48 megapixeles kamera a Moto Z4 Play hátlapján?

Ismét központi szerepet játszik a Motorola márkanév a Lenovo kötelékébe került Moto telefonok kapcsán, igaz, túl gyakran nem érkezik hozzánk a patinás gyártó jelzésével ellátott modell. A közeljövőben több széria frissítése is lendületet adhat, így befuthat a Moto P40, a G7, felhasználói fantáziaképek készültek egy hajlítható kijelzős RAZR modellről és megindultak a Moto Z4 família pletykái is. Az utóbbiak forrása a 91Mobiles, ami az OnLeaks januári renderképeihez tesz hozzá alapinformációkat.

A Moto Z4 lehetséges formája
A Moto Z4 lehetséges formája (forrás: OnLeaks / Compareraja)

A phablet 6,22"-es AMOLED panellel, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval és apró szenzorcseppel érkezhet. Hardverileg 4/6 GB RAM, 64/128 GB-os tároló és a Snapdragon 675 tehet jó szolgálatot, 3600 mAh-s telep kíséretében. A hátlapra a manapság gombamód elszaporodó, 48 megapixeles felbontású kamera kerülhet, igaz, a forrásoldal szerint a Sony vagy a Samsung helyett a Q Technology műhelyéből (S5KGM1SP szenzorral). A bejelentés pontos dátuma még nem ismert.

Azóta történt

  • Moto Z4: volt, nincs

    Feltűnt az egyik online kereskedőáruház kínálatában a többször kiszivárgott Motorola phablet, aztán gyorsan lekerült onnan.

Előzmények

Hirdetés