Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fairi

    addikt

    válasz V/ #29656 üzenetére

    [link]
    Van pár sztori, persze nem lehet tudni mi a teljes igazság.Google translate félre csúszott, valami hülye vitába keveredett,túl türelmetlen volt,és ráuntak. Aliexpress utóbbi években nagyra nőtt, ami együtt jár hogy sokan ingyen akarnak dolgokat és kamu sztorit indítanak. ha elkezdődik a vita a moderátornak valahogy ki kell deríteni mi van . Utána ha fát kezdik vágni hullik a forgács is.

    "És ugye nem csak kínai eladók vannak itt"
    többség az,később a terveik szerint ez az arány majd változik

    "Én is tudok olyanokról akik folyamatosan azt állítják hogy nem kapták meg, szándékosan nem nyomkövetett szállítást vesznek igénybe, akkor is amikor ingyenes az ajánlott is."
    tucat rendelésből is inkább az látszik, mégha van ingyen ajánlott inkább nem ajánlottal küldi.kevés rendelésből is 5 eset van mikor lassabbal és gyanússal küldte pedig a legjobb free-t jelöltem be. Mit jelöl be az ügyfél nagyon liberálisan értelmezik.

    "Ha az ilyeneket kitiltják az teljesen jogos."
    kis értékűeket rendelsz az kb mindig nem ajánlott lesz, adott ország postahálózata dönti el mit kapsz meg és mit nem.

    "az egy online piactér több ezer eladó közül vásárolsz, nem az AliExpresstől, így nem igazán lehet általánosan fogalmazni."
    lehet többezer kereskedő van, de magát a disputa rendszert és reklamációt Ali kezeli. Van az egésznek egy kerete, bizonyos boltból kitilthat a kereskedő, de egész rendszerben korlátozni maga az Aliexpress üzemeltetője tud.

Új hozzászólás Aktív témák