Ujjlenyomat-olvasóval újít a Galaxy A10s

Jutott bele még 4000 mAh kapacitású akkumulátor, a hátuljára két kamera, viszont alapjaiban nem sokat változtattak rajta.

Hirdetés

A Samsung Galaxy A10 egy egészen kellemes belépőmobil – lehetne egy reális, de semmiképp sem 55 ezer forintos áron. Komoly hibája már tesztünk alatt sem volt, viszont masszívan alulfelszerelt ahhoz képest, hogy mennyiért adják. A frissített Galaxy A10s árát még nem tudjuk, az viszont biztos, hogy elődjénél jobban el van látva: hátlapján végre ujjlenyomat-olvasó is büszkélkedik, a kamera pedig dupla, igaz, a 13 megapixeles, f/1,8-as rendszer mellett csak egy 2 megapixeles mélységszenzor teszi a dolgát. A szelfik 8 megapixelben, f/2-es apertúrával készülnek.


[+]

Megnőtt az akkumulátor is, 3400-ről 4000 mAh-ra, viszont a méretek nem változtak, megmaradt a 6,2 hüvelykes, 720 x 1520 pixeles HD+ kijelző is, a maga V-alakú noccsával. A 2/32 GB-os memóriapáros utóbbi tagja microSD-vel bővíthető, a készülék Android 9-alapú Samsung-féle One UI-t futtat. Kék, zöld, piros és fekete színekben lesz elérhető.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy A10 – lelépőszint

    Plasztik ház, 2 GB RAM, HD kijelző, régi USB port és zéró ujjlenyomat-olvasó – ez a belépőszint definíciója, a legolcsóbb Galaxy A mégis eggyel feljebb próbál vásárlót halászni.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés