Záporoznak az Apple Watch pletykák

A hetedik széria erősebb hardverrel és vékonyabb kerettel készül. Pár egészségkövető funkció viszont késhet.

Az Apple Watch nem csak a kütyü, hanem a komplett órapiacot letarolta a tradicionális márkák tortájába is jócskán beleharapva, a Watch SE pedig versenyképes áron szállította a belépőt a legjobb okosóra ökoszisztémába, elfogadható kompromisszumokkal. A hetedik széria újfent emelni kíván a téten, például az újabb, fürgébb S7 SiP-re bízva a hardveres teendőket, korábban pedig Jon Prosser mutatott jó minőségű renderképeket, azokon laposabb, csapottabb oldalélekkel, amitől a képernyőkeret picit vékonyabb lehet, bár a váz a csukló felett enyhén vastagabb.

Az Apple Watch Series 7 lehetséges, új formája
Az Apple Watch Series 7 lehetséges, új formája (forrás: Jon Prosser / Rendersbyan) [+]

A Bloomberg szerint frissít a képernyőn az Apple és növeli az adatkommunikációs antennák hatékonyságát, beleértve az AirTag esetében is meglévő UWB chip teljesítményét. Természetesen a watchOS 8-as rendszer is hoz majd újdonságokat, amikor bétából végleges változatra vált, és a szokásos széria mellett a Watch SE frissítésére is számítani lehet.

Az Apple Watch Series 7 lehetséges, új formája
Az Apple Watch Series 7 lehetséges, új formája (forrás: Jon Prosser / Rendersbyan) [+]

A rossz hír, vagyis egyelőre pletyka viszont az, hogy mit nem hoz a hetes széria ebben az évben, azaz leghamarabb csak jövőre. Ilyen a szívósabb küllemű, expedíciós vagy extrém sportos Watch, de 2022-re csúszhat a hőmérő bevezetése is, ami hasznos lehet a testfelügyeletben.  A vércukor szintet mérő szenzor pedig akár több évet csúszhat, amíg kellő pontosságot el nem érnek vele. Azért attól nem kell tartani, hogy a Series 7 vásárló nélkül marad.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés