Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz RazoR #47079 üzenetére

    Nah, minden auto-n van, akkor ismételném magam: összefoglaló, abban van leírás Asus deszkákhoz is. Talán nem minden pont ugyan az, de azért a 99 % belőhető.

    No offense... DE:
    most kb. mindent írjunk le, úgy néz ki. Nem Veled van a baj, gondolom az oktatás, vagy a meleg teszi. Aki ide betéved, rákérdez, mondjuk hol van leírva RÉSZLETESEN, képekkel. Majd visszajön, hogy az úgy nem megy, nem találja, nem érti, írjuk le... Megint? MINEK?

    Ez is gyárin van, szinte még szűz. Rohadtul nincs kedvem, energiám minden második oldalra ezt leírni, vagy tök feleslegesen linkelni az alap tuning írásokat és beállításokat. Lusták vagytok olvasni, én meg k!basz@ttul lusta vagyok írni... Van a szaküzlet, ahol külsősként dolgozom (vagy másik, ahol vállalják), oda be kell vinni és visszaadjuk 1-2 nap múlva, tuningolva, letesztelve, beállítva, vírusmentesítve, frissítve. Mindenki boldog.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák