Újabb képeken a „Huawei P9”?

Kihagyta a februári MWC-t a Huawei P8 folytatása, ám a gyártó gigászi standjai jól mutatták, hogy mennyire komolyan veszi a 2016-os évet a sencseni vállalat, amely várhatóan tavasszal rántja le a leplet a P9-ről (addig a remek Mate 8 arathatja le a babérokat).


[+]

Előbb azt lehetett olvasni, hogy a szóban forgó mobil előlapjára kerülhet az ujjlenyomat-olvasó, aztán a Weibón felbukkant renderképek hátlapi megoldást sejtettek, felül dupla kamerarendszerrel, kéttónusú ledes villanóval és lézeres autófókusszal. A fenti, szintén weibós forrásból származó fotókon valami nagyon hasonló látszik, bár a készülékház nagy részét védőtok borítja.


[+]

Egy másik forrás alighanem a készülék fémkeretét kapta lencsevégre, rajta a különféle gombok, portok és mikrofonok furataival és kivágásaival. A P9 egy igencsak vékony készüléknek ígérkezik, melynek meghajtásáért minden bizonnyal a gyors és takarékos Kirin 950-es SoC felel majd. Pletykák szerint a P9 mellett bemutatkozik a phablet kijelzős P9max és a középkategóriába szánt P9 Lite is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés