Sajtóképen az Optimus F3Q

Az okostelefonok és kommunikátorok hőskorában az üzleti modellek közös jellemzője a kényelmes használatot biztosító QWERTY gombsor volt, mely az esetek zömében csúszkás vagy szétnyitható kialakítással párosult. A kapacitív kijelzők és az egyre karcsúbb kialakítás térhódításával azonban ezen megoldások háttérbe szorultak, és ma már inkább csak a megjelenítő alá elhelyezett, kompakt billentyűzettel lehet csak néha találkozni.

Az LG és a T-Mobile USA azonban továbbra is lát fantáziát ebben a formatervben, de már csak az alsó-középső árszegmensben. Az Android 4.1.2 Jelly Bean operációs rendszert futtató készülék 4 hüvelykes, 480 x 800 képpontos kijelzőt, 5 megapixeles kamerát, 1,2 GHz kétmagos processzort és 2460 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A várhatóan január 22-én debütáló készülék az Egyesült Államokon kívüli elérhetőségéről egyelőre nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

  • LG G3 – további részletek

    Ujjlenyomat-olvasóval, nyolcmagos processzorral és QHD kijelzővel felvértezett G-szériás csúcsmodellel készül a z LG.

  • Optimus F3Q – QWERTY gombsorral

    Teljes billentyűzettel ellátott csúszkás kialakítású okostelefon leleplezésére készül az LG.

  • Világszerte debütál az LG G Flex

    Az ázsiai premiert követően a világ minden részén elérhető lesz az LG első, hajlított OLED kijelzővel felvértezett okostelefonja.

Hirdetés