Videón a Vivo Nex 3 és vízesés kijelzője

A szélekre lehajló csupa kijelző, sajátos hátlapi kamerarendszer és 5G modem a még nem végleges Vivo telefon rövid bemutatóján.

Hirdetés

A Vivo Apex koncepciókészülék, majd a forgalomba került Nex telefon jelentkezett a tényleg kávamentes mobil témakörének elsőségéért, a Nex Dual Display Edition ehhez még egy, megjelenítőt hozzápakolt a hátlapon, és újabb szintet léphet a gyártó a Nex 3-mal, melynek a prototípusa nagyon is működőképes, amit Mrwhosetheboss alább demonstrál.

A videón jól látható az oldalél közepéig lehajló, vízesés titulussal ellátott OLED panel, így valamennyi információ arról a képernyőt 90 fokkal elfordítva is leolvasható. A nyomógombokat oldalérzékelők váltják taptikus visszajelzéssel, ami állítólag egész jól működik.

A Vivo Nex 3, oldalról
A Vivo Nex 3, oldalról (forrás: Mrwhosetheboss) [+]

A csupa kijelzőhöz egyelőre csak beépített ujjlenyomat-olvasó tartozik, a panel mögül figyelő kamera még nem, a szelfimodul tehát motorosan emelkedik ki. Különlegessége ugyanakkor a dupla lencse, vagy legalábbis egy plusz kiegészítő szenzor. A hátlapi kameraegység sem tűnik megszokottnak, erről a YouTube csatorna üzemeltetője azonban még nem árulhat el sokat. Leolvasható viszont a 16-50mm felirat, ami alapján ultraszéles és zoomegység jelenléte is borítékolható.


(forrás: Mrwhosetheboss) [+]

Mrwhosetheboss kipróbálta a beépített 5G modemet is London ötödik generációs hálózatán, és a 362 Mbps-os letöltési sebesség nem is rossz, noha a 26,2 Mbps-os feltöltés annyira nem éppen acélos. Persze a technológia inkább a rövidebb késleltetés és a kütyük oldaláról ígér a jövőben előrelépést. A videó alapján egyébként úgy tűnik: közel lehet a végleges modell bemutatója, a tesztkészülék ugyanis kellően kiforrottnak tűnik. A premier szeptemberben várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés