-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
40-42-es méretig, max 150 ezerig milyen full hd Led tv-t ajánlott most venni? 3d nem kell.
Én első körben Sony-t ajánlottam, na de abból is melyiket ajánljátok?[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
Itt van egy oldal, ahol össze lehet hasonlítani különböző készülékekeket. Vannak itt mérési eredmények, fényképek is, melyek el tudnak oszlatni "városi legenda"-kat is...
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Fekte
csendes tag
Hi!
Gratula a TV-hez!
Én is megvettem (50W828B), az Euronicsben (Bp. Örs, Sugár), itt még volt raktáron néhány darab bontatlan
Cet kártyával sikerült még némi kedvezményhez jutnom, így maga a készülék 214K-ban volt (+ ~4500 Ft, ha felszámolják az éves kártyadíjat, de azt mondták ez nem biztos)
Este kibontom ha a gyerekek nyugovóra térnek (kar. extra meglepetés lesz), egy kis teszt, pixel ellenőrzés és örülésVan esetleg valami amit az első napokban feltétlen meg kell nézni, hogy ha rossz azonnal vissza tudjam vinni?
-
lorinser
senior tag
Szerintem ezeket nézd meg: Philips 42PFH6309 149.999 Ft vagy Philips 42PFK6559 189.999 Ft de holnaptól mind a két TV-re Glamour kuponnal -20% lesz
Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535
-
Döglött Róka
veterán
Jeleznem aki cetelemezik edigi-nel, k sokat kell varni.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
blakey
titán
válasz Audison #18460 üzenetére
Attól, hogy műanyag még lehet jó a készülék, persze ha összeszerelési gondok vannak akkor az más.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ii77
tag
Fantasztikus ajándék lesz az biztos, elismerésem!
Pont ezen agyaltam, hogy lemegyek az Euronicsbe és megkérdem hogy Cetelem esetén az első vásárláskor levonható-e még az 50w828 akciós árából az a bizonyos 10%? Mondjuk, esetedben nem értem, hogy jött ki nekik a 214.000Ft (vagy 209.500Ft), igaz ne legyek telhetetlen. Ezért a tévéért nagyon korrekt az összeg.
Az a helyzet, hogy most én is be vagyok zsongva. Egy tökéletesen működő Samsung CW-29Z306T-t lecserélése a tét. Ha átlagolok, napi szinten 1-1,5 óra tévéadást nézek. Inkább a mozifilmek nézése köt le. És unom, hogy a régi médialejátszóm miatt sok filmet át kell rippelnem. A MBPro 5.1-em pedig nem lehetséges analóg rákötni a tévére. A filmek alatti alsó-felső nagy fekete csík is egyre zavaróbb számomra. Szóval kéne nekem egy frankó képi megjelenítésű, lan/wifi kapcsolaton át egy, a különböző médiaformátumokat jól támogató (720p, 1080p, mkv, divx, ...) tévé. Ekkora kijelzőmérettel már a 3d is érdekel. Analóg és digitális hangkimenettel. Jól látom, ezekre jó választás e 50w828-as?
U.i.: Netet túrva látom, hogy az 50w828 és 829-es típus is létezik silver kerettel. Vajon itthon kapható ezüst kerettel?VESTAX QFO
-
törölt tag
-
-
gabeszosssss
csendes tag
A SONY KDL-42W815 és a 828 között van számottevő különbség?
300/600 Hz különbséget azt tudom.
De ha élőben nézi az ember.....
Eredetileg LG42lb731-et néztem ki, de a MM-ban a Sony-t ajánlották.
Jó útra tereltek vagy sem? Amire érzékeny vagyok az a kép akadozás. -
superg
senior tag
válasz gabeszosssss #18467 üzenetére
Nincs különbség,ha 42 colra gondolsz 300/400 Hz amúgy.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gabeszosssss #18467 üzenetére
Hardveresen nem sok, külsőre a 815-ös szürke keretes, a 828-es fekete.
[ Szerkesztve ]
-
docker
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi készülékek közül melyiket lenne érdemes választani, vagy ebben a kategóriában van jobb választás is?
LG 42LB671V
Panasonic TX-42AS650EPusztán paraméterek alapján a Pana erősebbnek tűnik (pl.: 1200 Hz BLs), ráadásul szimpatikus a műsormegosztó szolgáltatása is.
Köszönöm előre is!
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Extrém Digitál kinálatából ASUS G56JR laptop mellé milyen tv-t ajánlanátok? Filmezésre,játékra esetleg netezésre,de azt meg tudom oldani a saját képrenyőjén is,meg ugye tévézésre használnám. Ha a TV 3D-s akkor valszeg erről a laptopról tudok játszani 3D-ben? Mert ennek a laptopnak van egy 3D kijelzővel szerelt kiadása is. Egyébként a Smart tv és a 3D funkció se éppen kötelező feltétel a TV kiválasztásánál.
Köszi.
Minden szinten,szinte minden.
-
Steel Lord
csendes tag
válasz blakey #18461 üzenetére
Persze lehet, de minek venné meg ugyanannyi pénzért az igénytelen, gagyi műanyagot, amikor kap érte a felső-kategóriára jellemző anyaghasználatot. Ráadásul maga tv is jobb, mint a vele egy árban lévő társai ?
Egy Lg vagy Samsung sehol sincs egy Sonyhoz képest minőségben... a koreaiak tömeggyártók, leszarják a minőséget, ellenben a Sony, ami (szerencsére) még mindig dacosan ragaszkodik a tőle jól megszokott magas színvonalhoz. Többek között ez az egyik ok, amiért rosszul megy a Sonynak.. (és a többi japán gyártónak.)
-
docker
csendes tag
válasz nightshadow #18471 üzenetére
Köszönöm!
LG LA690S helyett venném mert az gariban meghalt. Ez a 42LB671V van annyira jó mint a 690S?
Illetve ezeknél is a letöltött műsorok megosztását takarja a Smart Share? -
blakey
titán
válasz Steel Lord #18474 üzenetére
Prémium műanyag is létezik. Attól, hogy fém nem biztos, hogy minőségi. A Sony mint név még nem garancia a minőségre, mindegyik gyártónak lehet jó vagy rossz terméke. Amúgy nekem se samum, se lg-m, érdekem sem fűz a védelműkre, csak helyén kell kezelni a dilgokat. Sony, Toshibám van és nem fém, ettől még közép-felsőkategóriás termékek közé tartoztak.
Azért azt a magas színvonalat vitatnám, ettől eltekíntve vannak jól sikerült modelljei.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz nismoka #18477 üzenetére
Írtam, hogy nem az? Nem. Akkor ezt megbeszéltük.Nekem meg fém a gépem, a tablettem is, ettől még nem fogom ajnározni, bár tény, hogy a sony elbújhat mellette minőségi címszó alatt. Fasorba sincs vele.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Steel Lord
csendes tag
válasz blakey #18476 üzenetére
Ne forgasd ki..
Nyilván nem a fémtől lesz jó a tv, de elég sokat hozzátesz ahhoz, hogy azt mondhassam, hogy ez nagyon prémium. (küllemre, tapintásra stb..) Ami egy középkategoriás tv-nél nagyon pozitív. Sokkal szebb, sokkal jobban mutat, mint egy olcsó műanyag, ami gagyi benyomást kell. Szerintem ezzel nem lehet vitatkozni. -
nismoka
addikt
válasz Steel Lord #18479 üzenetére
Igy van nem a hullámos lakkfekete karcolódó, ujjlenyomat és por mágnes.
[ Szerkesztve ]
-
Lisztomania
csendes tag
Sziasztok!
Szürke LCD Tv-t keresek 80 - 100 000 Ft környékén. Három típust találtam a neten:
Ezek közül melyiket ajánlanátok? Vagy ha esetleg tudtok más alternatívát, azt is szívesen veszem.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Steel Lord #18479 üzenetére
Szövegértés 0.
Nem forgattam ki semmit, ezek a tények, de akkor ha már Sony, a telefonom, amit most adtam el (SP) fémkeretes, rámézésre minőségi, de illesztések nem 100%-osak, sokaknál csak úgy meghajlott a készülék vagy lekopott a fémről a festés, ragasztások sem a legjobbak, pedig ugye minőség.
Ha így álttok hozzá akkor a képen látható készülék is "k@ki" mivel műanyag, pedig nem az.(#18480) nismoka
Rájössz ha akarsz, ha nem akkor így jártál.Mindezektől függetlenül én sem szeretem a fényes kereteket, de nem az alapján választok, hogy fényes-e vagy matt ha a fényes sokkal jobb, pl. Persze vannak helyzetek mikor ez alapján választ az ember.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
-
adodaniel
őstag
válasz Lisztomania #18482 üzenetére
Most komolyan a káva színe a legfontosabb kritérium egy tv-nél?
-
adodaniel
őstag
válasz Lisztomania #18486 üzenetére
Érdekes megközelítés, saját magadnak szűkíted a lehetőségeket, ami a képminőséget illeti, de te tudod.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
Erről tudnátok nekem véleményt mondani?
Mindenhol jó véleményeket olvasok róla de az MM-ben kiállítva piszok csúnya volt a képe. Persze hozzátartozik hogy egy gagyi főzőműsor ment rajta ami az 500K-s TV-n sem volt túl megnyerő de azért az Orionnál szebb volt. Kérdésem hogy megfelelő műsor/beállítás mellett azért milyen szintet hoz? Értelemszerűen nem a 200K-s TV-khez hasonlítva. TV-zéshez,HD konzolozáshoz kell csak. Szóval semmi extra kívánság nincsen..
80K-ért jó vétel lehet?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Sirandrish #18489 üzenetére
Ha nem HD adás ment rajta ne várj egyik TV-től se csodát, na meg egy 80 ezres TV-nek egy 500 ezressel szemben gondolom nem kell magyarázni hogy rosszabb a képe. Az az Orion egy belépő szintű TV, semmi extrát ne várj tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz B-L-A-C-K #18490 üzenetére
Nyilván, persze. Ezért is kérdezem hogy amire nekem kell arra elég lehet-e?
Nem nagyon szeretnék napi max 1 óra TV-zésre többet szánni ennélEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Sirandrish #18491 üzenetére
Ezt most elég relatív hogy neked, nekem, másnak jó e. Ez olyan minthogy elakarsz menni A-ból B-be, és megkérdezed hogy mivel tedd meg egy olcsó kocsival, vagy egy drága kocsival... Remélem érted. Ha nem vagy finnyás a minőségre, akkor természetesen az is jó neked.
-
Sirandrish
legenda
válasz B-L-A-C-K #18492 üzenetére
Hát nem számolgatom a pixeleket meg nem nagyítóval nézek TV-t de azt elvárnám hogy mondjuk a jelenlegi Samsung Slim fitemnél élesebb/szebb képe legyen..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz B-L-A-C-K #18492 üzenetére
Egy ilyen LG pl mennyivel mutat szebben?
Mármint képminőségileg mennyivel jobb? Megéri-e azt a kis pluszt?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Audison
senior tag
válasz Sirandrish #18494 üzenetére
Én inkább vennék egy 32-es Samsungot, LG-t ennyiért, mint ezt a 40-es oriont!
-
-
mckolly
csendes tag
-
mckolly
csendes tag
válasz nightshadow #18498 üzenetére
Köszönöm!
És erre (ezekre) normál kimenetű VGA-kábellel rá lehet csatlakozni? Mert a gépen csak olyan kimenetem van.
Ezt gondolom meg kellett volna említenem. Vagy van hozzá átalakító? -
Skyhunter
őstag
válasz mckolly #18499 üzenetére
Hátbaszúrás : ON
"Normál kimenetű VGA-kábel" .......D-Sub -ra gondolsz? Ha nem vagy biztos benne, mi az, linkelj egy fotót. Tv-k részletes speckójánál egyébként találsz leírást, milyen bemenetek vannak. És igen, léteznek átalakítók is.
Hátbaszúrás : OFF
Szerk : Ez egy TV-n található D-Sub bemenet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Napelem
- Mobil flották
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja