Moto Z4: volt, nincs

Feltűnt az egyik online kereskedőáruház kínálatában a többször kiszivárgott Motorola phablet, aztán gyorsan lekerült onnan.

Május 27-én az Amazon amerikai oldalán felbukkant, megvásárolható volt és legalább egy felhasználó hozzá is jutott a Motorola Moto Z4-hez. Van azonban egy kis bökkenő: a phabletet a gyártó még nem jelentette be hivatalosan, úgyhogy mára le is került a készülék a kínálatból. Ez nem akadályozta meg a szerencsés tulajdonosokat, hogy például kicsomagolják az előlapi kameracseppel szerelt masinát, lásd Jonathan Lozano alábbi videóját:

Az illető a 4/128 GB-os Moto Z4-hez jutott hozzá, amit nem egészen két hete csomagoltak vörös dobozába, és amelyhez ajándékként 360 fokos kamerával szerelt Moto Mod toldalékot mellékeltek. Az előlap 6,4" átmérőjű OLED panelt kínál 1080 x 2340 pixel felbontással és 25 megapixeles szelfikamerával (quad Bayer elrendezéssel).

Moto Z4 kameraképek. A galéria megnyitásához kattints a fotóra!
Moto Z4 kameraképek. A galéria megnyitásához kattints a fotóra! (forrás: Jonathan Lozano) [+]

Hátul a főkamera szintén quad Bayer variációjú, csak 48 megapixelen, alapból a Moto Z4 12 megapixelen rögzít. Fent néhány példa is megtekinthető, a galéria megnyitásához kattints a kaktuszos fotóra! A phabletet a Snapdragon 675 hajtja meg az Adreno 512 GPU-val, a telep 3600 mAh-s, ami akkumulátoros Moto Modokkal nyilván megtoldható. Amíg megvásárolható volt, a Motorola phabletért 500 dollárt kértek el, ami 146 ezer forintnak felel meg.

Előzmények

Hirdetés