Véletlenül kiszivárgott az Xperia Z1 kistestvére

Hirdetés

Manapság egyre divatosabb mini verziót csinálni egy zászlóshajóból, van már ilyen megnevezésű készülék az Apple, a Samsung és a HTC kínálatában is. A Sony az idén megrendezett berlini IFA kiállításon rántotta le a leplet az Xperia Z1-ről, azóta pedig folyamatosan hallani olyan híreket, hogy az okostelefon kistestvért kap. Ugyan ez eddig csak pletyka volt (mondjuk még most sincs megerősítve), nagyon rövid ideig a szemfüles internetezők arra lehetettek figyelmesek, hogy a Sony Xperia Z1s (más néven Z1 mini) a japán gyártó hivatalos honlapjára is felkerült. Az Z1s az előzetes információk szerint 4,3 hüvelykes HD kijelzőt, 20,7 megapixeles 1/2,3"-es kamerát, Snapdragon 800 lapkakészletet és IP58 védettséget kap majd, amivel a legerősebb "mini" lehet, könnyedén maga mögé utasítva a Galaxy S4 minit vagy a HTC One minit.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia Z1 - vissza a kamerához

    A japán gyártó az elmúlt pár évben nem feltétlenül kamatoztatta a képalkotással kapcsolatos teljes tudását mobiljaiban. Most is inkább elméletben teszik meg.

  • Sony Xperia Tablet Z - gyönyörűségem

    Lélegzetelállító külsővel, erős hardverrel és IP57-es minősítéssel érkezik a japánok újdonsága, alig van hibája, de az ára sem alacsony.

  • Sony Xperia SP - a jónevű japán

    Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.

  • Sony Xperia E - drága-e vagy?

    A japán gyártó újdonsága a specifikáció és a képességek alapján egy belépő szintű mobilt sejtet, ám egy kissé vastagon fogott a ceruza az árcédulán.

Hirdetés