A OnePlus kínál majd elsőként Snapdragon 855-ös szettet

Pete Lau a Hawaii-n megrendezett Qualcomm's Tech Summit-on jelentette be, hogy a OnePlus lesz az első gyártó, amely nem csak elsőként integrálja a Snapdragon 855-ös szettet, de Európában elsőként biztosít majd 5G hozzáférést a brit EE szolgáltatóval együttműködve. Az nyilván senkinek okozott meglepetést, hogy a OnePlus az aktuális csúcsszettet használja, de ténylegesen is a következő OnePlus modell lesz első készülék, amelyet ilyen konfigurációval vásárolhatnak meg a felhasználók.

Nem teljesen tisztázott, hogy a OnePlus folytatja-e a jelenlegi szériát, vagy új készüléket mutat be új megnevezéssel is formatervvel. De utóbbi opció erősen esélyes. Az 5G modem jó eséllyel megdobja majd a készülék árát, a OnePlus védjegye ugyanakkor a kifejezetten erős árazás a készülék képességeihez és specifikációjához képest. Az új OnePlus mobil viszont szükségképpen drágább lesz az új technológia miatt.

Viszonylag nehéz félreérteni, de elvileg csak fordítási hiba történt.
Viszonylag nehéz félreérteni, de elvileg csak fordítási hiba történt. [+]

Úgy tűnik, valami kommunikációs baki történt, a OnePlus úgy értette, hogy első, hogy az elsők között lesz. A gyártó szóvivője megerősítette, hogy a kínai és az angol prezentáció tartalmilag nem egyezett egy fordítási figyelmetlenség miatt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés