Hirdetés

99,6%-os kijelző/előlap arány?

Kár, hogy nem dolgozunk emotikonokkal, most azért nagyon felhúznánk az egyik szemöldökünket.

A Vivo Nex 3-ról folyamatosan érkeznek az előzetes információk, javarészt Li Xiangtól, aki a Nex 3 termékmenedzsere, úgyhogy a hitelesség nem kérdőjelezhető meg. A 99,6%-os kijelző/előlap arány viszont így is meredek kijelentésnek tűnik. A Vivo Nex 3 főleg az extrém mértékben oldalélekre hajló, hasznos kijelzőfelülettel izgatja az érdeklődők fantáziáját, ami mellett a kötelező, 5G képes csúcshardver szinte mellékesként van beállítva.

A 99,6% technikailag azt jelenti, hogy az egész előlap kijelző. A gyártók szeretnek dobálózni a számokkal, mindenféle mérési módszerekkel, szódával, háttal, sötétben akár valid is lehet egy-egy érték, de a tapasztalat azt mutatja, a nagyon kijelzőhangsúlyos modellek is inkább csak nagyon kijelződominánsak, mint 100% felé konvergálók. A Nex 3 ugyanakkor nem csak gondosan szerkesztett rendereken tűnt fel, hanem teljes valójában, videón. A kávák valóban keskenyebbek, mint amit eddig bármikor láttunk, szenzorsziget nincs, és érzésre, talán, meg is lehet a Vivo által beharangozott arány.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Vivo Nex 3 5G

    A Vivo most nagy halat dobott a csúcsmobilos tengerbe: 64 megapixeles Samsung kameraszenzorral, Snapdragon 855 Plusszal és vízesés-szerűen maga alá forduló AMOLED panellel leplezték le az újdonságot.

Előzmények

Hirdetés