- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz MikeWazowski #36400 üzenetére
Dehogy az. Csak kíváncsi vagyok miért írod ezt
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz MikeWazowski #36396 üzenetére
Nekem egy bajom van vele jelenleg, hogy nincs igazából kontroll a karakterek fölött, csak a skillekkel lehet játszani. Ubisoft lévén nyilván idővel lesz benne "motiváció", hogy fizess, de ez ilyen. Én igazából azt nem értem, hogyha 10 perc után tudod, hogy letörlöd, mert nagyon nem jön be, akkor mi a fenének játszol még vele további 50 percet?
Micsurin: Megnézted egyébként? Mert ez nem körökre osztott.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
MikeWazowski
veterán
válasz CactuS #36402 üzenetére
Talán, mert lehet lesz még valami plusz? Vagy bízok benne, hogy változik a véleményem? És simán lehet, hogy nem 1 óra volt, nem néztem az órát. Tippre annyit mondtam.
Amikor megjelenik egy játék, akkor azért tényleg kipróbálom, nem egyből bezárom és kakukk.... nem tudom, mit kell nekem erről magyarázni... szerintem egy gyenge eresztés lett, akinek bejön az játsszon vele.
Egyébként már milliószor írtak hasonló véleményt egy játékról, akkor nem volt pampogás, most nekem minek írtok?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Maxtreme
addikt
Ha valakit érdekel, pár napja fél áron van a dead cells. Ennyit szerintem nagyon megér. (igaz megvan pc-re, de behúztam droidra is
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz MikeWazowski #36403 üzenetére
Sikerült olyan finoman fogalmaznod, hogy bennem is él a kíváncsiság, hogy mire alapoztad ezt a sarkos véleményt. Ennyi.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
jonnyjoker01
veterán
válasz CactuS #36405 üzenetére
Mike-hoz csatlakoznék, kipróbáltam, én inkább úgy jellemezném, hogy ez a játék a Tom Clancy univerzum megcsúfolása. Lehet kicsit erős, de ezt Tom Clancy játékok (és könyvek) fanként mondom.
Raid: Shadow legends és társai játékélmény, és az RPG jelző egy ordas nagy baromság (pont úgy mint minden ehhez hasonló játékban). Textbook mobile free to play játék, mindenkinek ajánlanám a játék kerülését (és ennek a videónak a megnézését).
Röviden ennyi, kövezzetek meg
Üdv. Johnny
-
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #36406 üzenetére
Megmondom őszintén, én sokkal rosszabbra számítottam a tapis irányítást illetően Nyilván nem olyna mint pc-n kontrolerrel, de kezelhető.
-
Micsurin
nagyúr
-
MikeWazowski
veterán
válasz Micsurin #36410 üzenetére
Ne hasonlítsuk szerintem a Star Wars: Galaxy of Heroes-hoz, mert a közelébe sincs. Ez egy komolytalan semmi. Bocsánat, nem akarom ennyire szidni, ha nincs a két ember, már rég nem fröcsögnék.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Joccc07
addikt
válasz MikeWazowski #36411 üzenetére
Szimplán csak megkérdeztem miért irod amit. A véleményedre lettem volna kíváncsi, hogy mitől hulladék.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Joccc07 #36412 üzenetére
Úgy látom azt már sosem fogjuk megtudni.
Micsurin: SWGoHnál rendes turn based játékmenet van, "irányítható" karakterekkel. Itt csak központi skillek vannak, pl: az egyik skill arra van, hogy célzottan támadhass egy ellenfelet. R6S karakterek miatt voltam rá kíváncsi alapvetően (és az elején titkon reméltem, hogy valami UFO szerű játékmenetet hoznak össze), azzal már tisztában voltam, hogy a Tom Clancy's nevet már sok sok éve csak PR fogásként alkalmazzák. Egyébként ha elvonatkoztatunk a karakterektől, akkor igazából egy teljesen átlagos, 12 egy tucat mobilos játék, megfejelve az ubisoftos hozadékkal (whale, ha toppon akarsz lenni). Se nem jobb, se nem rosszabb az átlagnál.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Witcher GO-ról írtatok már itt? (Nem ez lesz a neve.) [link]
-
CactuS
Arcképgyáros
Kár érte, hogy nem a Hitman Go felé mentek. Én eleve ezeket az AR játékokat elég veszélyesnek tartom. Anno, a Pokemon Go itthon is, akkor a fővárosban is tucatjával láttam olyan fiatalokat, akik a telefonba merülve közlekedtek mindenen át, akár kerékpároztak az út közepén stb.
-
-
törölt tag
Olvastam hogy megjelent a mudrunner-hez a the ridge dlc, de a play áruházban nincs frissítés és a játékon belüli shop-ban is csak a valley dlc elérhető nálam Nálatok sem elérhető még? link
-
jonnyjoker01
veterán
válasz janeszgol #36415 üzenetére
Oh van róla egy gameplay trailer is. Annyira nem néz ki rosszul szvsz.
Üdv. Johnny
-
janeszgol
félisten
válasz jonnyjoker01 #36422 üzenetére
Hm. Ez bejön nekem.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Tudtok a Battleheart 2-höz hasonló harcrendszerű valósidejű csapatalapú harcokra épülő RPG-t?
A lényeg, hogy ne legyen pay to win az sem. Nem baj, ha fizetős.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Heyho!
Tudnátok ajánlani Dragon Ball idle vagy AFK Arena stílusu játékot ajánlani?
Olyasmi amihez elég napi 20-30perc mondjuk a napiküldikhez, lehet is haladni benne, és nem kell vagyonokat költeni benne? A Dragon Ball idle pl nagy kedvenc, de szó szerint milliókat kellene költeni ahhoz hogy TOP közelbe kerülhess, amit egy incurpincurt túlzásnak érzek.
Tudom hogy ezek általában semmire se jó játékok, de sajna nincs több időm telón játszani, mint amennyit ezekre rá kell fordítani, és mégis adnak valami jácottam illúziótEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Šolaire
veterán
-
Jocohun
tag
Üdv mindenkinek. Segítségeteket kérném. Nem nagyon vagyok benne az androidos játékokban. Hol lehet letőlteni tabletra jó játékokat amiben nincsen hirdetések mert a play áruházas játékok televannak hirdetéssel. Köszönöm a válaszokat.
-
Sirandrish
legenda
válasz Jocohun #36429 üzenetére
Keress offline játékokat, azok nem lesznek tele reklámokkal
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kasya
nagyúr
válasz Sirandrish #36427 üzenetére
PC-n is tolhato, semmilyen játék, ráadásul semmi IAP igénye sincs.
Shop Titans -
válasz Gabor.Hefro #36426 üzenetére
Szerintem elég nagy kibaszás, hogy a kitöltők e-mail címét kiírod az egész világnak. Erre felhívhatnád a figyelmet!
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
válasz Sirandrish #36434 üzenetére
Az a gond, hogy tök random válaszokat megadva is feljön a see previous answer (Vagy valami ilyesmi opció), és ott szépen láthatóak az email címek is...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Kasya
nagyúr
Kitoltottem, de email cim nelkul... tenyleg gaz, hogy mindenkie lathato.
A kerdesek nem tudom mire mennek ki, de eleg felszinesnek tunnek a problemak (ahogy a kerdoiv is). Az elso kerdes valaszaira szinte mind megoldas lehet egy megfelelo telefon valasztasa (teljesitmeny, ertesitesek es hivasok blokkolasa (pl. Game Launcher (Samsung), Armoury Crate (Asus) és 3rd party appok Play-rol), Adguard (aka reklamblokkolas). Mas esetben a jatek optimalizacio lehet megoldas, de az mar megint mas teszta.
Ehhez kepest sokallom, hogy a valaszolok tobb mint 70% nehezkesen talal megoldast. A fejlesztok reszerol ertem a problamat, arra a user nincs hatassal...
Amugy milyen megoldas jonne emailben? Vegyek SD865+ telefont, valtsak Switch-re, iOS-re vagy javaslat a fejleszto noszogatasara?
[ Szerkesztve ]
-
Figyelem! A korábban linkelt felmérést ne töltsétek ki, mert az eredmény megtekintésével mindenki látja az összes válaszoló email címét, (ha megadta).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dendytv
senior tag
csak én nem tudok találni semmi olyan játékot ami tényleg le tudna kötni ? valami fantazyt ami nem gyerekes...
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Dendytv #36438 üzenetére
Pascal's Wager
Talán a legkomorabb hangvételű Dark Fantasy játék telefonra, emellett iszonyat nehéz, kihívást jelentő, Dark Souls szerű harcrendszerrel.Battleheart 2-höz hasonló játékot akkor senki sem tud?
-
-
Dendytv
senior tag
Régebben sokat játszottam pc-n mig volt több időm . Most már annyi nincs , de zavar, hogy semmit sem találni ami tényleg jo lenne amit játszok az cod mobil . Pc-n amiket nagyon szerettem (mindennel játszottam mindent kipróbáltam ilyen igazi kocka voltam) dayz, witcher 1,2,3 battlefield 3,4 arma 2 heroes of might and magic 3,5,6 dota 2 titanfall 2 s.t.b s tabletre illetve a laptopos emulátoromon sem tudok semmivel sem játszani ami kicsit tovâbb lekötne a cod mobilon kívül . A DOZ az jo volt de az is lapos egy idő után vagy valami jo mmo-rpg ami tényleg ki dolgozott az is jo enne
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
-
Dendytv
senior tag
válasz icemad #36442 üzenetére
Próbálnám csak Ukrajnában élek itt még nincs
-
-
Dendytv
senior tag
válasz icemad #36444 üzenetére
Azt gondolom, nagyon kíváncsi vagyok rá magyarba nálatok mennyi a havi bérlet ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Dendytv #36445 üzenetére
GPU-hoz van kötve, alapvetően a teljes árral számolj vagy Gold Live és GPU 1 havi összerakva.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Dendytv
senior tag
válasz Micsurin #36446 üzenetére
Mit jelent, hogy GPU-val is számoljak ? Nem ugy van hogy előfizetem az Ultimate pass-t ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Dendytv #36447 üzenetére
De, Game Pass Ultimatehez van kötve az Xcloud így értettem.
De GPU-t tudsz venni önmagában vagy olcsóbb ha veszel hosszabb időre Xbox Live Gold-ot és erre ráaktiválod a GPU-t, ekkor 1:1 átváltja az egészet GPU-ra.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Dendytv
senior tag
válasz Micsurin #36448 üzenetére
Értelek és akkor kellesz mindenképp egy controller is , igaz ?
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- TCL LCD és LED TV-k
- Jófogás tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Metal topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs