Élő fotókon látható a Huawei „P9"

A gyártási folyamat közben már lencsevégre kapták a Huawei „P9"-et, most viszont itt van néhány fotó is a két hátlapi kamerával szerelt, végleges állapotú eszközről. A kamerákhoz jól láthatóan dupla ledes villanó és lézeres autofókusz tartozik, de nem maradt ki az ujjlenyomat-olvasó sem. A telefon aljára került egy USB Type-C csatlakozó, illetve egy 3,5 milliméteres jack port, illetve a hangszóró is itt kapott helyet. Az eddigi információk alapján szinte biztosan tudható, hogy a Huawei a saját HiSilicon lapkáját szereli az újdonságba, az 5,2 hüvelykes 1080p kijelzőhöz Kirin 950 reendszerchip tartozik Mali-T880 grafikai egységgel és 3 gigabájt RAM-mal. Az akkumulátor 3900 mAh kapacitású lesz az állítások szerint.

A fotókat a VentureBeat tette elsőként közzé. Kattintásra galéria nyílik!
A fotókat a VentureBeat tette elsőként közzé. Kattintásra galéria nyílik! [+]

Felröppent egy olyan hír is, miszerint pontosan egy hét múlva, március 9-én mutatkozik be az újdonság Berlinben, ez azonban korántsem vehető készpénznek, valószínűbb, hogy április környékére teszik a bemutató napját.

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb képeken a „Huawei P9”?

    Lefotózhatták a P8 folytatásának fém oldalkeretét, illetve magát a készüléket, melynek részletei egy védőtokból kandikálnak elő.

  • Ilyen lesz a „Huawei P9”?

    Korainak tűnő renderképek bukkantak fel, amelyeken állítólag a Huawei P8 folytatása pillantható meg, méghozzá dupla hátlapi kamerával és ujjlenyomat-olvasóval.

  • Huawei „P9" a CES-en?

    Elég érdekes hír bukkant fel, bizonyos kínai források szerint egy egész érdekes Huawei csúcsmodell láthat napvilágot holnap.

  • Márciusban érkezik a „Huawei P9”?

    Alighanem Kirin 950-nel fog a Huawei P8 és nagy testvére, a P8max folytatása bemutatkozni. A háttérben állítólag saját GPU és tárolóegység tervezésén fáradozik a gyártó.

Hirdetés