Újabb infók érkeznek a következő iPhone-szériáról

Hirdetés

Az Apple-féle szokásos, szeptemberi iPhone-bemutató már nincs túlságosan messze, tulajdonképpen értelemszerű, hogy folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb pletykák mindhárom aktuális modell (XR, XS és XS Max) utódjáról, most is van egy nagyobb infócsokor. Állítólag marad az összes kijelzőtechnológia és felbontás, tehát az olcsóbb széria OLED-esítése 2020-ra maradhat, ahogy a Type-C-re váltás is, hiába kapott ilyet az iPad Pro, a mobil még marad Lightning porttal.

Nyilván új rendszerchip jön, a Cebu kódnevű Apple A13-ról még keveset tudunk, az viszont biztos, hogy a jelenlegi Apple A12 sem marad el nyers erőben az androidos konkurenciától, így érdemben aggódni nincs okuk a vásárlóknak. Aki szerette a 3D Touchot, az valószínűleg szomorú lesz, hiszen bár a Taptic Engine továbbfejlődik (leap haptics), a nyomásérzékeny kijelző jó eséllyel kikerülhet a repertoárból. A hátlapokra (jó eséllyel csak a legdrágább modellek esetén) harmadik, nagylátószögű kamera kerülhet, a széleslátó pedig nem csak a hagyományos értelemben vett feladatait látja majd el, hanem a hagyományos fotókat, utólag is segít jó perspektívába helyezni, ha a fotózás pillanatakor elrontottuk volna. Fejlődhet az előlapi kamera is, az iPhone 11-ek már 120 fps sebességű slo-mora lesznek képesek - szelfiknél.

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

    A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés