- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz roberto211 #16399 üzenetére
Elvileg igen, de az elsosorban egerre es billentyuzetre van.
https://heureka-kreativ.hu
-
roberto211
őstag
Okes köszi mindkettőtöknek
Azt tudom ,hogy első sorban billentyű +egérre találták ki de mivel bt alapon működik az is akkor megpróbálom egy bt headsettel majd.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
rootkiller
őstag
Egy ideje mindig eszembe jutott csak nem jutottam el addig hogy leírjam.
A téma úgy néz ki hogy ha be van kapcsolva a MacBookon a WiFi (mert ugye iMacen nem szokott menni) + csatlakozik is és be van dugva a LAN is akkor hol folyik a hálózati kommunikáció? Érdemes kikapcsolgatni a WiFit itthon aztán máshol meg bekapcsolgatni ahol a WiFit akarom használni vagy ha van kábel akkor mindenképp a kábel megy? Esetleg megméri és amelyik gyorsabb? Ha számít, 10.7.5 van a MacBookon...
Artengo TR 990 Pro
-
Fr3eWar
őstag
válasz rootkiller #16403 üzenetére
A hálózati beállításoknál amilyen sorrendben vannak a kapcsolatok fentről lefele.
Illetve ott van egy fogaskerék lefele nyillal, ott is lehet állítani a sorrendet. -
Alex91
félisten
válasz rootkiller #16405 üzenetére
Probald ki, azt imadkozz...!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
roberto211
őstag
Macre milyen HTML szerkesztőt javasoltok?
-
Blaise
veterán
válasz roberto211 #16407 üzenetére
TextMate, Coda
-
rootkiller
őstag
válasz roberto211 #16407 üzenetére
TextWrangler vagy a fizetős verziója a BBEdit. Keresd őket az app store-ban. A tw az ilyen notepad++ feeling, szövegszerkesztő de ismeri a szintaktikát, tud comment-ezni, össze lehet csukni részeket, stb. A bbe ahogy a képen láttam sokkal több mindent tud, viszont azt hiszem 45$ körül van.
Első körben Netbeans volt fenn de mindig bejött valami miatt a selfsampler, aztán letöröltem. Utána volt Dreamweaver de igazán nem szerettem, nem igazán használtam így az is kuka lett. Úgyhogy ennyi.
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
roberto211
őstag
válasz rootkiller #16410 üzenetére
Okés akkor egyelőre a Textwrangler lesz....
Tanulás meg gyakorlás szempontjából szerintem jó ilyen "egyszerűbb
" is. Aztán később beújítok lehet a coda-ra.Köszi mindenkinek.
-
rootkiller
őstag
Ismer valaki olyan progit macre amivel egy matroska konténert, jelen esetben egy mka-t szét lehet szedni elemeire? Nekem a benne lévő flac kéne lehetőleg splitelve, abból már tudok alac-t csinálni.
Artengo TR 990 Pro
-
TheMarci
addikt
válasz roberto211 #16414 üzenetére
Azt írja, hogy küldd el a bizonyítékot (vagy hogy van magyarul) a vásárlásról. Ha arra kattintasz, mit csinál?
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz roberto211 #16416 üzenetére
Akkor nincs ötletem. :/ Én felhívnám vagy a srácot, ha kereskedő, akkor csak találkozott már ilyennel, vagy az Applet, az a biztos.
Do You Dream?
-
atos19881101
senior tag
válasz roberto211 #16416 üzenetére
Nem kamionról pottyant gép?
Szerk.:
Én első körben megkeresném az eladót ... Boltból szerintem el fognak hajtani.[ Szerkesztve ]
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
roberto211
őstag
válasz TheMarci #16417 üzenetére
Mindjárt felhívom az Applet akkor de szeirnted mit mondjak neki? Hogy Csókolom nem tudom érvényesíteni a garanciát de nem tudom az APR-el megbeszélni mert nem apr be vettem hanem egy sráctól ph-n? Most komolyan?
(#16418) atos19881101: Nem.. Itt ph-n vettem egy sráctól(viega1) usa-ból hozta be mert usa kábel volt hozzá aztán szereznem kellett egy EU-sat.. Az lehetséges,hogy azért nem tudom érvényesíteni mert USA-ból lett behozva a gép?
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Na felhívtam.. Azt mondja küldjem el a serialt és megcsinálja..
-
atos19881101
senior tag
válasz roberto211 #16419 üzenetére
Elméletileg világ garancia van a gépekre, így ennek nem szabad problémának lennie.
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
válasz roberto211 #16423 üzenetére
Akkor gondolom neki megvan a számla, és ő lerendezi az Apple-val.
Do You Dream?
-
czanga
őstag
válasz roberto211 #16423 üzenetére
Hmm... Jóbarátom, innen PH-ról vett 2012-es mini-t pentium1-től (apple bazár), nekem meg ismerősöm hozta ugyanezt a modell-t BestBuy-ból, szintén USA-ból, és egyikkel sem volt ilyen gond.
Reméljük rendeződik.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Tudtok valami módszert arra, hogy a NAS-on lévő egyik subfoldert miképpen tudnám mountolni, vagy mit, hogy ne kelljen mindig bekapcsolás/ébresztés után újra betallózni? Ha alliast készítek róla, az első használthoz újra kell azt is csatlakoztatni. Már uncsi, hogy állandóan eltűnnek az asztalról. A windowsban lehetett hálózati meghajtót csinálni. Itt is biztosan van rá módszer.
-
Fr3eWar
őstag
Gondolom mivel a vásárlás dátuma jóval korábbi (a srácnál néhány hetet is állhatott) így nem engedte frissebb dátumra regisztrálni. Durván ábrázolva, megveszel egy gépet használod egy hónapig, és mivel tetszik beregeled, de nem a vásárlás körüli -+1hét időpontra, hanem +1hónap, és azért kér igazolást, hogy lássák hogy te tényleg akkor vetted meg. (mert náluk minden gép eladás regisztrálva van akár nagykeren keresztül akár kiskeren keresztül veszed.)
(#16427) hengelhof
Én annó a synology-val úgy oldottam meg, hogy betettem a felhasználói fiókomnál automatikus indulások közé egy scriptet ami mountolta a meghajtókat.
[ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
válasz roberto211 #16435 üzenetére
Királyság!
mindenkinek, körkérdés:
Felteszem a "nagy" kérdést. Szerintetek melyik a leggyorsabb OS X Snow Leopard (10.6)-tól nézve? Kíváncsi vagyok ki mit tapasztalt, és mit gondol. Átlagos felhasználás az érdekes.
Jöhetnek a vélemények.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz czanga #16436 üzenetére
Szerintem mindenképp a Mavericks-et válaszd, mert sebességben simán odaver mind a Lionnek, mind a ML-nek, SL-t nem próbáltam mondjuk, így arról nem tudok nyilatkozni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
czanga
őstag
válasz Ragnar95 #16437 üzenetére
Másik topicban épp kitárgyaltuk, hogy a kérdés maga értelmetlen, mert szinte megvizsgálhatatlan, de amúgy nem "választás" miatt kérdeztem, egyszerűen csak feltettem a kérdést.
Én végigjártam az összeset Tiger óta, és van személyes kedvencem. Nem a Mavericks az, de azzal is jó úton haladnak, ha még itt reszelik picit. Ettől függetlenül az összes eszközömön az fut, és szeretem is. Az SSD-k miatt pedig mamár ugye bárminek meg lehet alaposan növelni az álltalános sebességét.
-
rootkiller
őstag
válasz czanga #16436 üzenetére
Snow Leopard már nem támogatott rendszer, például nem fut rajta a Logic Pro X se, de a Viber is 10.7-t kér, valmint biztos hogy vannak alkalmazások amik nem elégednek meg 10.6.8-al már. Másik kérdés a görgetés, számomra a régi fajta már használhatatlan.
A 6 éves MacBook-omon Lion-ra kényszerülök, valamint több mint egy éve nem jött hozzá frissítés, és ugyan még hivatalosan támogatott, szerintem már nem érdekli az Apple-t.
A Mountain Lion alapvetően szerintem jobban sikerült rendszer mint a Lion, nekem gördülékenyebbnek tűnt, de az ingyenes a Mavericks elég hamar kiszorította az iMac-ről.
Azt gondolom hogy megvan a szükséges innováció az újabb rendszerekben, holott mindig okoznak anomáliákat. Számos olyan újítás jött amiket nem használok (Launchpad, értesítéses izé jobbra, iBooks), emellett számos olyan újdonság is van ami nélkül nem tudnék meglenni (Mission Control, native fullscreen, természetes görgetés). Nekem ha választanom kell akkor a Mavericks-re voksolok.
Egyik ismerősöm tesztelgette hogy SnowLeo vagy Mountain Lion, rakosgatta össze vissza, de az akkor 2-3 éves MB-ján a 10.6.8 verhetetlen volt teljesítményben.
Artengo TR 990 Pro
-
claire78
senior tag
Egy elkeseredett kérdésem lenne: valahogy eltüntehető a menüsor?? Böngésztem ma a Google-t, de Mavericksre nem találtam rá megoldást.. :/ Kezd idegesíteni, ugyanis plazmán használnám..
-
Alvin_ti4200
félisten
Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni (1920x1080-ban) a 30 Years of Mac háttérképet, ami az iMac-en van az Apple oldalán?
-
TheMarci
addikt
válasz Alvin_ti4200 #16442 üzenetére
Nem tudom a méretét, de elég nagynak néz ki:
http://i.imgur.com/qHpfQ2C.jpg
Illetve egy további verziós:
http://fabianinostroza.deviantart.com/art/30-Years-Mac-Balloons-430192663
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #16442 üzenetére
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
n.andras74
aktív tag
Mac Mini-n meghalt a gmail levelezésem semmi nem jön át...nem csináltam semmit...
Chrome megnyitva van gmail.http://www.flickr.com/photos/50232526@N08
-
boost
addikt
válasz n.andras74 #16445 üzenetére
Cmd+R?
-
rii
nagyúr
hello
rá lehet tenni egy új 27-es iMac-re egy másik 2011-es iMac-et mint kiegészítő monitor?
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest