Egyre több képen látható a OnePlus 7

Mostanra már teljesen egyértelműen látszik, hogy a OnePlus készülékbejelentéseire egyre inkább figyel a világ és főleg a jó áron csúcsmobilhoz jutni vágyó felhasználói közösség, nem kevésbé igaz ez a következőre, amit minden bizonnyal OnePlus 7 néven lehet majd megvenni. Korábban maga a vezérigazgató, Pete Lau nyilatkozta azt egy CNET-nek adott interjúban, hogy a következő mobil sem fog vezeték nélküli töltést kínálni – a OnePlus nagyon régóta elkötelezett a vezetékes gyorstöltés (Warp Charge, korábban Dash Charge) iránt, így ezen igazából nem is lehetünk meglepődve.


Kattintásra nyílik a galéria! [+]

A cég egyébként dolgozik a vezeték nélküli töltés fejlesztésén, de nyilatkozatuk alapján sokkal tempósabb töltés kéne ahhoz, hogy végleges mobilba tegyék a technológiát.


[+]

Az MWC-n megmutatott, 5G-s prototípus képaránya igencsak emlékeztetett a moziszabványú Xperia 1-re, de nincs sok esély arra, hogy a OnePlus 7 is 21:9-es képaránnyal fog bírni, a kiszivárogtatott, hitelesnek tűnő rendereken egy ennél megszokottabb felépítésű, elöl motorosan kiugró kamerás, nagyon szűk kávás mobil látszik, hátul három kamerával, tipikus OnePlus-jegyekkel. Egyelőre még nem tudjuk megítélni, mennyire hitelesek a képek, az viszont biztos, hogy még nem is most kell számítanunk a bemutatóra, szokásosan május-június körül lehet esedékes a premier.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 6T - szenzorcsepp a mobiltengerben

    Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.

  • OnePlus 6 - gyorsjárat a szenzorszigetekre

    A piac legfürgébb telefonja sem úszta meg bevágás nélkül, de leperegnek róla a cseppek és a kritikák, ugyanis nagyon kevés hibája van, kamerában pedig végre előrelépett.

Hirdetés