Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz peti0726 #65341 üzenetére

    Minek van agyad? És szemed?

    Nem, nem jók mindenhez ugyanazok az értékek, ráadásul gyártónként, laponként, és verziónként is előfordulnak változások, akár csak átnevezések is. Neked kell belépned a biosodba, és maximum mások tapasztalataiból kitesztelned, nálad mi működik. (Nálam is így lett elkezdve, gyönyörű részletes útmutatók vannak a neten a lapommal, csak megjelenéskorról, én meg 5 hónapja vettem, rahedli változás jött azóta, sok menüpontot nem tudok merre keresni, mert már nem létezik, vagy átnevezték.... Hát addig nyomkodtam, amíg rá nem jöttem, mi micsoda. Az enyémnél.)

    Egyszerű példa: Illető, aki írta az útmutatót, vízhűtéssel használja, nála más értékekig jó a proci hőfok, stb. Nálad meg mondjuk valami alap léghűtő van. Vagy ő asus lapon írta, akármelyiken, és neked az msi lapon a hasonló funkciót betöltő menüpont túlhajtásnak van nevezve, míg nála finomhangolásnak. Érted? Részletek, bármi változhat, és minden változás megváltoztatja azt, ami a tiedre érvényes. Plusz, ha most hasraütésből valamelyikünk mond valamit, és te beállítod azt, majd nem is foglalkozol vele, és szépen leég a géped, akkor persze mi leszünk a hülyék, meg fizessük ki a kárt, ami ezzel téged ért... Tudod: Nóóóórmááális?

    Szóval lehet sértődni, de nem hiába van majdnem minden témában összefoglaló. A legfontosabb infók ott vannak, és mivel sok embernek van kérdése, egy idő után rohadtul fárasztó ugyanazt a rohadt kérdést megválaszolni, ami amúgy is ott van szép vastag betűkkel abban a rohadt összefoglalóban, csak a legtöbb átlagember arra is rohadt lusta, hogy lásson.

    Ja, és az összefoglaló:

    Ott van fent!

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák