Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • walakyb

    aktív tag

    11.11 margojara leirnek par dolgot, ha nem gond.

    Select kupon:
    Ez kb egy olyan dolog, ami az esetek jo reszeben vagy elerhetetlen, vagy osszesegeben akar dragabb is lesz az adott termek. Ertelemszeruen a dragabb (nem a 20-30$ kategoria) dolgoknal mar siman lehet jo.
    A mukodese pedig rem egyszeru. Sok esetben a megszerzesekor/vasarlasnal nem megfelelo informaciot ad az oldal. Ebbol csak es kizarolag 2$-os valtozat letezik, amikor kapsz 20$-os select kupont, akkor valojaban csak 20$-nyi egyenleget kapsz.
    Parommal kb 300$-t koltottunk kb 550-600$-nyi termekre. Ebbol a nem keves kedvezmenybol ha jol emlekszem 10, vagy 12$ volt osszesen select.

    Kuponok automata bevaltasa:
    Nem annyira lenyeges, de neha erdemes belenyulni abba, amit a rendszer osszerakott. A kuponok felhasznalasa a kovetkezo: elerheto legnagyobb seller kupon(ok, ha tobb boltbol vasarolsz egyben), legtobb select kupon, elerheto legnagyobb aliexpress kupon. Van, hogy 1 select kupon kivetelevel nagyobb alis kupon hasznalhato, vagy pl 1$-os seller kupont nem hasznalva belefer egy 2$-os select, stb.
    De mint irtam, nem olyan hatalmas az elteres, de sok csomagnal tobb ezer forint is lehet a difi.

    11.11 00:00 PT (ez mas akcioknal is hasonlo, de persze itt a leghangsulyosabb:
    Ez ugye az akcio kezdetenek masodperce, amikoris ervenyesulnek az arak. Viszont nem csak ezek valtoznak, hanem egyes boltokban szallitasi koltsegek jelennek meg/mennek fel, bizony olyan is elofordul, hogy adott shop innentol nem lesz benne a select kuponozasban (egy baratom jart , igy, nem figyelt, es emiatt most majd izgulhat is, hogy ne fogjak meg a csomagjat...), es a feladasra fenntartott ido is, meg jo par egyeb dolog.
    Ennek korrektsegebe ne menjunk bele, vannak cegek, akik azert teszik, mert ugy vannak vele, hogy amugyis adnak epp eleg kedvezmenyt, mig sajnos olyanok is, akik pont azt hasznaljak ki, hogy ilyenkor mindenki gyorsan meg akarja venni a cuccot, nehogy lemaradjon, aztan csak a vegen jon ra, hogy igy olcsobban is meg tudta volna venni mashol.

    Csomagfeladas, levelekre valaszolas:
    A cegek ugyanazzal a szemelyzettel dolgoznak ilyenkor is, mint az ev tobbi reszeben, viszont jelentosen megnott, de inkabb megsokszorozodott rendelesi volunent kel feldolgozni, meghozza igen rovid ido alatty es bizony ilyenkor elojonnek olyan anomaliak is, hogy mar feladottnak jelolt csomagrol kezd targyalni az elado, mert problema akadt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák