- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz haddent #28150 üzenetére
Akkor sincs gond, ha nincs kapcsoló, esetleg mind2 BIOS rossz lett. Én jártam úgy, hogy a korábbi BOOST kártyán a különböző nonBOOST BIOS-ok próbálgatása közben - amik többnyire nem működtek ugye -, az egyik flash mind2 BIOS-t felülírta (elvileg ez nem lehet, mert egyszerre csak az egyik állásban állhat a BIOS kapcsoló ). Mivel az a BIOS verzió éppen nem volt jó a PCS+ kártyára így hiába kapcsoltam, képet egyiknél sem adott... akkor jött a jó kis iGP és sz újraflashelés.
-
ÁdiBá
veterán
Szerintetek van értelme lecserélnem a Biost a GHZ Edition VaporX nevezetű kártyámon, valami másik típusú kártyának bios-ra?
A Bios csere szerintetek javítaná a tuingot a kártyán, vagy esetleg fölösleges herce-hurca az egész?[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
sixpak
nagyúr
Sziasztok, tegnap megvettem a FC3-at, Steamen, de valami nem a rajz szerint van. 850 mhz-nél nem megy feljebb az órajel, pedig 1ghz-re van húzva, a pl 20%-on.
Minden más játéknál 1ghz-en megy folyamatosan, de ennél nem. Mi lehet a baj?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
haddent
addikt
válasz fatal1ty1984 #28153 üzenetére
Akkor csináld úgy, én azt a módszert akkor is elvetem és nem javaslom, mintahogy semmilyen magas szintű op.rendszer alóli hardver állígatást sem, legyen az akár csak OC/OV. Mindig magasabb a rizikófaktor, ráadásul feleslegesen, mert előnye az nem hinném, hogy van..
-
pityu8611
tag
hali!
szerintetek van értelme még egy 7970-et venni a meglévő mellé vagy egy 780-at!!Sok rosszat olvastam a crossfire problémákrol!Gigabyte B660m/Intel Core i5 13400f/ COOLERMASTER MasterLiquid ML120L/Kingston Hyperx Fury 3200mhz 16gb/ASUS TUF-RX7800XT-O16G-GAMING/CoolerMaster MB510l/COOLERMASTER Elite V4 600W/KINGSTON 2TB NV2 M.2 PCIe M.2 2280
-
BeLucZ
addikt
válasz pityu8611 #28161 üzenetére
ha itt rakod fel a kérdést akkor CF-et fognak mondani, ha nv topikban akkor 780at, én annyit tudok mondani ha kell a bődületesen nagy teljesítmény de együtt tudsz élni a CF-el kapcsolatos kompromisszumokkal( esetleges stuttering) akkor vedd azt, ha gondtalan játékélményt akarsz de cserébe el tudod fogadni hogy nem kapsz 2x es teljesítményt hanem valamivel nagyobbat esetenként 20-30%-ot akkor vedd a 780at, játékfüggő, én nem ajánlom a CF-et, nekem sok gondom volt vele, de lehet neked bejönne
-
pityu8611
tag
válasz BeLucZ #28162 üzenetére
Hát igen én is félek az ilyen mikrolaggos problémáktol!
Gigabyte B660m/Intel Core i5 13400f/ COOLERMASTER MasterLiquid ML120L/Kingston Hyperx Fury 3200mhz 16gb/ASUS TUF-RX7800XT-O16G-GAMING/CoolerMaster MB510l/COOLERMASTER Elite V4 600W/KINGSTON 2TB NV2 M.2 PCIe M.2 2280
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz pityu8611 #28161 üzenetére
AMD vs. nVidia topic
Milyen videokártyát topic.Ha engem kérdezel CF helyett Titan-t vegyél.
⭐ Stella
-
DjDanee87
addikt
Üdv
Lehet valamit kezdeni a ventivel vagy így jártam, hozzá kell szokni a hangjához?
video link
A bal oldaliról lenne szó, de szerintem látszik a videóból is. (az első 10 másodpercet le kellett volna vágnom, a lényeg utána van)[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz radi8tor #28170 üzenetére
Alapból hangosabb volt mint az előző kártya (6970 WF3 OC), lehet pont emiatt, nemtudom. Zavaróan hangos mostanában lett. Mikor meleg is van, meg még valami videókártyát terhelő játékkal játszom akkor felmegy 80% fölé a venti fordulat és ott már elég zavaró a hangja. Alapjáraton semmi különös..
-
Cole86
senior tag
válasz radi8tor #28170 üzenetére
Lehet zsírozgatni vagy olajozni esetleg, ha szét lehet kapni.. esetleg 0-100között állítgatni, néha akkor is helyre tud "rázódni" ...
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
haddent
addikt
válasz radi8tor #28166 üzenetére
Titan -t persze
#28161 pityu8611 Ha meg tudsz válni a mostanitól jó áron és van pénzed 780 -ra akkor az jó választás biztosan. CF -et én nem szívesen használnék a már említett problémák miatt. Vagy várj a következő Radeon szériára, az majd odaver 780 -nak is (FHD -ban simán el lehet lenni vígan egy 7970 GHz -el szerintem..)
-
gelacihun
aktív tag
válasz DjDanee87 #28169 üzenetére
Ha hozzányúlsz , már nem tudod a garanciát érvényesíteni !
Inkább gariztasd , mert az eladó sem a saját zsebére vállalta a garanciát , hanem valamelyik bolthoz kapcsolódik , csak az ő nevére szól a számla . Ha helyre lehet rakni akkor egy szervizben tegyék , de ez eléggé hosszadalmas procedúra szokott lenni általábanEgy 560Oc DCII-essel jártam hasonlóan . 50% fordulat fölött elviselhetetlen hangja volt .
Egy hónap , és két kísérlet után cserélte ki a bolt , mert hiába kenegették , meg mókolgatták , pár nap után megint beingott a lapát -
pityu8611
tag
válasz haddent #28174 üzenetére
Köszi!Valószínüleg várok a következő radeon-ig!!Nem nagyon akarok NV-t!
Gigabyte B660m/Intel Core i5 13400f/ COOLERMASTER MasterLiquid ML120L/Kingston Hyperx Fury 3200mhz 16gb/ASUS TUF-RX7800XT-O16G-GAMING/CoolerMaster MB510l/COOLERMASTER Elite V4 600W/KINGSTON 2TB NV2 M.2 PCIe M.2 2280
-
KAMELOT
titán
MSI afterburner progiban hol lehet beállítani, hogy lássam az, hogy mennyi ramot használ fel a játék. Régebben mutatta most nem!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
VGYke
addikt
válasz KAMELOT #28136 üzenetére
odorgg, radi8tor1, KAMELOT, mindent köszönök! Kicsit szívtam a lap BIOS frissítéssel (mert volt) és újra konfigurálással, de már úgy ahogy működik minden.
Szerintetek 3DMark11-ben: P9391 , illetve 3DMark -ban: 3166 ezek milyen eredmények CPU, VGA, stb. húzás nélkül?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
KAMELOT
titán
Okés eredmények! Most neked 7970-ed van akkor miért van a profilodban, hogy HD6970?
(#28183) Pug: Köszi akkor megpróbálom. Még valami. Érdekes módon a MSI afterburner game közben ezekt az értékeket mutatta.
CPU kihasználtság 28-54%
CPU clock 1000Mhz
Memory clock 1400Mhz
Nekem a VGA 1100/1500 megy Szerintem tényleg kéne a format C:[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
ÁdiBá
veterán
HD 6970 mennyivel lassabb mint egy 7970?
Sok embert olvasok itt aki 6970 ről váltott 7970-re.
Tényleg ekkor a különbség, hogy érdemes?ÁdiBá
-
-
anola
csendes tag
válasz N.Ferry #28191 üzenetére
Azért 7950-el is behatárolható a teljesítmény ha nem tévedek,max rádobsz pár százalékot amennyi a külömbség a 7970 -50 között és kész.Amúgy meg alapórajelre gondoltam mindkét kártyánál(7950- 1000/1250),de a legtuningosabb 7970 is kétlem,hogy dupla eredményt hozna játékokban....uff
;-)Ez van...
-
HSM
félisten
Egy játék nem releváns. Én meg rengeteget játszom Planetside2-t, és mégse azt veszem alapul, mert marhára nem hajtja (vagy legalábbis a régebbi verziók) a VGA-t, és marhára procilimites az egész, 3,6Ghz-en jó, ha 80% volt a GPU-usage... Az újabb patch-ekben ez már picit javult.
Mikor CF-be raktam a 7950-et, annyi változott, hogy a 80% GPU usage kétszer 40%-ra változott. (No, meg laggos lett az egész, lol....)[ Szerkesztve ]
-
anola
csendes tag
Pug,HSM-Én is tudom,hogy optimizálatlan meg szar a motor,de maga a gamma nagyon ott van a szeren,úgyhogy 50 vagy 80% a kihasználtság nem izgat,csak a végeredmény FPS-ben...akkor is bika volt a 6970 és kész...;-))))
HADDENT-Úgy legyen ,ott a pont...[ Szerkesztve ]
Ez van...
-
haddent
addikt
Most mit vársz egy nVidia által pénzelt Free-to-play gagyi fostól, úgy őszintén?
Rákerestem, még a DX11 -et sem támogatja.. Majd nézd meg BF4-ben a 6970 -et meg csak akár az alap 7950 -et. Ott kezdődik, hogy 6970 -el buktad a DX11.1 -et, különbség meg lesz vagy 150%..#28198 anola senki nem mondta, hogy nem volt bika, még most is az. Csak a 7950/70 nem egy kategóriában van vele
A "gammáról" meg csak annyit, hogy nálam egy olyan játék, ahol meg lehet venni az "erőt" pénzért meg kuponok, meg akciók meg mi van még ott... az kb. a "nokomment" kategória. De persze ez csak egyéni vélemény.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest