2017. november 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Újabb Samsung készülék esett át a GFXBench teszten

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GFXBench

Most a bejelentés előtt álló Galaxy J5 (2016) tudta le a szokásos szintetikus tesztet, aminek köszönhetően jó pár dolgot megtudhattunk a várható specifikációkról.

Hird​etés

A Samsung az A-sorozat nagy részét már frissítette a 2016-os verzióra, ám úgy tűnik, hogy a J-família is átesik majd ugyanezen. A Galaxy J5-nek ugyanis érkezik az új verziója, ami immár 5,2 hüvelykes kijelzőt fog kapni. Legalábbis a GFXBench adatbázisa szerint, aminek tesztjét elvileg most tudta le a még bejelentés előtt álló mobil, így számos dolog kiderült a specifikációkat illetően.


[+]

Tudni lehet például, hogy a képernyő felbontása 720 x 1280 pixel lesz, minden bizonnyal az elődhöz hasonlóan Super-AMOLED panelről beszélünk. A hardveres erőforrást a Qualcomm Snapdragon 410 chipset biztosítja, az 1,2 GHz-es processzor négymagos, munkáját az Adreno 306 grafikus gyorsító és 2 GB RAM segíti. Az adattároló mérete 16 GB, alighanem microSD-vel bővíthető lesz. A leírásból jól látszik, hogy a hátlapi fényképező 12 (vagy talán inkább 13) megapixeles lesz, videókat maximum Full HD felbontásban tud felvenni, és minden kétséget kizáróan tartozni fog majd hozzá ledes villanó is. Szelfizni 5 megapixeles képekkel lehet majd. Várhatóan kedvező áron fog debütálni a készülék, ám hogy mikor, arról egyelőre nincs még információ, mondjuk egyébként az is érdekes, hogy a Galaxy J5 szinte alig fog változni a tavalyi kiadáshoz képest.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hird​e​tés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.