Újabb vásárlásra készül az Apple

Hirdetés

Az Apple mostanság elég komoly vásárlási lázban ég. Pár hete tette rá a kezét a cupertinói cég a Beats Electronicsra, nem kevesebb mint hárommilliárd dollárért, emellett további 29 tétel került a birtokába az elmúlt kilenc hónap során. Úgy tűnik, következhet a harmincadik: a héten tehet szert az Apple egy online rádióadóra, a Swellre, mintegy 30 millió dollár ellenében.

A Swell podcast adó menet közben is jól használható

A Swell egy viszonylag alacsony felhasználói bázissal rendelkező podcast csatorna, amely iOS-es applikáción keresztül működik, és amelynek elsősorban a szöveges rádióadás a profilja. Az Apple nyilván komoly potenciált lát az egyszerű felhasználói felülettel rendelkező szolgáltatásban, amelynek sokkal pozitívabb az értékelése, mint a cupertinóiak saját podcast megoldásának, írja a Recode. A megegyezés szerint a Swell működése a héten leáll, és vélhetően már az Apple kötelékében, talán más név alatt fog újraindulni. Hogy mikor, azt még nem tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Összefog az IBM és az Apple

    Mérföldkő lehet az IBM és az Apple között létrejött partnerkapcsolatot, amely alapjaiban megváltoztatná az irodai és nagyvállalati munkavégzés módját.

  • Apple blog: AirBlue Kanex bemutató

    Most egy olyan újdonságot mutatunk be, mely lényegében egy Bluetooth adapter, ami a más audió eszközökhöz való csatlakozást segíti.

  • Apple blog: Jot Script precíziós érintőceruza bemutató

    Az Adonit egy olyan kapacitív tollal rukkolt elő, amely kimondottan iOS eszközökhöz készült, és elősegíti a precízebb kézírás lehetőségét.

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

Hirdetés