Leválasztható kameramodulon dolgozik a Vivo?

Nem valami konkrétak a források, de felmerült, hogy a Vivo nagyon egyedi megoldáson dolgozik.

A Vivo évek óta úttörő megoldásokkal hívja fel magára és lendíti előre a technológiai innovációt az iparágban. Nem is feltétlenül a mechanikusan kiemelkedő kameramodulra gondolunk, sokkal inkább az első QHD felbontású panelre hat éve vagy tavaly év elején az első kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasóra. A következő nagy dobás a leválasztható kameramodul lehet, amiről még renderképek is előkerültek. A technológiáról vagy a fizikai megvalósítás mikéntjéről egyelőre nem tudunk semmit, de a koncepció kétségkívül érdekes.

További képek a galériában!
További képek a galériában!

A hasznos kijelzőfelületet a Vivo először a házból kiemelkedő kameraegységgel maximalizálta a Nex-szel, majd bemutatkozott a Vivo Nex Dual Screen Edition, ami konkrétan feleslegessé tette az előlapi kameramodult. A következő generáció, amit Vivo Nex 2 néven várunkk, elvileg négyes kamerarendszert kap, amit nem csak le lehet választani a hátlapról, de szabadon csatlakoztatható lesz a készülék bármely pontjára. Így ha videotelefonálni szeretnénk, csak át kell rakni a kamerákat a kijelzőre.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • Vivo

Azóta történt

 • Ismét újít az Oppo

  A nagy kínai gyártók sorra prezentálják a formabontó megoldásokat, az Oppo ismét valami egészen újszerűt és előremutatót demóz.

 • Hatalmas akkuval mutatkozik be a Vivo új készüléke

  Az Indiába szánt eszközt belépő szintű árazása mellett egy rakás vonzó tulajdonsággal szerelik. Például óriai akkumulátorral.

 • Bemutatkozott az iQOO Neo

  A Vivo almárkájának új készüléke elérhető áron kerül forgalomba, cserébe némi kompromisszumot kíván egy friss csúcsmodellhez hasonlítva.

 • Leleplezték a Vivo Z1 Prót

  Kevésbé a gamer-közösséget szólítják meg vele, OLED-kijelző sincs benne, viszont a jó külső és a méretes akkumulátor sokaknak lesz csábító.

Előzmények

 • Megérkezett a dupla kijelzős Vivo Nex

  Nem kapta meg a 2-es utótagot, afféle különkiadásként érkezik az elöl-hátul AMOLED megjelennítővel ellátott csúcsmobil.

 • Gyönyörű videóval bizonyít a Vivo

  A Vivo mindent elkövet, hogy meggyőzze a fogyasztókat a Nex-ben alkalmazott technológia tartósságáról.

 • Bírja a strapát a Vivo Nex

  Hiába a mozgó kamerarész, nincs gond a Vivo Nex összeszerelésével, noha az IP minősítés kimaradt.

 • Tényleg kávamentes lett a Vivo Nex

  Egyaránt 91,24%-os előlap/kijelző aránnyal, de kétféle lapkakészlettel, illetve biometrikus azonosító technológiával mutatkozott be a Vivo Nex és a Nex S vagyis Nex Ultimate a világ leginkább kávamentes készülékeként.

Hirdetés