Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    válasz sanyek2 #21262 üzenetére

    Ok, akkor lépésről lépésre.
    1. Töltsd le innen a 4+1 fájlos 4.4.2-t [link] Csak katt a hsz-ben lévő linkre, a megás oldalról töltsd le a romot, a kicsomagolásához jelszó kell, az is ott van a hsz-ben.
    2. Töltsd le innen a 3.09-es odint [link]
    3. A letöltött romot csomagold ki, kapni fogsz négy fájlt, + a pit fájlt.
    4. Telót kapcsold ki, majd tedd download módba ( hangerő le+ home gomb+ power gomb együttes nyomvatartása, ha bejött a felkiáltójel a figyelmeztetéssel, akkor hangerő fel. Odint indítsd rendszergazdaként ( ha van Kies a gépeden, töröld le előtte, az odinnal nem nagyon szeretik egymást, a driverek viszont legyenek a gépeden ). Csatlakoztasd a telód a géphez, saját adatkábelt, alaplapi usb portot használj. Várd meg, amíg felismeri a telót az odin, onnan tudod majd, hogy balra fent kékre vált az egyik kis ablak.
    5. Ha felismerte, tallózd be a fájlokat a megfelelő helyre ( pit fájlt a pithez, AP-t az AP-hez, BL-t a BL-hez, CP-t a CP-hez, CSC-t a CSC-hez ). Ha a pit fájl beírása után bal oldalon a Re-partition nem pipálódna be magától, akkor pipáld be. Ha ezekkel megvagy, nyomj a Start-ra, várd meg, míg végez és újraindul.
    Folytatom tovább, csak kicsit lassan gépelek, de mire ezekkel megvagy, addigra én is végzek a további instrukciókkal.

Új hozzászólás Aktív témák