Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vandor01

    őstag

    válasz Dayco #38733 üzenetére

    sajnos ez ilyen....
    az Ali nem kulonb mint a jozsefvarosi 3 sarkany business!
    lehet alkudozni occo occo tuucaatot occcbb.....
    Ha a piaci helyzet ugy alakul akkor emelik az árat naprol napra valtoznak a korulmenyek.... postazasig a 6-12 nap alatt sok minden valtozhat!!!
    csokken a szallitasi kapacitas nincsenek repcsik.... amik vannak azok is tele vannak maskkal.... a kulonbozo postai szolgaltatok vagy legalabb is kinai ugynokeik.... nem tudnak kontenert berelni a cuccoknak igy ideiglenessen leallnak a szolgaltatassal... a free megszunik.... vagy horror ara lesz! pl az aksik tobb mint egy honapja a free bol 200euro lett :D :DDD

    pl a 3 sarkanyban is ott ulnek a pofatlak mocskok bemesz.... 4db mar magyarnak valllo/utleveles es magyarul beszelo itt felnott fiatal tinedzser fel-kinyai ul tovabb nyomkodva a telefonjat.... valamit kerdezel tokeletesen érti es tokeletesenen ragozva valaszol..... azt bofogi vissza hogy ok csak nagyker kis lofaszt mennyiseget 1-5db-ot nem adnak!
    a vasarlo ekkor keri a vasarlok konyvet.. nos ekkor felejt el magyarul..... :DDD

    ilyen nics hogy nagyker/kisker..... nevezheted magadnak annak DE mindenkit ki kell szolgálni! az uzletterben kirakott aron! akkor is ha csak 1-et veszel!
    volt fogyasztovedelmi eljarasom ez miatt!

    Nos Ali val nem jatszod ezt meg :)
    ugye ott is az Alibaba a nagyfiuknak...
    az express meg nekunk!

    DE szemrebbenes nelkul alkudozhatsz veluk!
    persze nem MOST es nem egy darab eseten de akar akkor is!
    kinezed ami kell abban a mennyisegben amit szeretnel megszakitod a fizetest pl olyan metodot valasztasz ami neked nincs..... ezekutan ott marad a fizetes nelkuli termek..... majd rairsz az eladora hogy ez neked kene de csak a felenek a felet adod erte :) irja at az arat utanna kifizeted! van mikor mukodik :) kinaiak ilyenek mint a jozsefvarosi piac! :)

    nalam van most cucc 2 fajta termek... meg free shipinges volt 2hete.... nem fullik neki postazni azota a posta koltseg 4 ejro/termek lett...... most rairtam hogy latom nem szeretned elkuldeni! mitszolnal ha 2 dollart fizetnek azt postazd el! :D ha ujra meg kene rendelnem?
    a 2cucc kedvezmenyes postazas eseteben 2x4ezuro=6euro....mas kereskedonel sem kulonb a helyzet!! es lehet igy meguszom 2dollarbol??? :F

    mondom mint a kinai 3 sarkany jozsefvarosi piacon! :DD :DD

    [ Szerkesztve ]

    CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Új hozzászólás Aktív témák