- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz amadeus11 #33799 üzenetére
Pana már túl drága
& max004: megnéztem élőben, MM-ban ki volt állítva, nem tűnt rossznak - bár nem is a Samsung mellett volt. A kisebb tesók (LG 42" vs Samsung talán 40"?) viszont egymástól nem voltak olyan messze, de sok különbséget nem láttam az ottani fények között. A mostaninál talán minden előrelépés lesz
Pumma: persze, nem várok instant indulást, de csak nem kell ~11mp, mire behozza a képet
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Na meg egy kerdes:
Az tiszta sor, hogy MM, edigi es tarsai rendes garanciat adnak. Az viszont nem derul ki szamomra, hogy aqua, 220volt es tarsaikkal mi a helyzet valojaban. Rakerestem itt a topikban, mindenfele velemenyt olvastam. 10k difi lenne a kisebb boltok javara, ami ha nem is olyan hatalmas osszeg, de csak penz...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
törölt tag
Mert azt mondják 100% biztonságnak, amikor a gyári képviselet forgalmazza a készüléket, a hivatalos viszonteladókon keresztül, de olvasd el még az LG Topik-Összefoglaló-jótállásról szóló részét is. Itt ezt írják: A garanciális javítást minden esetben a magyarországi LG márkaszerviz végzi. Másik bolt meg saját szervizzel dolgoztat például. De mindig a gyári szervizhez kell fordulni, nem hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
bara17
tag
Én úgy tudom, hogy lényegi különbség akkor jelentkezik, ha elromlik a TV és pl. a gyártó azt mondja, hogy akkor ez csere és ezt a bolti garis bolt nem fogadja el (pl. AQUA, 220 volt stb), akkor jön az izmozás a bolttal, hogy ő mit csinál bevizsgáltatás, javítás vagy csere, ez nyílván sok idő TV nélkül. Míg a gyári garis bolt (Edigital, MM stb.) meg egyből elfogadja a gyártó véleményét. (Persze a bolti garis is cserélheti, csak nem kötelező érvényű rá nézve).
Amúgy valóban érdemes pl. rákeresni az LG topicban ott asszem van egy szép kis Aqua-ás történet.
(ha valamit rosszul tudok javítsatok ki)
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
kollegam szeretne venni tvt ezt nezte ki maganak.samsung UE40J5500
tegnap amikor meg szerette volna venni akkr mmbe leszoltak hogy az sz*rszerintetek mi a best buy ilyen aron per pillanat?
elore is koszonom a segitseget![ Szerkesztve ]
-
aron0528
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök LED Tv-t vásárolni. Milyen márkát ajánlotok? Nézegettem a Technikákat de nem bízok benne meg a képe se olyan szép mint egy Samsungnak. LG és Samsung-on gondolkodok legalább legyen 120centi a képátmérő, valamint azon is hogy Smart legyen vagy ne. Mit ajánlotok ?
-
gycs02
tag
Pont emiatt hívtam a minap az LG-t.
[link]Ettől függetlenül, nem biztos, hogy bevállalnám. Az olcsóbbításban esetleg egy cetelemes ismerős vagy kártya kiváltása segíthet. Itt látod a kondíciókat: [link]
Ez, ha megvan a pénzed a TV-re 3000 vagy 5000 Ft egyszeri költséggel jár (plussz abban a hónapban amikor használod 260 FT számlavetzetési díj), s MM 10%, ED 7% kedvezményt kapsz.
-
varmi2
nagyúr
válasz bazsimano #33810 üzenetére
Nekem is samu tv-m van, de le lesz cserélve hamarosan, egy LG 50Lf652v-re. Mi a különbség a samu és az LG között? Semmi. Ezt egy mobilos példával ilusztrálom. Vegyük a csúcs samu telót, és a csúcs Lg telót. a kettő ugyan olyan jó, de az Lg kb20-30% olcsóbb. Miért? Mert az Lg a kisebbik dél-koreai gyártó, és csak így marad fenn. Nem azt mondom, hogy a samu nem jó, de jó, de az Lg ugyaon olyan jó, olcsóbban. Ennyi.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
blakey
titán
válasz varmi2 #33815 üzenetére
Erre azért ne vegyél mérget. Van LG-m, ráadásul LF650V de csak azért mert abban a méretben nem találtam normális tv-t, viszont a Panasonicomhoz (nerég adtam el), vagy a Sonymhoz képest gyenge a kontraszt, feketeszint és meglepő, de a VA paneleknél sincs torzulás oldalról, legalábbis a nálam lévő tv-knél nem volt. Tehát annak ellenére, hogy van 2 LG tv-m és azt mondom, hogy ha abban a méretben van jobb alternatíva akkor jobb választás lehet. 32"-ban az LG tv-i a jó választás, a többi gyártónak gyenge a kínálata, sajnos.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Marmonkanna
tag
a topik elején az összefoglalót semmilyen böngészővel se tudom lenyitni.
hova lett, tudtok erre valami megoldást?[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Marmonkanna #33818 üzenetére
Nyílik az, csak nincs benne semmi.
Amúgy tényleg nem lenne rossz egy összefoglaló.[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok!
tv vásárlás előtt állok, de nem tudok dönteni
néztem egy ilyen az MM-ben és és egy ilyentaz előbbi azért tetszett meg mert 40"-os és árához képest szép is a képe, az utóbbi pedig a márka miatt tetszik, na meg a színe miatt is, de az csak 32"-os..
ti melyiket választanátok a helyemben? kb 2-3m-ről nézném.
-
blakey
titán
válasz HELLAFLUSH #33820 üzenetére
Őszintén? Egyiket sem, inkább még tegyél hozzá és olyat válassz ami nem okoz csalódást, ezek nagyon alap tv-k, ráadásul 2-3m-ről egy 50"-os tv lenne ideális, minimum egy ilyet., vagy ilyet esetleg Samsung 40J6200, vagy Sony, Panasonic de azok drágábbak
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz HELLAFLUSH #33822 üzenetére
Értem, akkor talán ez még belefér. Nekem van egy ilyenem, egész korrekt, bár abból a távolságból nagyobb kéne, de nem tudom, hogy lenne-e normális vétel.
-
bufurc
tag
Sziasztok! Van egy viszonlag új samsung tv-m. Ha bedugom a jack-et akkor nem szól a beépitett hangszóró viszont nekem az nagyon kéne.
A menuben nincs semmi ami erre vonatkozik. Szerintem nem szoftveresen érzékeli mert ha a másik oldalon kihúzom akkor sem szól. Nincs valakinek ötlete, hogy egyáltalán hova menjek ezzel a prolémával? Köszi.
1xer nekem is lesz 1 fasza kis gépem
-
blakey
titán
válasz bufurc #33824 üzenetére
Az alap tv-knek ez a normális, tehát ha a menöben nincs külön opció a fülhallgató kimenet beállítására akkor minden egyes csatlakozás után elnémül a beépített hangszoró.
-
Richvargas
tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, hogy LG 42LF5800, vagy inkább Sony KDL40WD650? És miért?
Köszönöm! -
rizso
addikt
Urak, köszönöm a segítséget, meglett az 50" LG, megy a beállítás
-
cecil
aktív tag
Urak kellene egy kis segítség
Édesapám szeretne uj tv-t venni es ezt nézte ki jelenleg: samsung ue50j5100.
150 kornyeken tudtok jobb alternatívát mondani nekem? Nem vagyok otthon LCD/LED tv témakörben. Általános tv nézés HD is, néha 1-1 film amit tőlem kapnak pendrive-on. Koszi! -
blakey
titán
válasz varmi2 #33831 üzenetére
Ránézhet, de mint projektor és plazma tulaj tuti, hogy elsírja magát, mondjuk a Samsungnál is.
-
BBéci
legenda
válasz blakey #33832 üzenetére
Egyetértek.
Két napja bemásoltam janos666 véleményét, aki sok éve tévék (vetítők, monitorok) kalibrálásával foglalkozik.
Most megismétlem.
"kategóriától függetlenül az LG-nek sohasem volt igazán jó plazmája - vagy akár LCD-je, vagy monitora..."Ha valakinek adni lehet a véleményére, akkor az János.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
válasz #94529552 #33835 üzenetére
Felőlem viccesnek találhatod, de ismerem cecilt és tudom milyen rendszere van/volt. Biztos, hogy elsírja magát a képminősége láttán, nem a te ízlésedhez mértem a képminőséget.
Mindezt úgy írom, hogy van egy LF650V-m, de fő megjelenítónek biztos, hogy nem venném, gyerekeknél, hálóba bőven jó.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz blakey #33836 üzenetére
Tényleg vicceseket mondasz. "Nem a te ízlésed". Ezen szakadtam.
Azt sem vetted észre, hogy nem magának vesz tévét. Eddig, ha teszem azt egy katódsugárcsövest néztek a szülei, akkor biztos mindig sírt, ha meglátta a tévéjüket? Hagyjuk már az ilyen beetetéseket. Nekem ne magyarázd már meg milyenek, amikor van mindkét féle-fajta kijelzős tévém.
-
blakey
titán
válasz #94529552 #33837 üzenetére
Te ne feltételezz semmit, nem lesz jó vége.
(#33838) Lauda
Ha a panán zavart a felhősödés akkor itt zavarni fog a glow, sőt a panel rögzítése is olyan, hogy egy "egyszerű törléstől elmászik a felhő".[ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
Nem lehet tudni előre, én nem lennék olyan biztos ebben, de úgy legyen.
-
titán
Sony tv-nel honnan lehet latni, ha mar ki volt bontva?
-
blakey
titán
Ugyanúgy látható, mint az összes tv-nél, pl. MM-be előtted bontja ki és egy ragasztószalagot vág el akkor valószínűleg bontatlan, a belső elrendezés is érintetlen. Ha ujjlenyomatok vannak a panelen akkor lehet gyanakodni.
(#33845) NB2 v
Évente egyszer lővik el a "nagy puskaport" amikor a előzőévjáratot kisöprik, MM. általában április és június között, tavaly is így volt, tehát szerintem sem lesz olyan nagy akció, mint volt az EB előtt. Valamilyen akció biztos lesz, de ugye augusztus többnyire a nyaralásról szól, nehéz olyan akciót csinálni ami a nyaralókat is megmozgatja.
Ha olyan mértékű lesz az akció, mint az EB előtt/alatt akkor azoknak szerencséjük lesz akik lemaradtak a jó vételről, de addig még minimum 1 hét van és a készletek fogynak, idei modellek meg nem olyan áron vannak, hogy mindenki rohanjon vásárolni.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz blakey #33846 üzenetére
A pananal is igy volt, direkt vegigneztem, hogy egy csik ragaszto van-e rajt, alul is ugyan igy. Azt nem tudja ugy visszaragasztani, hogy ne legyen nyoma. Csak ha a gyarban ujradobozoljak a tv-t, de nem hinnem azert, hogy ezt csinaljak, bar csak addig gondolja ezt az ember, amig nem latja, hogy megis.
Amugy a mm tv kezelese eddig nalam peldas. Az elso tv doboza is olyan sertetlen volt, hogy meg egy apro nyomodas sem volt rajt. Ez a masodik is onnan van, ahonnan a mm is kapja, ez szinten, ugy latom, hogy odafigyelnek ra, hogy ne legyen osszek@rva.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Sonyn tv-ken nincs ragasztás, legalábbis a fém kereten semmi, a logó van leragasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...