- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisÁdi
aktív tag
Sikerült kisajtolnom 3 magot a procimból. 3Ghz-en megy CPU/NB 1400Mhz
-
-
Redneck
nagyúr
Újrapasztáztam és elfordítottam 90 fokkal. Ez úton is üzenem, a kedves CM mérnököknek hogy ilyen fasz megoldást találtak ki a ventilátor rögzítésére. Ha oldalra fordítom kiugrik a lamellák közül. Nem számít, megoldottam... OCCT 55-56 fokig tudta felkergetni CS:GO alatt most 52-54 fok körül volt.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Zeratul
addikt
válasz Redneck #22269 üzenetére
Redneck, Zuzu000: a Bios ganged/unganged módja nem tévesztendő össze a CPUMsr ganged/unganged módjával. A Biosban a memória vezérlési módot jelenti. 2x64bit vagy 128bit. A CPUMsrben pedig a magok energia gazdálkodását. Nincs jelentősége a programok futása szempontjából, a fogyasztást csökkenti csak.
-
Beretvás
veterán
Haliho..
X4 955 tuning lenne ugye csak a szorzó emeléssel.. azt már kiderítettem hogy még iígy sem szabad auton hagyni a cpu feszt, na de valaki lécci mondja el nekem hogy elég az ha belövöm a cpu feszt meg a szorzót hogy stabil legyen?? mást nem kell piszkálnom ugye??? Meg nekem biosban 1.386 voltot ír windows all cpu-z meg 1.308 at de ha leterhelem 100% ra akkor ez lemegy 1.284 re de ez picit droppol is, de még akkor is 1.3 alatt marad.. Normális ez?? És hol kell nézni a feszt ,hogy jó legyen win alól vagy amit biosban ír??
PLS HELP
-
kiskekko
tag
Sziasztok! Van nekem egy Phenom II X4 965BE procim, teljesen alap beállításokkal, gyári hűtővel. A kérdésem az lenne hogy mi az a feszültség amire alulfeszelhetném és stabil maradna alap beállítások mellett?
"Az elitet csak az különbözteti meg az összes többitől, hogy bárki másnál jobb az alapokban."
-
Beretvás
veterán
válasz LLKobe #22274 üzenetére
Köszi most már kb minden kérdésemre megkaptam a választ, már csak 1 maradt..Mégpedig , hogy a beállított cpu feszt hol nézzem, bosbol, vagy win alól, mert droppol a lapom és ha biosban 1.417 re teszem akkor is csak 1.358 at ír win alatt..Ha a feszt auton hagyom akkor meg túlfeszeli..
-
Comes
tag
Sziasztok!
Aki Amd Phenom II X4 945 tulaj, hány fokos szokott lenni a CPU terhelés alatt ill. "alapjáraton" ?
Válaszotokat köszönöm
ASUS ROG 850W - ASUS Crosshair VIII Dark Hero - Ryzen 9 5950X - 128GB Kingston 3200Mhz DDR4 RAM -ASUS TUF RTX 4080 16GB
-
addikt
Üdv!
Nálam kb. másfél hónapja van egy ilyen proci, egy Asrock 970 Pro 3-as alaplap társaságában. Én amennyire csak lehetett alulfeszeltem, terhelés alatt 1,2375 V-on stabil, a gyári hűtőt meg lecseréltem egy Xigmatek Lokira, így terhelve 35 foknál még nem igen volt melegebb. Nyilván nyáron amikor majd a szobában lesz 28 fok, ennél azért magasabb értékek lesznek. Alapon 800 MHz-en jár 0,975 V-on, mint pl. most is, a hőfok 19,5 C, pont annyi mint a szobai hőmérséklet. Egyébként a hőfokot az AMD OverDriveval néztem."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
-
kiskekko
tag
válasz Alister71 #22282 üzenetére
Még annyi lenne kérdésem hogy az normális hogy biosban megadom a procinak az 1,25 V-os feszültséget viszont amikor windows alatt futtatom a prime95-öt akkor mellette az asrock gyári tuning programjával nézem a dolgokat és a cpu feszültsége a biosban beállított 1,250 helyett 1,277. Ez gáz vagy normális és ne foglalkozzak vele?
"Az elitet csak az különbözteti meg az összes többitől, hogy bárki másnál jobb az alapokban."
-
Database
tag
sziasztok van egy ilyen procim hogy, Phenom II X4 945 alap hűtéssel használom és kipróbáltam hogy mennyit lehet így tuningolni rajta ugye az alap órajel az 3.0 Ghz ahoz képest hogy a dobozta 3.2 van írva de feltoltam 3.3ra annyit bír utána fagy, feszelni kéne utána vagy még másik hűtés is kéne? válaszotokat előre is köszönöm
"Az edzés az életem....miért? hogy bebizonyítsam én is érek valamit " --> Boyka
-
seederking
őstag
Üdv
955BE stepping c3 3.6-ra húzva milyen fesszel érdemes próbálkozni.Gyárin hagytam de megpróbálnám alul feszelni mert így nőtt kicsit a hő az axtu-t nézegetve.
Ht szorzó maradhat 12x-esen?NB 2600[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
válasz seederking #22289 üzenetére
1.35V környékén lehet próbálkozni ezzel, nekem is 3,8-4Ghz jött meg az étvágya.
-
seederking
őstag
-
Skimaster
senior tag
válasz seederking #22291 üzenetére
Nem magas az a hő egy kicsit?Én jobb szeretem,ha 60 alatt marad....
-
seederking
őstag
-
Skimaster
senior tag
válasz seederking #22294 üzenetére
Szerintem először újrapasztázás,jó minőségű(ez nem sok pénz),ha nem,akkor jobb hűtő.(ez kicsit több lehet.... )
-
Beretvás
veterán
válasz seederking #22294 üzenetére
Nem akalak elkeseríteni de az a hűtő arra a procira kevés..Tuninghoz nagyobb hűtő kell...Nekem is 955 van egy Brocken-nel de 25+ fokban még így is nagyon a 55 közelében mozog..
-
Skimaster
senior tag
válasz seederking #22296 üzenetére
Szerintem 3-6 között kapsz olyan hűtőt,ami max 50 fokon fogja tartani terhelve.Hyper TX3 már van 3 ezerért!
Ez a legolcsóbb megoldás,attól felfelé pedig bármi. -
Skimaster
senior tag
válasz seederking #22299 üzenetére
Nekem volt TX3, 965-t 48-50 fokon tartotta terhelve 3.4 Ghz mellett.Az hogy ránézésre olyan,az még nem minden.Ránézésre a toronyhűtők szinte egyformák,de a belbecs más!
De nézhetsz más teszteket,pl artic freezer 13 pro-t is sokan dicsérik,és az sem drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...