Renderképen a Moto Z4

Hirdetés

A Motorola márka a Lenovo berkein belül is él és virul, a Moto Z sorozat pedig folytatja a moduláris tradíciókat. A Z4 a soron következő darab, aminek Play variációjáról már korábban is írtunk, most pedig Evan Blass tud véglegesnek tűnő renderképet mutatni, rajta a cseppszerű szelfikamerával, kevés megmaradó kávával, illetve hátul méretes, kiemelkedő optikával és Moto Mods csatlakozással.

Az USB-C port és a 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenet jól látható, azt viszont már a GSM Arena teszi hozzá, hogy a Moto Z4 várhatóan képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, nyolcmagos Snapdragon 675 mobilplatformmal, 6 GB RAM-mal és 3600 mAh-s teleppel futhat be. Mindehhez 6,4"-es OLED panel társulhat 25 megapixeles szelfikamerával, míg a hátlapi modul 48 megapixeles lehet. Létezik egyébként 5G-s Moto toldalék, ami várhatóan a Moto Z4 hátuljára is rátapadhat.

Hirdetés

Előzmények

  • Moto Z Play - nem (csak) játékra

    A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.

  • Moto Z – innováció, kecses vonalakkal

    A Moto Z különleges phablet, amely annyiszor borzolja a kedélyeket, ahányszor csettintést kíván. Papírvékony, értelmesen moduláris és értelmetlenül spórolós.

Hirdetés