- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richvargas
tag
Sziasztok!
Segítéget kérek, hogy érdemes-e 43"-on UHD-t venni (például LG 43UF680V), vagy az inkább 50" felett való? Normál esetben 2,5 méterről néznénk, de a szoba másik vége 5m.
Köszönöm előre is! -
varmi2
nagyúr
válasz Richvargas #33851 üzenetére
Nem
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
rizso
addikt
válasz max004 #33850 üzenetére
SOk időm nem volt még tesztelni, hogy milyen a kép, tegnap este megvettem, összeraktam, csatornakeresést csináltam páromnak, és kb ennyi
De persze, jöhet bármi hasznos tipp, ami hozzáad valami pluszt
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
titán
válasz headhunter #33855 üzenetére
Ma csorogtem nekik, 230 a kicsi, 280 a nagy.
-
titán
válasz headhunter #33857 üzenetére
Koszonom, nagyjabol a kozpontiban is ennyi ha jol emlekszem.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz headhunter #33855 üzenetére
Ha figyeltél volna akkor ez a visszavitt darabokra vonatkozott, mellette ott figyeltek a drágább, bontatlan darabok. A hivatalos legalacsonyabb MM-es ár 161e környékén volt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Richvargas
tag
Sziasztok!
Ezkek közül ki melyiket és miért ajánlaná?
LG 43 LH630V (FHD 43)
Samsung UE40J6200AWXXH (FHD 40)
LG 43 UF680V (UHD 43)
SAMSUNG UE 40 JU6400 (UHD 40)
Köszönöm! -
BBéci
legenda
válasz Richvargas #33861 üzenetére
Mivel LG-t semmi szín alatt nem ajánlok senkinek, marad a két Samsung. Azok közül az UHD-nak semmi értelme, egyrészt kicsi, másrészt - finoman szólva - szerény minőségű.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
válasz Richvargas #33861 üzenetére
Az LG LH630V-t és a Samsung 40J6200-at is ajánlom, hasonló tudásúak, ezeket bátran veheted. UHD-ből eleve csak nagyobbat vennék, és magasabb kategóriát ezeknél. Az LG extraként műholdvételt is tud, ha netán szükséges lenne, a Samsungnak meg 3 helyett 4 db HDMI csatlakozója van.
-
grigo
őstag
Sziasztok.
43" LG tévéhez szeretnék fali konzolt venni, a tv állványnak sajna mennie kell.
Ajánlanátok valamit ami biztonságos és amit már érdemes venni. A dönthetőség gondolom jó dolog, de nem tudom a kihajtásnak van-e értelme.
Márkára mit érdemes nézni?
Előre is köszönöm.https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
törölt tag
Szinte minden tévét árusító boltban találsz falitartót, csak a vesa méretet( a felfogatási távolság pl. 200x200 mm) kell tudni hozzá, meg hogy mekkora dönthetőséget, vagy forgathatóságot akarsz-e egyáltalán. Még figyelni kell hogy elég távolság legyen a faltól a vezetékek miatt. Van itt 1 , 2 hely, ahonnan rendelhetsz online, vagy van itt ilyen témájú topik is.
-
-
DZs
senior tag
Sziasztok!
Van egy plazma 50-es panám és egy másik tv-t is vennénk. Plazmát már nem gyártanak, ezért kérdezem, ki adja a legjobb színhűséget: samu, sony, philips?
Köszönöm a tanácsokat! -
törölt tag
válasz anti01 #33867 üzenetére
Ez csak ilyen trollkodás, flame, talán mert szeret utálkozni, szerintem ne foglalkozzunk vele. A linkeden lévő LF630-as tulajok véleményét olvasd, vagy kérdezd őket az adott típusról. Más ugyanilyen módon beírhatja, hogy ne vegyünk Panasonicot, Sonyt és Samsungot se, mert minden bajuk van, és csak azért, mert neki jólesik. !?
-
varmi2
nagyúr
Mit ajánlottok, 200k alatt szigorúan, 49-50 coll körül, fullhd, a legfontosabb, a szép kép, minden más másodlagos. Márka mindegy. És magyar webshopból 2év gari minimum. Várom az ajánlásokat. A vásárlásig makszimum 2 hónap van hátra. Ha nem lesz valami jobb ajánlás, akkor az Lg 50lf652v lesz megvásárolva.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Talán ez a megfelelő topic, hogy kérdezzek.
Van egy Samsung Smart TV-m (UE48JI6050U). Minden tökéletesen ment rajta, Smart HUB is. Amíg nem jött egy frissítés rá. Megszoktam telefonnál is, hogy nyomok egy factory resetet. Így itt is csináltam egy visszaállítást.
Azóta nem tudom a Smart HUB-ot elindítani. A Terms and contidions elfogadásánál nem tölt be semmit, hibát dob. Ez után tovább megy és kész. Internet van rajta, a hálózatot látja. a DLNA szerverről lejátsza a filmeket, de ez nem megy. Mi lehet hiba?Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
törölt tag
válasz PowerBuldog #33873 üzenetére
Itt talán előbb lesz segítség, de ott azt szokták mondani, hogy ok nélkül ne frissítsünk, már előfordultak gondok a Samsungokkal ilyenből.
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni:
Adott egy lcd tv (LG kb 1 éves), koax kábellel közvetlenül érkezik rá a tv jel. Pár napja minden cstorna kockásodik. Szolgáltató szerelője mondja, hogy tv-vel lehet a baj, mert a jel az rendben. Kipróbálva másik tv-vel ugyanazon a koax csatlakozásnál és tényleg másik tv-vel okés.
Kérdésem: elképzelhető, hogy a tv belső dekódere bedöglött? USB-n lejátszott anyag rendben.
Ki lehet-e váltani a belső tunert? Létezik-e külső dekóder vagy STB amivel megoldható?F.K.T.
-
dave118
senior tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérném, mivel TV fronton enyhén szólva kezdő vagyok. 110-130 ársávban lenne szükségem tv-re. A választékot erősen befolyásolja, hogy 0% thm ajánlatokból kellene válogatni, eddig az extremedigi ajánlatait néztem, MM-ig még nem jutottam el (a honlapjukon nem találtam 0thm-es listát). A hozzászólásokat olvasgatva kb ezek körvonalazódnak:
LG a webOS 3.0-ról jókat hallottam, gyors stb.
Sony ez talán a nagyobb méret miatt és kinézet miatt tetszik.
Felhasználás teljesen általános, UPC, filmnézés stb.
32-es mérettel jobban járok? Vagy akár 40 körül is lehet értelmes készüléket kapni ilyen áron? Mely típusok számítanak bestbuy-nak ebben az ársávban?
Kb 2-3m a kanapé. Hangrendszer lesz rákötve, hangszóró így nem annyira feltétel "Okos" cuccok, alkalmazások nem nagyon izgatnak csak alap szinten, gondolom youtube mindegyikről megy, viszont wifin keresztül szeretnék filmet küldeni rá, mondjuk HD esetleg fullHD minőségben.
Tudnátok esetleg olyan üzletet is ajánlani ahol még érdemes nézni? Esetleg valakinek tapasztalat hol érdemes a 0%THM varázslattal próbálkozni?
Köszönöm előre is a segítséget!
... Ami ami, az az.
-
Dave567
addikt
válasz anti01 #33872 üzenetére
Szerintem ne gondolkozz, annak az embernek akit kérdeztél kb olyan cuccai vannak, mint kb amennyit a Te házad ér, és nagy dolgokban tesztel is Házimozit/Tévét, rossz emberel kezdtél ki.
Helyedben végig mennék a tévés topicokon és átolvasnám mit szabad és mit nem, ja és hogy ki a troll.
-
anti01
csendes tag
válasz Dave567 #33879 üzenetére
Isten őrizz, hogy én valakivel ki akarjak kezdeni és igen jó pár TV-s topicot nézegettem mostanában.
A válaszomban csak összegeztem annak a fórumtársnak a véleményt aki válaszolt a kérdésemre + a linkelt tesztíró véleményét + a saját véleményemet + egyéb nem negatív véleményeket a készülékről.
Még egyszer eszembe nem jutott valakivel is a te szavaid szerint kikezdeni ( ha így érezte valaki elnézést).
A kinek mennyit ér a háza című dologba pedig szerintem végképp ne menjünk bele, mert véleményem szerint egyáltalán nem ehhez a topichoz való, sőt valószínűleg egyik topicba sem való itt.
Részemről a "vita" (ha annak lehet nevezni) lezárva.
Szép estét.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Dave567
addikt
válasz anti01 #33883 üzenetére
Így helyes, szerintem aki érti is a dolgát, nem fog neked Lg-t ajánlani, de megnézheted ki ajánlgat itt Lg-t, keveset fogsz találni, de nézd a Te döntésed, elmész megnézed, tetszik hazahozod, aztán vagy beválik vagy nem.
Csak ha a bizonyos márkánál maradsz, és netán gondod van vele, ne írd le a topicjában mert meghazudtolnak, és egy troll leszel.
-
BBéci
legenda
válasz anti01 #33867 üzenetére
Amit linkeltél, annak IPS a panelje, ezért a kontrasztja siralmas, 1000:1 körüli. Tanulmányozd a műszeres mérés eredményeit, nagyon gáz.
A csatlakozóinak egy része merőlegesen hátrafelé néz, ami a falra szerelést nehezíti meg.
A konkurens gyártók tévéit jobbnak vélem, azért ajánlgatom azokat.(#33872) anti01
Rosszul gondoltad és jól tetted, hogy megkérdezted. Ha neked szimpatikusabb egy önjelölt fórum megmondóember véleménye, akkor rajta, a Te pénzed.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz #94529552 #33882 üzenetére
Nem tesztel tévéket a főnököm, (aki a portál felelős szerkesztője)? Ez meg micsoda butaság? Soha nem is tesztelt, csakis én, legfeljebb néha benéz pár percre.
(#33883) anti01
Olvasd el, mit írnak az LG OLED tévék marketing szövegében! A képminőséget alapjaiban határozza meg a mély fekete szín és a kontraszt. Nos, ebben a lehető leggyengébbek az IPS paneles tévék.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dave118 #33878 üzenetére
A nagyobb üzletekben érdeklődj a kedvező hitelekről. mint euronics, auchan, teszkó MM, edigi, stb. és esetleg figyeld a szórólapokat is. A webos 3-at nem ismerem, nem próbáltam, de biztos igazad van és gyors, de 32"-os tévét 115k-ért drágának gondolok. Van ugyanott a 32LF5800-as Smart tv, és jóval kedvezőbb áron(85k). Itt azt olvastam róla, hogy minőségre hozza a drágább 6-os széria színvonalát. Ennek egy régebbi stílusú egyszerűen kezelhető menüje van, és nem mondható lassúnak, de majd érdemes kipróbálnod ha valamelyik mellett döntenél.
A 40WD650 nem igazán ajánlott vétel, itt olvashatsz is róla véleményeket:[link], és ha már nagyobbat vennél, akkor pl a Samsung J6200-at javasolnám, most éppen kifutottnak írják, de elképzelhető hogy lesz még nekik. -
törölt tag
Ez a mocskos ellenségeskedés, márkautálat, gyűlöletkeltés már mindennek a teteje amilyen kampányt itt folytatnak most ketten, ezáltal a topikot teljesen szétzilálva. Ha ez volt a cél, akkor gratulálni lehet nekik.
Siralmas és gáz ami itt megy már jó ideje, és 1-2 havonta újra-és újra elkezdikVan már itt megint személyeskedés, sértegetés meg minden, mint
önjelölt fórum megmondóember, sőt még Trollozás is. Nem is tudom kik azok akik itt Flame-elnek, és sokadszorra próbálnak érdeklődőket erőszakosan lebeszélni és rábeszélni dolgokra. Nem ártana elgondolkodni azért.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Dave567 #33879 üzenetére
Ez mint vélemény kb annyit ér, mintha azt mondanám, hogy Hamiltont kérdezd meg, hogy Suzukit vagy Opelt vegyél.... Ráadásul ha valaki így áll hozzá, akkor a véleménye, mint szélsőség eleve kizárható... Kb. mintha Kim Dzsong Un mondaná, hogy a parlamenti demokráciát, mint rendszert nem ajánlom...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Az a hivatkozott portál mostanában évi egy-két tv tesztet produkál, ne essünk már túlzásokba....
Konkrétan 2016 -ban 1; 2015 -ben 1; 2014-ben 2 teszt volt. Utoljára 2013-.ban volt talán havonta egy teszt, ami még mindig nem sok, de mondjuk elfogadható.
Így néz ki egy tesztelő munkássága szerintem:[link]
vagy így: [link][ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz philoxenia #33889 üzenetére
Te hogy választasz tévét? Én azért elovasok elötte mindent.
Ha végig nézed, és az itteni fórumlakók alapján akarsz tévét venni, kinek a tanácsát fogadnád meg?Szerintem lehet látni honnan indúlt a vita.
-
FRENK1988
veterán
Udv
Melyik tvt érdemes megvenni megvenni a Telekom kínálatából 48"-49" méretben ami 200k max?
Eddig a 48h6400at illetve a 49lf635v-t nézegettük az asszonnyalNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
PyroS
senior tag
Sziasztok. Gyerekszobába szeretnék 32colos tv venni. A két jelölt :Samsung LT32E310EW, Samsung ue32j5000 vagy LG 32LF5610.Melyiket érdemes megvenni vagy esetleg van másik amit érdemes?
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz superg #33895 üzenetére
Látom nem értitek, nem ez a lényeg, de olyan tévét vesz mindenki amilyet akar.
Csak az bosszant, egy bizonyos embernek fáj ha másik nem ajánlja az Lg-t, és ezt trollkodásnak, flame keltésnek veszi, szerinted mi történik ha esetleg nem ajánljuk az lg-t, nagyon hazudozásnak veszi ezt az egészet, ami itt probléma.
-
BBéci
legenda
válasz philoxenia #33890 üzenetére
Valójában nem hivatkoztam semmiféle portálra. A saját szubjektív véleményemet írtam le és még valamit, amire érdekes módon senki nem reagált. [link]
Erre viszont: "Mivel LG-t semmi szín alatt nem ajánlok senkinek, marad a két Samsung." azt kaptam, hogy troll vagyok, utálkozom, gyűlöletet keltek. Szerinted is?(#33896) Dave567
Pontosan ez a helyzet, remekül megfogalmaztad.
Viszont a nálam lévő és üzemelő készülékek értékének említése tényleg nem volt szerencsés, mert nem az enyémek, folyton változik és a képmegjelenítők csak egy részét képviselik.
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy szereztem akkora tapasztalatot az utóbbi 13 év során, ami feljogosít a véleményalkotásra.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Ha menne rajta a Kodi ráadásul kadenciahelyesen akkor olyan tv-t válassz. Ebben a méretben sajnos gyenge a választék, minimum egy LG LF5800-ast vegyél, azon legalább normálisan jelenik meg minden viszont az IPS miatt gyenge a feketéje és a kontrasztja. Megnézheted még J6200-as Samsungot is.
Amiket felsoroltál sajnos nem jók.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest