítok egy alkalmazást, videót, böngészőben egy videót, vagy bármi hangot igénylő alkalmazást, mindig eltűnik a gép hangja, és amíg meg nem bököm a hangerőkeverőben a csúszkát addig vissza se jön. Valakinek hasonló tapasztalat és megoldás?
-
debcamp
aktív tag
Üdv,
Lett véve egy ASUS K501LX DM116D laptop, ajánlással, hogy egy remek gép.
Gtx 950m van benne elvileg, de hogy remek lenne e játékokra, nem tudom, mert van egy kis gond.
Olyan problémám van, hogy hiába telepítem fel a hivatalos Nvidia oldalról a legfrissebb 361.91 drivert (Win7 64), nem látom, hogy fent lenne. Dota 2 alatt pedig siralmas 17-19fps-t produkál..
Szerintem ennél jóval többet kellene mennie, pláne hogy you.tube-on ugyan ezzel a vga-val és játékkal, ua beállításokkal 60+ fps van.[link]Ha megnyitom az Nvidia GeForce Experience-t, akkor feldobja, hogy van frissítés és tölti is le, pedig az van fent amit épp le is akar tölteni.. a Február 15-ei 361.91 (320Mb). Vicc..
Hiába engedtem rá a frissítést (bár feleslegesnek véltem mert ua verzió, de hátha) nem változott semmi, ugyan úgy restart után feldobja, hogy van frissítés és szedné le, pedig az előbb csinálta meg..Illetve az "illesztőprogram" fülön kívül, minden szürke, nem lehet vele semmit sem csinálni.
Semmit nem lehet beállítani, mintha nem is lenne fent.. nem értem. Mi lehet a gond? -
debcamp
aktív tag
válasz Gergosz2 #25827 üzenetére
Akkor már 10 lesz szerintem. Ha tényleg ez a baja, hogy nem támogatja a 7-et.
így már értem, köszönömEgyébként az Nvidia oldalán van ehhez a gpu-hoz Vista 7 8 8.1 és 10 driver is..
Illetve régebbi tervező program miatt akartak 7-et, azon megy biztos. De akkor lesz Win 10 és reméljkük azon is fog Köszönöm -
-
papaya69
csendes tag
Üdv. Van egy Asus X55V notebook-m. Win 8.1 volt rajta frissítettem Win 10-re. megvártam amíg jelzik,hogy lehet frissíteni. Majd lett egy olyan jelenségem,hogy a tálca bizonytalan időközönként lefagy nem használható Illetve a Windows ikon sem működik nem kapcsolható ki a gép.Annyira jöttem rá ha a futtatásba beírom,hogy ms config akkor a felugró ablakban a szolgáltatásoknál összes tiltás majd összes engedélyezés utáni újraindítást követően visszaáll minden és működik is. Ezt követően egyszer csak megint megáll majd a fent irt művelet után rendbe jön..Írtam a Asus-nak is , de csak azt a választ kaptam,hogy ezen a gépen nem futtatható a Win10, ha igen miért nem?Esetleg hol találok ehhez a géphez Win 10 drivereket,mert az Asus honlapján nincsenek. Mostanában jelentkezik még valami menet közben megjelenik egy fekete ablak végigfut rajta valami aztán el is tűnik. Megnézni nem tudom mert nem lehet megállítani. Valami hiányozna a gépről?
A segítségeket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
papaya69
csendes tag
válasz konyi79 #25835 üzenetére
Köszi megpróbálom ,de akkor a a géppel vásárolt WIN8 -am regisztrációja nem fog elveszni?, Mert most aktivált a Windows. Illetve hol találok hozzá drivereket, vagy jók a Win8-haz valók.A tiszta telepítést milyen Win10-ről csináljam?Lehet arról is amit a windows honlapjáról a frissítési oldalról töltök le vagy máshonnan töltsem.
-
konyi79
addikt
válasz papaya69 #25837 üzenetére
Csakis innen szedd le. Érdemes egy usb telepítőkulcsot csinálni, pár perc alatt felrakja a szűz win-t.
Először utána próbálgasd, dobj fel egy aida64-et, azzal be tudod azonosítani azokat az eszközöket pontosan, aminél az eszközkezelőben esetleg sárga felkiáltójel lesz, bár w10-re nem jellemző.
A w8 liszensz nem veszik el, az alapján bármikor felrakhatod. A w10 frissítéskor kapott a géped tiszta w10-et, ami kulcsát őriz neked a MS, úgyhogy most nem is fog semmit kérni, aktiválja neten magát. -
Gergosz2
veterán
válasz papaya69 #25834 üzenetére
Nekem az USB dongle-ös egeremmel csinálta ugyan ezt.
Sajnos a dongle az idők folyamán megsérült, lejött a műanyag borítása. Eleinte ez nem okozott semmi bajt, vagy fél évig így használtam. Aztán jöttek a bajok; ha bedugtam, teljesen megőrült tőle a rendszer, nem tudtam rákattintani a tálcán lévő ikonokra, mivel még odáig sem tudtam lehúzni az egeret, egyszerűen megállt előtte.
Ha netán mégis leért oda, akkor minden érzéketlen volt. Az asztali ikonokat sem tudtam indítani. Kukáztam is az egeret, azóta minden rendben van.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
konyi79
addikt
válasz Simi37 #25844 üzenetére
Most nem tudom mire gondolsz, a nagyfrekis sípolásra, vagy a winchester zörgésére? Ezt élőben kellene hallgatni így nem sokra lehet menni vele..
(#25843) papaya69
erre írtam tedd fel az aida64-et, ami segít beazonosítani a komponenseket. Majd szépen google segítségével megkeresed az adott eszköz legfrissebb driverét, amit a gyártója adott ki. Ha meg ennyire nem megy, ne foglalkozz vele, vidd el hozzáértő haver-rokon-szomszédhoz. -
Simi37
őstag
válasz konyi79 #25848 üzenetére
(Nincs másik tápom de) Lehúztam a tápról és akksival is csinálja de rájöttem valamire. A processzor órajeltől függ a hang "erőssége". Ha minimum az órajel akkor éppen, hogy csak hallani. Közepesen is halk de erősebb és maxon van ilyen intenzív hangja.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest