Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kloss

    őstag

    Kb 1 hónapja van FX procim. Azóta olvasgatom ezt a topicot, de igazából hozzászólni vagy kérdezni nem akarok / tudok mert itt vagy Intel kontra AMD sárdobálás vagy a fene tudja mi folyik. De tuti nem az FX procikról megy a téma.
    Én az ár/érték arány miatt vettem ezt a procit. Sokan mintha nem látnák, hogy mit birtokolnak, vagy túl sokat vagy túl keveset képzelnek el róla. Most, hogy jobb-e az Intel nevű mumus vagy nem, engem kurvára nem érdekel. Ha veszek valamit, megnézem mit tud és elfogadom azt.
    Nekem zömében Intel alapú gépeim voltak eddig, de időnként teszek kirándulást a "másik" oldalra is, de ettől még nem kezdek el fikázni senkit. Nem rossz az FX, főleg a többszálú feladatokban rejlik az ereje. Sokat fogyaszt, stb, ez ilyen.
    A BF3-as témát annyiban talán kár kidobni, hogy ezekhez a procikhoz esetleg egy jó beállítást ki lehetne kísérletezni. Annyit én is hozzáfűznék, hogy valóban csak 4 szálat terhel, hogy miért azt nem tudom, lehet a Win7. Most akarok Win8-ra váltani, kíváncsi leszek a különbségre.
    Ha esetleg valakit zavar, hogy ezt nem off-ba írtam, akkor bocs.

Új hozzászólás Aktív témák