Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrrr74

    aktív tag

    válasz mrrr74 #61397 üzenetére

    3 nap kemény szívás után végre sikerült BIOS-ban beállítani egy alapot, ami talán jó lesz kiindulásnak.
    Ugye kártyát cseréltem és egyértelmű volt, hogy displayporton kötöm össze a monitorral. Innen kezdve újra be kellett állítanom a színprofilt, de legalább már ki tudtam választani a jót. Eddig nem ment, de ez egy másik történet. Ezután 1 napig nem tudtam belépni a BIOS-ba, ezért azt frissítettem. Onnan kezdve a gép sem indult. Összetett történet, a billentyű/egér páros vevője a monitorba van dugva, mire rájöttem, hogy nem látják egymást valami oknál fogva elment egy napom (így hiába nyomtam F2-t indulásnál). Aztán a frissítés hatására az ASCI beállítás IDE lett, emiatt nem ismerte fel az SSD-t a rendszer, még egy nap (persze, túlzás, este hat és tizenegy között).
    Most rendben végre és talán stabil is az FX-6100 (még) gyári hűtővel 3700-n (205x18). 1,3V-on megy, ezt nem vittem lejjebb, gondolom magas. Meddig vehető vissza a tapasztalataitok szerint? FSB-t állítanám magasabbra a ramok miatt, mert azoknak el kéne bírniuk magasabb órajelet.
    Ennél a procinál mi az ami gyári/nagyobb hűtéssel elérhető? Prime ment 10 percet gond nélkül és 61 fokos volt a CPU. Tudom, kevés idő, de majd ma este többet futtatom.

    Köszi

    [ Szerkesztve ]

    https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu

Új hozzászólás Aktív témák