Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz floax94 #49346 üzenetére

    Azért lássuk be, a "szánalmasak ezek a procik" megjegyzés egy termék/tulaj témában nem túl szerencsés (finomabban szoktunk fogalmazni ilyen témában kritikánál, a komolyabb vitákat meghagyjuk a hír és AMD vs. Intel témáknak). [Te sem örülnél ha valaki lesz@arozná azt amit te vettél, miközben neked nincs panaszod rá].

    Intel jelenleg 2-3 technológiai lépcsővel előrébb jár, így a processzorai kevesebbet esznek egyszerűbb gyári hűtővel is lehet halkabb mint FX. De láttunk már i3-2100 tulajt is a hűtős témában zajra panaszkodni, így minden relatív.

    AMD általában magasabbra lövi be a feszültséget a prociknál és a 95 W-os FX-6xxx-hez a Phenom II 945 óta használt hűtő jár. Viszont általában ez egész szépen mérsékelhető, ha az embernek van türelme és ideje a teszteléshez.

    Variációk olcsón akarsz normális procit témára:

    A: AMD-vel szimpatizálsz és szeretsz finomhangolni, veszel egy FX-63xx-et és belövöd, vagy ugyanezt eljátszod használtan gombokért.
    B: Még mindig viszonylag olcsón keresel egy Sandyt hagyod ahogy van és elvagy
    C: A procis téma ösvényén haladva veszel egy i3-at és messze kerülöd el a multit :DDD cserébe élvezed az 1-2 szálat terhelő játékok gördülékeny futását.

    Ormányos: így látatlanban FX-9370-en fogod csapatni :P gyári ormányhűtéssel

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák