2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Élő fotókon látható a Huawei „P9"

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Egyes források szerint március 9-én leplezik le az újdonságot, de valószínűbb, hogy csak április elején látja meg a napvilágot a kütyü.

A gyártási folyamat közben már lencsevégre kapták a Huawei „P9"-et, most viszont itt van néhány fotó is a két hátlapi kamerával szerelt, végleges állapotú eszközről. A kamerákhoz jól láthatóan dupla ledes villanó és lézeres autofókusz tartozik, de nem maradt ki az ujjlenyomat-olvasó sem. A telefon aljára került egy USB Type-C csatlakozó, illetve egy 3,5 milliméteres jack port, illetve a hangszóró is itt kapott helyet. Az eddigi információk alapján szinte biztosan tudható, hogy a Huawei a saját HiSilicon lapkáját szereli az újdonságba, az 5,2 hüvelykes 1080p kijelzőhöz Kirin 950 reendszerchip tartozik Mali-T880 grafikai egységgel és 3 gigabájt RAM-mal. Az akkumulátor 3900 mAh kapacitású lesz az állítások szerint.

A fotókat a VentureBeat tette elsőként közzé. Kattintásra galéria nyílik!
A fotókat a VentureBeat tette elsőként közzé. Kattintásra galéria nyílik! [+]

Felröppent egy olyan hír is, miszerint pontosan egy hét múlva, március 9-én mutatkozik be az újdonság Berlinben, ez azonban korántsem vehető készpénznek, valószínűbb, hogy április környékére teszik a bemutató napját.

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rd​etés​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.