Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tpeter77

    addikt

    válasz Somatom #36912 üzenetére

    Huawei Y5II FRP

    Az alábbi videó segített a helyreállításban. Ha szabad megosztani marad, ha nem akkor úgyis törlik.

    Bővebben:
    CÉGES telefonról van szó. Az ig.helyettes aki használta, nemrég távozott és az új helyettesnek átadtuk a készüléket, de mivel a céges telefonszám listán kívül más nem is volt rajta, beállítottam az újnak rajta a céges levelezését és örömmel használta a készüléket. Az sajnos akkor eszembe sem jutott, hogy a google fiókot is lecseréljem. Úgyis olyan fiók volt, amit a teló miatt hoztunk létre, és semmi másra sem használta a tulaj telefonáláson kívül.
    Nemrég teljesen lemerült a készülék, és mivel a gyári PIN kódot az előző tulaj megváltoztatta, feloldottam a PUK kóddal. Ezután a készülék letiltott, csak segélyhívás és a számok jelentek meg a képernyőn.
    Csináltam rajta Factory Resetet, de a telefon nem engedett meg belépni a gmail-es azonosítóval és az alábbi hibaüzenetet írja ki a készülék:
    "Kérjük jelentkezzen be az egyik tulajdonosi fiókkal ezen az eszközön."
    és újra visszadob a Gmail Fiók ellenőrzéséhez.
    Arra meg senki nem emlékszik, milyen gmail fiókot használtak rajta korábban (a régi tulaj most ment nyugdíjba, és nem az informatika volt az erőssége...). A fenti módszerrel tudtam újra működésre bírni a készüléket.

Új hozzászólás Aktív témák