- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crossfit007
senior tag
válasz HELLAFLUSH #16800 üzenetére
Ha fel tudod rántani 3.9-4GHz környékére akkor még bőségesen elég minden játékra.
Nekem is Gigabyte alaplapom van, GA-990FXA-UD5, és teljesen megvagyok vele elégedve, jó a hűtése is, és megbízható.
Szerintem a D3-massal is jól fogsz járni. -
lsc
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
Egy 955BE tökéletes, játékokban kb az alapórajeles I5 750 szintjét hozza, a C3-asoknak a 3.6 - 4.0GHz nem akadály, szinte mind tudja VID-en, a 6770-eshez pedig több mint elég.
Alister from Hell
-
Bohir
tag
válasz Crossfit007 #16801 üzenetére
De ha tuningolni is akarja -erről egyelőre nincs infó- akkor inkább UD3 kellene mert a D3-nak csak 4+1 fázisú a tápellátása, és nincs hűtés a VRM részen.
Vagy elég az is?[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek akkor szerintem összerakok 1 ilyet az elkövetkezendő pár hétben
550es táp elég lesz neki? -
lsc
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
-
csabika0001
senior tag
Hello
Proci ok azt lehet majd nyúzni abban a lapban is. De a vga nem futamgyőztes ezt gondolom te is tudod .
Egy komolyabb 400-450W os táp bőven kiszolgálja nézz szét a Chieftec vagy a Corsair háza táján találsz magadnak valót.
Am ha még VGA-t megpótolod egy 10 essel nemkicsit jobb kártyát kapsz mondjuk egy 6850 est
Ráadásul elég jó tuning potenciállal bírnak. -
apollo12
veterán
válasz HELLAFLUSH #16805 üzenetére
heló én egy COOLERMASTER GX 450W tápot ajánlok ha nagyobbat akkor FSP HEXA 500W
az FSP táp későbbiek folyamán akár egy 6970 is be tudsz majd rakni a gépedbe
régi codegen táp nem fogja elbírni
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz csabika0001 #16808 üzenetére
jelenleg a mostai gépemben egy Codegen 300XX 400Wos van lehet hogy az is elég neki?
ha már ennyit bele fektetek akkor az a 10e Ft már úgy is mindegy -
HELLAFLUSH
őstag
köszönöm mindenkinek a gyors segítséget
-
oz82
senior tag
Szia!
nekem a VGA és proc ugyan ez. A vga miatt egy közepes konfig, a phenom jóval erősebb kártyákat is kihajt. De arra a felbontásra tökéletes a kártya.
1600x1050 vagy full HD-be már illik a 6830-50 minimum
De ha jó a tavaji kártya is akkor a 6770 es árában kapni 5830 isJa de látom kiszolgáltak a válaszokkal
[ Szerkesztve ]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
csabika0001
senior tag
válasz HELLAFLUSH #16810 üzenetére
Semmi képen sem dugd rá
Legjobb lenne ha kiszednéd és felraknád a polcra ott nem tud kárt csinálni.
Szóval nem elég neki , mondj egy keretösszeget és mondok egy alternatívát mit vennék a helyedben(konfig).
Jah és csak proci táp VGA alaplap kell ? -
HELLAFLUSH
őstag
válasz csabika0001 #16813 üzenetére
proci , vga, alaplap,DDR3 ram,táp,sata3as vinyó max 120at szánok az egészre
-
Alister71
nagyúr
-
csabika0001
senior tag
válasz HELLAFLUSH #16814 üzenetére
Nah kicsit kalkulálgattam
Alaplap [link]
Proci [link]
Memória [link]
Vinyó [link]
Táp [link]
VGA [link]
Ez így kb 120176Ft .És így ha később nagyobb monitorra vágyakozol nem kell cserélni semmit mert bőven fog mindent vinni FullHD ba egy darabig.
De VGA helyett egy 6850 OC is jó lehet [link]
Apropó ugye a procira kell hűtés is igaz hogy adnak hozzá , de az...
Szal akkor a második VGA és egy Hyper TX3 és kb megint 120. -
apollo12
veterán
válasz csabika0001 #16816 üzenetére
stem hagyd a 6870 est, és később vegyél hűtést, 6870 is szépen lehet tuningolni
-
Alister71
nagyúr
válasz csabika0001 #16816 üzenetére
Ezzel a táppal már be lehet húzni egy TX3 árát.
Alister from Hell
-
csabika0001
senior tag
válasz HELLAFLUSH #16814 üzenetére
Lassan összejön itt neked egy jó kis gép
-
Alister71
nagyúr
válasz csabika0001 #16819 üzenetére
A többi választásod fullos, én is ezeket venném. Pont ezt a lapot néztem ki én is magamnak, minden bizonnyal erre fogok én is váltani, majd.
apollo12: nekem a 480-as változat van a HIPRO-ból, és hát megy a tuning is rendesen vele, mint látható.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
apollo12
veterán
-
HELLAFLUSH
őstag
uhh ez az össze állítás nem is rossz köszönöm az eddigieket mindenkinek
annyi kérdésem lenne még hoy az ipon mennyire megbízható?
-
apollo12
veterán
válasz HELLAFLUSH #16825 üzenetére
nekem eddig mindent ki hozott, és ha valami elromlott, akkor gyorsan szervizelték ingyen
-
Bohir
tag
válasz HELLAFLUSH #16825 üzenetére
Én még nem sok mindent rendeltem tőlük, de mindenhol azt olvastam, hogy az egyik legkorrektebb webshop az országban.
[ Szerkesztve ]
-
oz82
senior tag
válasz csabika0001 #16828 üzenetére
Szintén pozitív. Az 1. konfigomat tőlük rendeltem. Kellően rugalmasak, mert időközben (persze szállítás előtt) alaplapot cseréltettem velük, szó nélkül megcsináláták. Az árak is rendben voltak. bár a memórát még drágábban vettem mint a mostani dömping
[ Szerkesztve ]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
Jimmy8
senior tag
Csak nekem tűnik fel, hogy az utolsó ~25 hozzászólás keményen OFF
-
- = Zk = -
félisten
-
oz82
senior tag
válasz Malibutomi #16834 üzenetére
Ha stabil, akkor maradhat! Ennyit dúrva feszelés nélkül szinte mindenkinek megy.
-
Jimmy8
senior tag
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
-
///Krisz\\\
senior tag
Hali srácok!
Egy kis segítség kéne, én is szerettem volna az NB-t tuningolni egy kicsit (PII 955), de elég furcsa dolgokat kezdett el művelni a gép a tuning után. Az NB-t 2600-ra emeltem és 1.2V-ot adtam neki örültem is neki mint majom a farkának, mert nagyon sokat gyorsult a win7 betöltése viszont mikor elkezdtem Prime-al kitesztelni már 5 perc után hibázott a 4. mag, gondoltam semmi gond adtam neki 1.25v-ot erre a bekapcsolás után elindítom a mozillát amitől eltűnt a kép, pontosabban egy szép össze-vissza csíkozott kép jelent meg piros, fehér, kék és még isten tudja milyen színekben ezután egy kék halál következett. Arra lennék kíváncsi, hogy ez normális, már mint ennyire anti tuning a procim vagy valamit én szúrtam el?
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Crossfit007
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #16840 üzenetére
Elvileg 1.25V-on már illene mennie a 2.6-os NB-nek, próbálj adni neki 1.3V-ot és úgy próbáld, 1.35V-ig nyugodtan elmehetsz CPU-NB-nél.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz Crossfit007 #16841 üzenetére
Már így is rezeg a léc, mert nincs az alaplapon a feszszabályzókon borda így nem szívesen adnék még feszt pluszba illetve mint ahogy fentebb is írtam a plusz fesztől csak rosszabbodott a helyzet (amit furcsállok ezért a kérdésem).
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Crossfit007
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #16842 üzenetére
Akkor próbálj meg egy 2.4-es NB-t 1.2V-al.
Lehet jól gondolja Vader, sima NB-nek adtad feszt, vagy pedig CPU-NB VID Voltage-nál állítottad?[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz ///Krisz\\\ #16842 üzenetére
Szerintem te az alaplapi északi hídnak adtál feszt. A lapi feteken nekem sincs hűtés, de azt nem is kell bántani. klikk, így kell kinéznie.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Crossfit007 #16846 üzenetére
Igen, arra. Az enyémen sincs, de ettől még szaladgál. Nem is merek új lapot venni, mert ez most túl jó.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz Alister71 #16844 üzenetére
Így néz ki a Bios (persze itt nincs tuning az NB-nél) és ezekre gondolok (vagy nem is azok melegszenek?). (Nem tudom, hogy hívják őket. )
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz ///Krisz\\\ #16849 üzenetére
Elég szegényes bios. Én is azokra gondoltam, és te az északi hídnak adtál feszt, szerintem. Nézd meg az én biosom, kicsit fentebb. Bár ezt az AS Rock biost nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest