Viszonteladónál bukkant fel a OnePlus 7

Hirdetés

A OnePlus következő generációja valószínűleg májusban mutatkozik be, addig számítunk néhány koncepcióra a 7-es modellel kapcsolatban. Most egy viszonteladó jelentette meg a honlapján a készüléket, amelyhez specifikáció és termékfotó is tartozik. A forma egyezik azzal, amit eddig is láttunk, a szelfikamera mechanikusan emelkedik ki a felső élen, bevágás vagy lyuk hiányában itt sem tűnik másképp, a bal oldali hangerőszabályzók viszont elkülönülnek, ami egyáltalán nem jellemző.


[+]

A specifikáció is elég általános, a Qualcomm Snapdragon 855-re akár nagy tételben is érdemes fogadni, a 8 vagy 12 GB RAM se lenne extrém, az UFS 2.1-es tárolószabvány viszont kérdéses, nem kizárt, hogy a OnePlus 7 már 3.0-s belső tárhellyel érkezik. Az adatok szerint a készülék 161,3 x 76,1 x 8,8 milliméteres lesz, 185 gramm, a hátlapra pedig három (48, 20 és 5 MP) kamera kerül, míg a kiemelkedő előlapi egység 16 megapixellel dolgozik. Ujjlenyomat-olvasót a 6,5 hüvelykes AMOLED panelben érdemes keresni.

Az @OnLeaks renderképei
Az @OnLeaks renderképei [+]

A 4000 mAh-s akkumulátor töltésére vonatkozó adatok sem konzisztensek. A leírásban 44 wattos Dash Charge gyorstöltésről írnak, míg a specifikáció megegyező paraméterekkel, de az Oppo-féle VOOC szabványt emlegeti. Persze ez még mindig lehet elírás, a két cég egy konglomerátumhoz tartozik, a technológia ugyanaz. A forgalmazó azért a készlethiány választhatott volna egy olyan kifejezést, ami arra utal, hogy később mutatják be a terméket, nem szimplán elfogyott, ami még nem is volt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés