Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    válasz sanyek2 #21248 üzenetére

    A Lolli romokat nem ismerem. Előző telómra feltettem egy CM12-t, de megmondom őszintén, hányok a Lolli felületétől. Kb. 3 nap után visszatettem rá egy CM10.1-t, annak ellenére sem akartam rá a Lollit, hogy akkor már nem is használtam azt a telót.
    Nekem tökéletesen bevált a KK, mondjuk én azzal is vettem az S4-et. A gyári is nagyon jó volt, meg a most használt Phoenix 10.0 is nagyon jó. Már csak azért sem akarok Lollit a telómra, mert túl azon, hogy szerintem ronda, de rengeteg problémáról is olvastam, szal semmi sem indokolja, hogy 5.x.x romot tegyek a telómra.
    Nem tudom, te hogy tettes rá a Lollit, de érdemes letölteni a romot, és odinnal feltenni, az OTA-s frissítések után szoktak gondok lenni.
    Ha ragaszkodsz a Lollihoz, szerintem szedj le egyet a sammobile.com-ról, és odinnal tedd fel, nézz utána a rootolásnak, ha a knox tényleg nem számít, az csak jó ebből a szempontból. XDA-n, Youtube-n találsz rengeteg leírást. Ha sikerült, én a helyedben tennék fel egy custom recoveryt ( nálam a TWRP a favorit ), és keresnék egy deodexelt Lollit, az Imperium romot sokan dícsérik, de a Phoenixnek is van Lollis változata. Ezekben a deodexnek köszönhetően működik az Xposed is.
    Azt gondolom tudod, hogy egy sima rootolás nem old meg semmit, szal utána még csinálni kell vele ezt-azt, de arra mindenképpen jó, hogy egy root explorerrel le tudod takarítani a bloatware-eket, ehhez is találsz XDA-n segítséget.
    Az S4 topikban épp most írtak egy hosszabb összefoglalót az Imperium romról, szerintem egy próbát megér.
    Slow Motion opciót találsz a Snap Camera-ban, Play-en megtalálod. Nem ingyenes, ha jól emlékszem, valami 500 Ft, de annyit simán megér.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák