Zack vs. motorikus Asus kamera

Ezúttal a Zenfone 6 került Zack Nelson mészárszékére, aki úgy megráncigálta a dupla kamerarendszert, mintha szülinapja lenne.

Motorikusan előrehajló duplakamerájával, éppen ezért kiemelkedő szelfiképességeivel, bivalyerős hardverével, nem utolsósorban pedig remek árazásával a Zenfone 6 lendületből elhódította ajánlott plecsninket. A Snapdragon 855-tel szerelt, 6,4"-es masina elöl csupa kijelző, ami az ipari sztenderdnek megfelelően a Mohs-féle keménységi skála hatos vésőjétől karcolódik meg némileg, a hetestől mélyebben, így a kulcs vagy papírvágó nem hagy rajta maradandó nyomot, a porszemek között azonban már akadnak ádáz ellenségei.

Persze Zack Nelson is a 48 + 13 megapixeles kamerákra csavarodott rá, szó szerint, és bár akadályba ütközve a motor egy ideig próbálkozik a visszacsukással, ha nem sikerül, megdorgálja a júzert, amiért eltakarta a fotósegység útját. Ügyes trükk, hogy szabadesést érzékelve azonnal visszacsuk a mechanizmus, így derékmagasságból balesetet okozva a Zenfone 6 alighanem sikerrel megvédi optikáit.

Nem mellesleg pedig a 100 ezer nyitásra és csukásra vizsgáztatott, stabil fémszerkezet bírja a gyötrést, persze otthon senkinek nem javasoljuk a fentiek ismétlését, akármennyire is a letűnt gyermekkort idézné meg a móka. A koronát a hajlításpróba helyezi fel a 200 ezer forintért igencsak versenyképes Asus telefonra: egyik irányba se sikerült Zacknek a vázszerkezetet megsértenie, úgyhogy a Zenfone 6 nem csak különleges, kellően szívós is. Azért érdemes vigyázni rá...

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

  • ASUS ZenFone 6 - váratlan fordulat

    Felső-középkategóriás árcímkével csúcshardvert, különleges kialakítást, 48 megapixeles szelfiket és zseniális üzemidőt nyújt a tajvani cég.

  • ASUS Zenfone 5 - a Zen hangja

    Kiürült a középkategória felső szegmense, a Zenfone 5 viszont pont itt próbálkozik. Nincs sok vetélytársa, de azok elég komoly konkurenciát képviselnek.

Hirdetés